G INSAAT MADENCILIK SAN.TIC.LTD.STI.

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

G INSAAT MADENCILIK SAN.TIC.LTD.STI.
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

LAMINA STONE, teknoloji ve yenilik yönünden lamine doğal taşlar konusunda lider bir kompozit mermer panel markasıdır. LS®-AHC PANEL Doğal taşların hafif olması için 3-5 mm kalınlıkta kesilmesi, güçlü olması için de mermer+Alüminyum honeycomb(alüminyum bal peteği) ile lamine edilmesi sonucunda oluşan hafif ve sağlam doğal taş panel. LS®-CER PANEL; Kullanılırken veya işlenirken yapısındaki zayıf damarlardan dolayı, zorlukları olan Doğal taşların 3-5 mm kalınlıkta kesilmesi, güçlü olması için de seramik ile lamine edilmesi sonucunda oluşan, sağlam, doğal taş panel. LS®-LIGHT PANEL; Uygun doğal taşların hafif ve trasparan olması için 3-5 mm kalınlıkta kesilmesi, güçlü olması için de cam ile çift taraflı lamine edilmesi sonucunda oluşan sağlam, şeffaf kompozit doğal taş panel. LS®-BACKLIT PANEL; Uygun doğal taşların hafif ve transparan olması için 3-5 mm kalınlıkta kesilmesi, güçlü olması için de cam ile cam ile lamine edilmesi sonucunda oluşan sağlam, şeffaf kompozit doğal taş panel.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

LAMINA STONE®-AHC PLUS PANEL Doğal taşların hafif olması için 3-5 mm kalınlıkta kesilmesi, muvametli olması için de Alüminyum honeycomb ile çift taraflı lamine edilmesi sonucunda oluşan hafif ve sağlam kompozit doğal taş panellerdir.

Fiyat teklifi isteyin

LIGHT & SHEER STONE; İnşaat ve tasarım Sektörü için yeni nesil doğal taş kavramı oluşturuyor. Kullanılan ileri teknoloji ile doğal taşı 3mm incelige kadar işleyip, ortamına göre istenilen özelligine sahip, destekleyici materyal ile lamine edilerek oluşturulan Light & Sheer Stone paneller dayanıklı, hafif, ince ve saydam olmaktadır.Tamamen Türkiye’de üretilen Light & Sheer Stone projesine göre istenilen ebatlarda ve miktarlarda kısa sürede tüketici ile buluşabilme kolaylığına sahiptir.LIGHT STONE ; AlümInyum KompozIt veya honeycomb ile lamine edilmiş "Çok Hafif, ve İnce bır o kadar da sağlam doğal taş panellerdİr"SHEER STONE ; Cam ile lamine edilmiş "çok saydam mermer ve oniks panellerdİr"

Domain icon İmalatçı/ Üretici

G INSAAT MADENCILIK SAN.TIC.LTD.STI.

SEMSETTIN GUNALTAY CADDESI YENI FIDAN SOKAK GUVEN APT.19/A SUADIYE-ISTANBUL

34740 ISTANBUL - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    2007
  • Şirket türü
    Genel merkez
  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

G INSAAT MADENCILIK SAN.TIC.LTD.STI.'in Faaliyetleri

  • Mermer ve doğal taşlar
  • oniks
  • mermer
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz