• europages
  • >
  • ŞİRKETLER - TEDARİKÇİLER - YÜKÜMLÜLER
  • >
  • laboratuarlar için kimyasal ürünler

Sonuçlar

Laboratuarlar için kimyasal ürünler

İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri
  1. GM CHEMICAL CO., LTD

    Çin

    Verified by europages badge

    GM CHEMICAL CO., LTD, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir İmalatçı/ Üretici şirketidir. biyoyakıt kazanları, kimyasal dayanımlı davlumbazlar, donmalı kurutucular, elektronik endüstrisi için kimyasal ürünler, laboratuarlar için kimyasal ürünler, Benzen, Kimyasallar, endüstriyel kimyasal ürünler, Kimyevi madde taşımacılığı sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Shanghai, Çin 'de bulunmaktadır.

  2. CAVALLARI GINO S.N.C.

    İtalya

    CAVALLARI GINO S.N.C., yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir Servis Sağlayıcı şirketidir. Tıbbi gazlar, sınai gaz, medikal gazlar, Tıbbi gazlar, laboratuarlar için kimyasal ürünler sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Cuorgnè, İtalya 'de bulunmaktadır.

  3. ATLANTIQUE REPARTITION

    Fransa

    Verified by europages badge

    ATLANTIQUE REPARTITION, yerel bağımsız bölgesel toptancınız. Size yakın bir ortak olarak, günlük ihtiyaçlarınızla ilgilenen bir ekip. Sürekli iyileştirme ana motivasyonumuzdur: sorunlarınızı çözümlere dönüştürmek için buradayız. TEDARİK SÜRECİ: tüm siparişlerimiz her gün en büyük 120 laboratuvara ulaştırılmaktadır. Onları ihtiyaçlarınıza göre hedefliyoruz çünkü önceliklerimizin kalbinde siz varsınız. STOK YÖNETİMİ: stok seviyesi günlük olarak güncellenmekte ve sıralanmaktadır. Saklama kutularının her birini tanımlamak ve hepsini numaralandırmak için sütunlar ve satırlar kullanılır. Stoklarımızı yönetmeye büyük özen gösteriyoruz, çünkü onlar yarınki cironuz. SİPARİŞLERİN HAZIRLANMASI: tüm siparişler elle hazırlanır. Ürünler, konforlu kullanımınız açısından kutulara özenle yerleştirilmektedir. Sorumlu eczacı Thomas onları tek tek kontrol eder. DAĞITIM: teslimatlarımız Morgane veya Ludivine tarafından günde bir veya iki kez yapılıyor. Maskelerinin altında bile gülümsemelerini görebilirsiniz. SATIŞ SONRASI HİZMETLER: çünkü sizler sadece "müşteri" değil, birlikte işi büyüttüğümüz "ortaklar"sınız, satış sonrası hizmetler bu felsefemizin temel taşıdır. Geri bildiriminiz gelişmemizin kaynağı ve memnuniyetiniz en büyük ödülümüzdür. Daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin!

  4. MH MULTIPACK SDN BHD

    Malezya

    Verified by europages badge

    MH MULTIPACK SDN BHD, Malezyalıların sağlık hizmetlerine erişiminde devrim yaratmayı amaçlayan dinamik ve yenilikçi bir şirkettir. Malezya'da lider bir mobil sağlık hizmeti sağlayıcısı olarak, sağlık hizmetlerini doğrudan bireylerin kapılarına kadar getirerek kaliteli tıbbi bakımı kolayca erişilebilir ve kullanışlı hale getiriyoruz. Tıbbi konsültasyonlar, teşhis testleri, ilaç dağıtımı ve sağlık tarama programları dahil olmak üzere çok çeşitli hizmetler sunmak için en son teknolojiyi ve son derece yetenekli sağlık uzmanlarından oluşan bir ekibi kullanıyoruz. MH MULTIPACK SDN BHD, geleneksel sağlık sistemleri ile modern yaşam tarzlarının talepleri arasındaki boşluğu doldurma misyonuyla hareket etmektedir. Dijital platformlardan ve mobil uygulamalardan yararlanarak, hastaların sağlık hizmetlerine diledikleri gibi erişebilmeleri için sorunsuz ve kullanıcı dostu bir arayüz oluşturduk. İster acil tıbbi yardım arayan meşgul bir profesyonel, ister düzenli kontrollere ihtiyaç duyan yaşlı bir vatandaş olsun, sağlık hizmetinin yalnızca birkaç dokunuş ötede olmasını sağlıyoruz. En yüksek kalite ve güvenlik standartlarını korumaya büyük önem veriyoruz. Tüm sağlık hizmetleri, lisanslı tıp pratisyenleri tarafından sunulur ve doğru teşhis ve etkili tedavi sağlamak için sıkı kalite kontrol önlemlerinden geçer. Şirket ayrıca ilaç yönetimi için katı protokoller uygular ve hasta mahremiyetine ve gizliliğine öncelik vererek en yüksek etik standartlara uyar. Daha fazla bilgi için bize ulaşın!

  5. MOLAR CHEMICALS KFT

    Macaristan

    Verified by europages badge

    Molar Chemicals Kft 1993 yılından beri kimyasallar alanında faaliyet göstermektedir. Günümüzde kimyasallara ek olarak ilaç hammaddeleri ve dezenfektanların ticareti ve üretimiyle uğraşmaktayız ve ayrıca bazı uluslararası şirketlerin Macaristan'daki temsilciliğini yapmaktayız. Birçok alanda pazarın hakim oyuncularıyız ve sağlam bir profesyonel geçmişe ve modern bir altyapıya sahibiz. Şirketimiz, modern üretim ve depolama koşulları, iyi donanımlı bir analiz laboratuvarı ve yüksek kaliteli bir çalışma ortamıyla ön plana çıkmaktadır. Faaliyetimiz için gerekli tüm izinlere, sertifikalara ve koşullara sahibiz (ilaç toptan satışı, ISO, aktif madde kaydı, HACCP). Üretim kapasitemiz, birkaç gram ağırlığındaki paketlerden birkaç tonluk boyutlara kadar değişmektedir. İş ortaklarımızın ihtiyaçlarına esnek bir şekilde yanıt veriyoruz ve geliştirme laboratuvarımız sayesinde üretim teknolojilerinin yanı sıra münferit fason üretim ve özel fason üretim geliştirmek mümkündür.

Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.
  1. GERBU BIOTECHNIK GMBH

    Almanya

    Verified by europages badge

    GERBU BIOTECHNIK GMBH, yılında kurulan ve Kimyada inorganik hammaddeler ve türevleri sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. Kimyada organik hammaddeler ve türevleri, Su işleme - Ürünler/Maddeler, Güzel kokular ve güzellik ürünleri, Temel ve yardımcı ilaç ürünleri/maddeleri, Eczacılık ürünleri, İlaçlar, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri, Kimya - İthalat/İhracat, İlaç ve cerrahi - Cihazlar sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Heidelberg, Almanya 'de bulunmaktadır.

  2. LAMBIOTTE & CIE

    Belçika

    Verified by europages badge

    Lambiotte & Cie S.A., asetal adı verilen kimyasal sınıfının üretiminde dünya lideridir. Fizikokimyasal özellikleri ve düşük toksikolojik ve eko-toksikolojik etiketleri, hem profesyonel kullanıcılar hem de genel halk için yenilikçi ve daha güvenli ürünlerin formülasyonu için endüstri tarafından aranan alternatifler haline getirir. Çok yönlülükleri sayesinde asetaller, temizleyiciler ve diğer tüm endüstriyel veya ev temizlik ürünleri gibi çok sayıda bitmiş ürün ve uygulamada kullanılabilir; kozmetik veya teknik aerosoller; plastikler, kompozitler ve poliüretan köpükler; boyalar, mürekkepler ve yapıştırıcılar; Farmasötik sentez, veterinerlik alanı ve zirai kimyasallar. Distribütör ağımız aracılığıyla, yıllık üretimin %98'i Belçika dışına gönderilirken bunun %30'undan fazlası Avrupa dışı pazarlara (Kuzey Amerika, Güney Amerika, Doğu, Asya) gitmektedir.

  3. MAC CONSULTING MAGHREB & FWA

    Tunus

    MAC CONSULTING MAGHREB & FWA, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir Servis Sağlayıcı şirketidir. İlaçlar, patent, Biyoeczacılık - Ürünler, farmasötik laboratuarlar, İlaçlar, patent, marketing ve iletişim danışmanlığı ve hizmeti sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Tunis, Tunus 'de bulunmaktadır.

  4. LABSEEKER INC

    Çin

    LABSEEKER INC, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir İmalatçı/ Üretici şirketidir. ticari mallar için kimyasal laboratuvarlar, frekans birleştiricileri, ilaç numunesi alma tesisatı, laboratuarlar için reaktif malzemeler sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Wujiang, Çin 'de bulunmaktadır.

  5. SANTAI LABS INC

    Çin

    SANTAI LABS INC, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir İmalatçı/ Üretici şirketidir. farmasötik laboratuarlar için makinalar, bazik farmasötik ürünler sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Changzhou, Çin 'de bulunmaktadır.

  1. UP INTERNATIONAL A.CO.

    Türkiye

    UP INTERNATIONAL A.CO., yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir İmalatçı/ Üretici şirketidir. kozmetik, medikal, endüstriyel temizlik, kimyasal ürünler sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Gaziantep, Türkiye 'de bulunmaktadır.

  2. HIMMEL INDUSTRIES INC.

    Filipinler

    HIMMEL INDUSTRIES INC., yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir Multi-Category şirketidir. endüstriyel kimyasal ürünler, petrol eriticiler sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Makati City, Filipinler 'de bulunmaktadır.

  1. SUPERKIM KIMYA SAN. VE TIC. A.Ş

    Türkiye

    SUPERKIM KIMYA SAN. VE TIC. A.Ş, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir İmalatçı/ Üretici şirketidir. banyolar için köpük deterjanlar, havuzlar için kimyasal ürünler sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Ayrancilar, Türkiye 'de bulunmaktadır.

  2. PARCHEM FINE & SPECIALTY CHEMICALS

    Amerika Birleşik Devletleri

    PARCHEM FINE & SPECIALTY CHEMICALS, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir Distribütör şirketidir. organik kimyasal ürünler, inorganik kimyasal ürünler sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, New Rochelle, Ny, Amerika Birleşik Devletleri 'de bulunmaktadır.

  3. PHARM-EURASIA PHARMACEUTICAL WHOLESALER

    Türkiye

    PHARMEURASIA PHARMACEUTICALS, ilaç ürünlerinin toptan satışı konusunda uzmanlaşmıştır. Türkiye'de bulunan şirketimizde misyonumuz, ilaçları ihtiyaç duyulan yerlere tedarik etmektir. Hedefimize ulaşmak için 70'den fazla ülke ve yüzlerce tedarikçiyle çalışıyoruz. Dünyanın her yerinden eczanelere, toptancılara, hastanelere ve kliniklere markalı ilaçlar, karşılaştırma amaçlı ilaçlar ve tıbbi malzemeler tedarik ediyoruz. Ürün yelpazemiz markalı ve jenerik ilaçları, dermal dolguları, tıbbi ekipmanları, kozmetik ilaçları, yetim ilaçları, sarf malzemelerini ve OCT'leri içermektedir. Sunduğumuz hizmetler arasında ilaç ürünlerinin ihracat ve ithalatı, İyi Dağıtım Uygulamalarına uygun sevkiyatlar, pazar analizleri ve yeni ürünler için çalışmalar ve farklı pazarlarda tescil işlemleri bulunmaktadır. Özel ve deneyimli ekibimiz sayesinde, müşterilerimize rekabetçi fiyatlarla yüksek kaliteli ürün ve hizmetler sunabiliyoruz.

  4. CELANESE AG

    Almanya

    CELANESE AG, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir İmalatçı/ Üretici şirketidir. Kimya - İthalat/İhracat, Kimya - hammaddeler ve türevleri, Kimya - İthalat/İhracat, elektronik endüstrisi için kimyasal ürünler, Kimya - hammaddeler ve türevleri, donmalı kurutucular sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Sulzbach (taunus), Almanya 'de bulunmaktadır.

  5. BRITPHARM

    Birleşik Krallık

    BRITPHARM, yılında kurulan ve Kimyasal ve ilaç ürünleri - Confezionatrici sektöründe faaliyet gösteren bir İmalatçı/ Üretici şirketidir. İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, London, Birleşik Krallık 'de bulunmaktadır.

  6. PROKAPS

    Türkiye

    PROKAPS, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir İmalatçı/ Üretici şirketidir. Gıda dışı renk verici maddeler ve pigment/boya maddesi sanayi, sınai amaçlı boyalar, geri dönüşümlü kimyasal ürünler, Gıda dışı renk verici maddeler ve pigment/boya maddesi sanayi sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Ankara, Türkiye 'de bulunmaktadır.

  7. CAME SRL

    İtalya

    CAME SRL, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir. Kimyasal aşındırıcılar, Kimyasal bağlar, Pas önleyici kimyasal ürünler, Alkol, fenol ve türleri, Kimyasal aşındırıcılar, Kimyasal bağlar, Pas önleyici kimyasal ürünler, Alkol, fenol ve türleri sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Origgio (Va), İtalya 'de bulunmaktadır.

  8. SHANXI BEWELL CHEMICALS CO.,LTD.

    Çin

    SHANXI BEWELL CHEMICALS CO.,LTD., yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir Servis Sağlayıcı şirketidir. Kimyasallar sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Shangxi, Çin 'de bulunmaktadır.

  1. PENGUIN WAX PRO

    İspanya

    PENGUIN WAX PRO, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir İmalatçı/ Üretici şirketidir. Yıkama tünelleri, otomobil, endüstriyel araç ve oto aksesuarı endüstrisi firmaları dernekleri, Kimyasallar, Yıkama tünelleri sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, L' Alcúdia (valencia), İspanya 'de bulunmaktadır.

  2. RICHARD BAKER HARRISON LIMITED

    Birleşik Krallık

    RICHARD BAKER HARRISON LIMITED, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir Distribütör şirketidir. Kimya - İthalat/İhracat, Mineraller, kimya ve petrokimya endüstrisi için kimyasal ürünler, Kimya - İthalat/İhracat, Mineraller sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Newcastle Under Lyme, Birleşik Krallık 'de bulunmaktadır.

  3. ARPADIS COATING SERVICES

    Belçika

    ARPADIS COATING SERVICES, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. kimya ve petrokimya endüstrisi için kimyasal ürünler, kimyasal solventler sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Berchem, Belçika 'de bulunmaktadır.

  4. MAC MASTER

    Türkiye

    MAC MASTER, yılında kurulan ve Kimyasal gübre sektöründe faaliyet gösteren bir Distribütör şirketidir. İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri, kimya ve petrokimya endüstrisi için kimyasal ürünler, üreik tutkallar, biyoyakıt kazanları, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Istanbul, Türkiye 'de bulunmaktadır.

  5. ATAMAN KIMYA

    Türkiye

    Tarihçemiz : Temelleri 1940' lı yıllara dayanan ATAMAN Kimya, kimyevi hammadde ithalatı, ihracatı ve pazarlaması yapmaktadır. Firmamız, müşteri talepleri doğrultusunda fason üretim, danışmanlık ve teknik destek hizmeti de vermektedir. ATAMAN Kimya' nın kökeni grup firmalarından Şelale Kimya' nın 1940' li yıllarda Rum asıllı Sokrati Karacaoğlu tarafından İstanbul Beyoğlu' nda kurulmasına dayanır. Şelale Kimya, İstanbul' da ilk destile suyu üreten firmadır. 1980 yılında Cengiz Tuncel, Şelale Kimya' yı devralmış ve 2006 yılında hammadde ithalatı ve ihracatı amacıyla Ataman Kimya' yı kurmuştur. Ataman Kimya 2009 yılında Cengiz Tuncel tarafından bir sonraki nesile devredilmiştir Sahip olduğumuz deneyim ve geniş ürün portföyümüzle müşterimize çağdaş çözümler sunarız. A'dan Z'ye ürün listesi için tıklayınız : www.atamankimya.comFirmamız aşağıdaki ürün gruplarının satışını yapmaktadır : • Boya ve Yapı Kimyasalları • Polimerizasyon kimyasalları• Plastik• Reçine• Kauçuk• Pigmentler ve waxlar • Su Şartlandırma Kimyasalları Hammaddeleri• Madeni Yağ Kimyasalları • Metal Yüzey işlem Kimyasalları • Sondaj / Petrol Çıkarma / Flotasyon Kimyasalları• Korozyon Inhibitörleri• Antifreeze hammaddeleri• Maden / flotasyon kimyasalları• Tekstil ve Deri Kimyasalı Hammaddeleri• Kağıt Kimyasalı Hammaddeleri• Endüstriyel Kimyasallar• Kozmetik Kimyasalları• Deterjan ve Dezenfektan Kimyasalları • İlaç Hammaddeleri • Gıda Katkı Maddeleri• Yem Katkı Maddeleri•

  6. DENYCO CHEMICALS AND METALS

    Türkiye

    türkiye genelinde 1000 ve üzeri sanayi ticaret kuruluşlarının üst düzey yöneticileri ve / veya sahipleri ile çok yakın ilişkilerimiz olduğundan dolayı her türlü metalin (altından demire kadar) ve ayrıca yine genel kimyasaldan spesifik kimyasalara kadar her türlü emtianın tedariğini sağlıyoruz . Yurtdışındaki tedarikçilerimiz uluslararası her türlü kalite ve sertifikaya sahiptir . Ürünlerimizi teminat mektubu ile ithal ediyoruz. Müşterilerimizin talebine göre gümrükte fatura devri yapabiliyoruz .