FORNO SORELLE PALESE SNC

1984 yılında "Forno delle Sorelle Palese"'ye hayat vermek için üç kız kardeş Potenza'da bir araya geldi. O zamandan bu yana burada eski Lucania geleneğine göre ekmek ve doğal mayalı sert buğday irmiğinden tipik Strazzata, klasik Tarallo aviglianese, Ficculi, Taralucci, Taralucci al finochietto ve Stozza imal edilmektedir. Bunlar bugün halen geçmişteki ile aynı özenle ve basit ve doğal malzeme semine gösterilen özel bir dikkatle hazırlanan lezzetlerden yalnızca birkaç tanesidir.

faaliyet

Bu firmayla ilgili anahtar sözcükler

  • Ekmek, kekler ve hamur işleri
  • fırında pişmiş el yapımı ürünler lucanıa
  • fırında pişmiş tuzlu ürünler
  • fırında pişmiş hamur işleri
  • ekmek ve pastane ürünleri

İlave bilgiler

Firmamın ayrıntılarını düzenle

Önemli rakamlar

  • 11 – 50
    Çalışan sayısına

Organizasyon

  • Şirket türü
    Şirket türü
    Genel merkez, Genel Merkez Binası
  • Ana faaliyet konusu
    Şirket türü
    İmalatçı/ Üretici

Faaliyette bulunduğu pazarlar ve bölgeler

Ticari bölgeler

Yerel  -  Bölgesel  -  Uluslararası  -  Avrupalı  -  Ulusal

Bu firma ithalat ve ihracat bölgelerini doldurmamış

Bu firma ithalat ve ihracat bölgelerini doldurmamış

Ticari bilgiler

Incotermes

Bu firma için bu bilgiler eklenmemiş.

Ödeme şekli

Bu firma için bu bilgiler eklenmemiş.

Bankalar

Bu firma için bu bilgiler eklenmemiş.

Z01980230 546 v

BİLGİLERİNİZİ GÜNCELLEMEK VE DAHA FAZLA GÖRÜNÜRLÜK KAZANMAK İÇİN HESABINIZI ÜCRETSİZ OLARAK OLUŞTURUN

Görünürlük

İçerik

Klasman

İşte işletme performansınızın göstergeleri:
FORNO SORELLE PALESE SNC

Göstergeleriniz minimum düzeyde. Görünürlüğünüzü ve klasmanınızı geliştirmek için bilgilerinizi güncelleyin ve içerik yazı, logo, anahtar sözcükler) ekleyin.

Hesabımı oluşturuyorum

kolay, hızlı ve ücretsiz 5 adımda

Blog FORNO SORELLE PALESE SNC
değilseniz, hemen şimdi işletmenizi kaydedin!

HELPDESK