ÇETINDAG OTOMOTIV ELEKT. PAZ. SAN VE TIC LTD.ŞTI.

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

ÇETINDAG OTOMOTIV ELEKT. PAZ. SAN VE TIC LTD.ŞTI.
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Kapaklı ve sürgülü model plaka altlığı; PP (Polipropilen) hammadde den üretildiği için gövde kısmında esneklik ve kırılmama özelliği vardır. Yazı ve reklam bölümü; ABS (Acrylonitrile Butadiene Styrene) hammadde den üretildiği için parlak ve şık durmaktadır. Zamanla silinen ve aşınan reklam yazı kısmının tekrar firmamıza imalatını yaptırarak firmanıza ekonomi sağlayabilirsiniz. Üretimimizde kaliteli Alman malı parlak, mat ve beyaz kaplama 1. sınıf yaldızlar kullanılmaktadır. Ayrıca firmanıza toptan plaka altlığı ve plakalık satın alırken yaldız ve plastik kalitesine çok dikkat etmek gerekir. Farklı renklerde ki yaldız seçeneklerimizle de plakalık, plaka altlığı ve plaka çerçevesi imalatı yapmaktayız. Bizden model, tasarım, toptan sipariş fiyatı ve ayrıca diğer ürünlerimiz hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Firmamız; toptan plaka altlığı, plakalık imalatçıları ve üreticileri arasında 20 senelik deneyime sahiptir. Sizler için buradayız.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Toptan ruhsat kabı imalatımız da 1.kalite özel suni deri kullanmaktayız. Otomobil bayileri, otomobil yetkili servislerin, oto galericilerin, özel servislerin, sigorta şirketleri ve acentelerinin daha çok kullandığı ruhsat kaplarında, 1.kalite şeffaf pvc ve astarlar kullanılmaktadır. İç bölümün sağ tarafında kredi kartlık, kartvizitlik bölümü bu ürüne cüzdan görünümü vermektedir.Sağ tarafta da, araç kullanıcısının ehliyetini koyabileceği ehliyet bölümü bulunmaktadır. Yine sol ve sağ taraf da trafik ve kasko sigortalarının koyulabileceği deri bölme ve şeffaf bölme yeri mevcuttur. Toptan suni deri ruhsat kabı imalatında muhtelif renkler mevcut olup; ön yüzey ve arka yüzeye firma logo ve bilgilerini sıcak baskı transferi yaparak ruhsat kılıfları imalatını yapmaktayız.Firmamız; toptan ruhsat kabı ve ruhsat kılıfı imalatçıları ve üreticileri arasında 20 senelik deneyime sahiptir. Toptan uhsat kabı modelleri, imalatı, fiyatları ve sipariş hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Otomotiv ana bayilerinin, yetkili servislerinin, özel servislerin, oto galerilerin, sigorta şirketleri ve acentelerinin ayrıca bir çok kurumsal şirketlerin marka, logo ve iletişim bilgilerinin bulunduğu firmaların reklam tanıtımını sağlayan promosyon deri anahtarlık imalatı da yapmaktayız. Deri Anahtarlık üretimimiz de metal bölüme lazer baskı, deri kısmına da sıcak baskı tekniklerini kullanmaktayız. Ayrıca kurumsal firmaların logosundaki renklere göre; siyah, kırmızı, lacivert, taba, kahve, turuncu, yeşil gibi deri renk seçeneklerimizle beraber istenilen renk dikiş gibi seçeneklerimizi siz değerli müşterilerimize sunulmaktadır. Firmanıza deri anahtarlık alırken deriye, metal kaplamanın üzerindeki lazer yazıya çok dikkat etmek gerekir. Deri anahtarlık, modelleri, çeşitleri, toptan, imalatı, fiyatları ve siparişi hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Firmamız, deri anahtarlık imalatçıları ve üreticileri arasında 20 senelik deneyime sahiptir. Sizler için buradayız.

Fiyat teklifi isteyin

Çetindağ Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 2000 yılında sadece plastik ham madde alım-satımıyla sınırlı olan faaliyetlerini 2005 yılında plastik enjeksiyon sistemlerini dahil ederek; OTO PROMOSYON ve DERİ ÜRÜNLERİ imalatı ile ilgili faaliyetlerine devam etmektedir.Firmamız; plaka altlığı ve altlıkları, plakalık, deri anahtarlık, metal anahtarlık, pvc ruhsat kabı, suni deri ruhsat kabı, araç dosyalığı ve müşteri odaklı özel tasarım ürünlerini kaliteli ve hesaplı reklam promosyon ürünlerinin imalatını yapmaktadır. Firmamız müşteri memnuniyetini birinci planda tutmakta olup gelişmiş, yenilenmiş makine parkuru ve deneyimli uzman kadrosuyla iş ortaklarımızın her türlü talebine zamanında ve kusursuz olarak karşılamayı kendine ilke edinmiştir. Amacımız en kaliteli promosyon reklam ürünlerini imalatını yapıp, en kısa zamanda müşterilerimizin hizmetine sunmaktır.

Şirketle ilgili son haberler

Plaka Altlığı İmalatı, Fiyatlarda şok şok şok !!!

Plaka Altlığı İmalatı, Fiyatlarda şok şok şok !!!

Etkinlik katılımı ・ 5 Ara 2015 daha fazla… Open In New icon

İmalatçıdan Otomotiv Promosyon ürünlerinde büyük kampanya !!! 1200 adet Sürgülü Model Plaka Altlığı alana 1000 adet oto kokusu Bedava !!! 1200 adet Kapaklı Model Plaka Altlıklarından alana 1000 adet oto kokusu Bedava !!! 1000 adet Metal Anahtarlık alana 1000 adet karton oto koku Bedava !!! 1000 adet Deri Anahtarlık alana 1000 adet karton oto kokusu Bedava !!! 1000 adet Ruhsat Kabı, Ruhsat Kılıfı, Ruhsat Kaplarından alana; 1000 adet karton oto kokusu Bedava !!!

Belgeler

Domain icon İmalatçı/ Üretici

ÇETINDAG OTOMOTIV ELEKT. PAZ. SAN VE TIC LTD.ŞTI.

mimar sinan mah. yedpa ticaret iş merkezi g cd. no:59-60 ataşehir

34776 Istanbul - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    51 – 100
  • Ticari
    1 – 10

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    2003
  • Şirket türü
    Genel merkez
  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Uluslararası

Teslimat bölgeleri

ÇETINDAG OTOMOTIV ELEKT. PAZ. SAN VE TIC LTD.ŞTI.'in Faaliyetleri

  • Plastik malzeme - Taşımacılık araçları sanayi ürünleri/maddeleri
  • Plaka Altlığı İmalatı, Plaka Altlığı Fiyatları
  • Araç Dosyalık İmalatı
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz