ASO AJANS LTD STI

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Ürünlerinizi market raflarında sergilemek, asmak, görünümünü artırmak için son derece kullanışlı arkası yapışkanlı ürün askısı, ürün asma aparatı, pvc şeffaf yapışkan askılık +90 2122223801 nolu iletişim hattımızla bize ulaşabilirsiniz. Aso Ajans Ltd. Şti. Detaylı bilgi için http://www.aso.com.tr/cd-multimedya/plastik-aski.html

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Arkası yapışkanlı veya yapışkansız cırt bant ürünümüz endüstriyel, ofis veya ev kullanımı için kullanabilirsiniz. Yapışkanlı olanların yapışkanı son derece güçlüdür. Cırt bant tutturulduğu alnada kilit vazifesi görür. Yapışkansız olanları dikmeniz gerekir. Fiyat bilgileri için bize ulaşabilirsiniz ya da şu bağlantıdan satın alabilirsiniz. http://www.aso.com.tr/blog/387-cirt-bant-fiyati.html bize ulaşmak isterseniz 02122223801 iletişim hattımızı kullanabilirsiniz.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

CD tutucu ürünümüzle katalog, dosya ve klasörlere CD tutturulmasını sağlar. Arkası kendinden yapışkanlıdır. Matbaalar, ajanslar tarafından kullanıldığı gibi ofis kullanımı için de uygundur. Aso CD tutucular CD Spider adı altında satılmaktadır. Bize 02122223801 nolu iletisim hattımızla ulaşabilirsiniz. Şuradan online satın alabilirsiniz. http://dukkan.aso.com.tr detaylı bilgi için bize ulaşınız.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Arkası kendinden yapışkanlı Plastik CD tutucular ile CD ve DVD'lerinizi katalog, kitap, karton kapak, dosya, klasör, kitap gibi ürünlere tutturabilirsiniz. Özel CD DVD kutularına yine CD spider ürümüzle CD lerinizi tutturunuz. Satın almak için 02122223801 iletişim numaramız. Aynıca şu adresten online olarak da satın alabilirsiniz. http://dukkan.aso.com.tr/cd-tutucu.html

Fiyat teklifi isteyin

If you need to attach your CDs to promotional material or mailouts, CD spiders (CD Studs, CD foam button, cd hub, cd holder) are very useful. The spiders are vacuum formed plastic with adhesive backs. Once the paper liner is peeled off, they can stick onto just about anything. Some CD spiders (cd hub's) are very much like the moulded spider found in the centre of the jewel case tray and others look like small buttons (as pictured above). Available in Black, white, grey, yellow, blue, red, orange and green. They are economical and effective. Thickness: standart 3.5 mm.

Domain icon İmalatçı/ Üretici

ASO AJANS LTD STI

Eksinar sk no 49 B daire 3 Florya

Bakirkoy

34153 Istanbul - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    1 – 10
  • Ticari
    1 – 10

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    1996
  • Şirket türü
    Genel merkez
  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

ASO AJANS LTD STI'in Faaliyetleri

  • Kırtasiye
  • cd spider
  • cd tutucu
  • yapışkanlı ürün askısı
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz