ATOLYE LEATHER GOODS

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

ATOLYE LEATHER GOODS
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Model kod 3502 Renk kodu 107 Taba 10x8cm unısex kartlık 6 ad.kartlık,1ad. ara bölme *Ürünlerimizi üretirken 2,0-2,2 mm kalınlığında vejetal boyasız naturel dana derisi kullanmaktayız. *Renklendirme; İthal yüksek vasıflı renklendirici boyalar ile elde tek tek boyamak suretiyle renkledirilmektedir. *Dikim; 1,0 mm kalınlığında mumlu el saraç ipiyle %100'ü tamamı el de dikilmek suretiyle üretilmektedir. *Finisaj; İthal finisaj malzemeler ile son dokunuşları yapılarak beğeninize sunulmaktadır.

Türkiye

MODEL 2001 UNISEX EVRAK ÇANTASI E.39 - Y.28 - D.10cm *Omuz ayarlı sap 130x2cm *2 adet ön cep *2 adet ara bölme *1 adet arka cep *2 adet kalemlik cep *1 adet telofonluk cep *Ürünlerimizi üretirken 2,0-2,2 mm kalınlığında vejetal boyasız naturel dana derisi kullanmaktayız. *Renklendirme; İthal yüksek vasıflı renklendirici boyalar ile elde tek tek boyamak suretiyle renkledirilmektedir. *Dikim; 1,0 mm kalınlığında mumlu el saraç ipiyle %100'ü tamamı el de dikilmek suretiyle üretilmektedir. *Finisaj; İthal finisaj malzemeler ile son dokunuşları yapılarak beğeninize sunulmaktadır.

Türkiye

MODEL 2009 UNISEX SIRT ÇANTASI E.30 - Y.32 - D.15cm *Ayarlı omuz askısı *1 adet ön cep *1 adet ara bölme *1 adet iç cep *Ürünlerimizi üretirken 2,0-2,2 mm kalınlığında vejetal boyasız naturel dana derisi kullanmaktayız. *Renklendirme; İthal yüksek vasıflı renklendirici boyalar ile elde tek tek boyamak suretiyle renkledirilmektedir. *Dikim; 1,0 mm kalınlığında mumlu el saraç ipiyle %100'ü tamamı el de dikilmek suretiyle üretilmektedir. *Finisaj; İthal finisaj malzemeler ile son dokunuşları yapılarak beğeninize sunulmaktadır.

Türkiye

MODEL 2023 UNISEX ÇANTA E.32 - Y.29- D.10cm *Omuz ayarlı sap 145x4cm *1 adet ara bölme *1 adet iç cep *2 adet kalemlik cep *1 adet telofonluk cep *Ürünlerimizi üretirken 2,0-2,2 mm kalınlığında vejetal boyasız naturel dana derisi kullanmaktayız. *Renklendirme; İthal yüksek vasıflı renklendirici boyalar ile elde tek tek boyamak suretiyle renkledirilmektedir. *Dikim; 1,0 mm kalınlığında mumlu el saraç ipiyle %100'ü tamamı el de dikilmek suretiyle üretilmektedir. *Finisaj; İthal finisaj malzemeler ile son dokunuşları yapılarak beğeninize sunulmaktadır.

“Atölye Deri Ürünleri” olarak biz, tüm ürünlerimizi tamamen el işçiliği ile, makine kullanımı olmadan, keyifle üretiyoruz. Ürünlerimizde hiçbir şekilde salpa, karton, kumaş vb. materyaller kullanılmamaktadır. Sadece vejetal deri ve mumlu el saraç ipi kullanılmaktadır. 2, 2 - 2.5 mm kalınlığındaki vejetal dana derisini kesimden sonra, Boyama işlemleri tamamı yurt dışından ithal, yüksek vasıflı renklendirici ve finisaj malzemeleri ile yapılmaktadır. Naturel dana derisi elde boyamak suretiyle istenilen renge dönüştürülmektedir. Mumlu saraç ipi ile dikim işlemi bu işe gönül vermiş evlerinde kendilerine iş ortamı yaratmak isteyen ev hanımlarının marifetli el işçiliği ile buluşturulur. Son olarak finisajın ardından ürünlerimiz hayat bulmuş olur. Boyama tekniğinden dolayıdır ki; (Endüstriyel olmadığından) benzersiz ürünler keyifle üretilir.Bu da ürünleri eşsiz ve kişiye özel kılar. Sosyal Sorumluluk açısından çevre duyarlılığını ön planda tutarak ekosistemi tehdit eden ulaşıma bağlı kayıpların önüne geçerek enerji kaybını emeğe çeviren üretim anlayışını benimsiyoruz. Su, hava ve toprak kirliliğinin azaltılmasını sağlayarak temiz üretim yaklaşımı ile karbon salınımı gibi emisyonları azaltmayı amaçlamaktayız. Dolayısıyla iklim değişikliği, asit yağışı ve kentsel hava kirliliği gibi küresel çevre sorunlarının çözümünde bir parça rol oynamaya çalışıyoruz. Emeğini ve bilgisini değerlendirerek ev ekonomisine katkıda bulunmak isteyen ev hanımlarına istihdam sağlamaktayız.

Domain icon İmalatçı/ Üretici

ATOLYE LEATHER GOODS

Karadeniz Mh. 1168/4 Sk. No:11/B Gaziosmanpaşa

34250 Istanbul - Türkiye

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    11 – 50

Organizasyon

  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

ATOLYE LEATHER GOODS'in Faaliyetleri

  • Çantalar
  • elyapımı
  • deri
  • çanta
  • aksesuar
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz