TARAFTAR ATKI

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

TARAFTAR ATKI
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Triko Atkı olarak da adlandırılır.100% akrilik iplik kullanılır, örme tekniği ile üretilir, aynı atkıda 8 farklı renk kullana bilmekteyiz. Örme Atkılarımızın her iki ucunda 7 şer cm püskül bulunmaktadır. Çift taraflı olarak üretilmektedir.En önemli özelliği sıcak tutmasıdır. Tüm örme atkılarımız da yüksek kaliteli akrilik kullanmaktayız ve bu kullanıcıya yumuşak bir kullanım imkanı sunmaktadır. Örme Taraftar Atkısı Örme taraftar atkısı ürünlerimiz örme atkı olarak da isimlendirilmektedir. Üretim aşamasında yüzde yüz kaliteli akrilik iplik kullanılan ürünlerimizde üretim tekniği olarak örme teknikleri uygulanmaktadır. Bunun yanı sıra örme taraftar atkı ürünlerimizde tek bir atkı üzerinde 8 farklı renk kullanabilmekteyiz. Örme taraftar atkısı ürünlerimizin her iki ucunda da püsküller bulunmaktadır. 6 cm uzunluğundaki bu püsküller atkı ile bütünleşmiş bir görünüme sahiptir. Örme taraftar atkısı ürünlerimiz, çift tarafı olarak üretilmektedir. Bu sayede oldukça sıcak tutmaktadır.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Dokuma Atkı; Akrilik ve polyester iplik kullanılır,Dokuma çözgü tekniği ile üretilir,aynı atkıda 8 farklı renk kullana bilmekteyiz. Renkli fotoğraflar baskı kalitesinde dokuna bilmektedir.Dilerseniz çift taraflı olarak da üretile bilmektedir,ancak bu durumda atkı 5 renkde sınırlanır HD Dokuma Atkılar, akrilik ve dokuma teknigi ile üretilirler ve akrilik atkılarda mevcut en ayrıntılı desenlere sahiptirler, inanılmaz derecede karmaşık ve çarpıcı detaylı logoları dahi almamızı sağlarlar. Kullanamayacağımız nadir bir kaç logobelki olabilir ,küçük ayrıntılardan dolayı Tek taraflı veya çift taraflı dokuma atkı varyasyonlarıda mevcuttur. Tek taraflı olarak, arka tarafda ön tarafın ayrıntılarının bir kısmını ters olarak gösterecektir. Sizinle büyük olasılıkla aşina olduğunuz Klasik Örme atkıların tersine daha uygun fiyatla ve daha modern tarzda bir üründür,daha ayrıntılı dokuma,daha belirgin çizgileri ile açıklama yapmanız gerektiğinde mükemmel bir seçenektir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Yazlık saten atkı,Şal baskı atkı olarak da adlandırılır,hiç bir renk sınırlaması yoktur. Renkli fotoğraflarınız ve tüm grafik çalişmalarınız kalitesi bozulmadan saten atkı üzerine transfer edile bilmektedir. Saten atkılarımızın tek bir kenarı içten overlok dikiş olup,kullanan kişiye konforlu yumuşak bir kullanım sunar. Saten Atkılarımızın her iki ucunda polyester püskül kullanarak orjinal ve dokusuna uyğun bir görünüm sunarız. Saten Atkılarımızın her iki ucunda 6 şar cm lik kendinden beyaz püskül bulunmaktadır.Dilerseniz bu püsküller saten atkınıza kırmızı ,siyah ,sarı olarakda kullanıla bilmektedir.Polyester ve spandex yapısı nedeniyle yaratıcılığınızı sınırlamaz - yaratıcılıgınızın ve hayallerinizin üretebileceği çılgınca muhteşem saten atkı tasarımları üretebiliriz,dilediginiz renklerde, saten atkınızı istediginiz desenlerde,saten atkınızı dilediginiz tasarımlarla -saten atkınıza ismini vererek tasarlaya bilirsiniz -dilediginizi düşünebilirsiniz, yazdırabiliriz.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Dokuma Taraftar Atkısı Ürünlerimiz Dokuma taraftar atkısı ürünlerimiz yüksek kaliteli akrilik ve polyester iplikten üretilmektedir. Dilerseniz 8 farklı renk ile renk zenginliği sunan ürünlerimize, renkli fotoğraflar da baskı kalitesinde dokunabilmektedir. Çift taraflı Dokuma atkılarda ise 5 renk ile atkılarımızı çift yönlü olarak ürete bilmekteyiz, buna ek olarak dokuma atkılarımızda fotoğraflar da kullanıla bilmektedir. Yüksek kaliteli akrilik iplikle dokunan ürünlerimiz, en yeni dokuma teknikleriyle üretilmektedir. Bunun yanı sıra dokuma tekniği sayesinde mevcut en ayrıntılı desenleri dahi atkılarımıza yansıtabilmekteyiz. Bu durum ise doğal olarak en karışık desenleri en ayrıntılı logoları atkılarımızın üzerine mükemmel bir şekilde işlememizi sağlamaktadır. Klasik örgü atkıların tersine modern tarzda dokunmuş olan bu ürünlerimiz, hem çok daha kalitelidir hem de çok daha uygun fiyatlıdır.

Fiyat teklifi isteyin

-Türkiye'nin Lider Taraftar Atkı Üreticilerinden olan şirketimiz, Kişiye Özel Atkılar ve Takım atkıları üretmektedir. Ürettirmek istediğiniz Atkı Tasarımlarınızı tarafımıza göndererek yada istemiş olduğunuz tasarım çalişmalarını açıklayayıcı şekilde resim veya logoları ile birlikta bize göndererek Dokuma Atkı, Örme Atkı ve Saten Baskı Atkı desenlerinizi firmamızda yaptırabilirsiniz. Tüm bu ürün gruplarında kişiye özel atkı yı dilerseniz online olarak siz de tasarlaya bilirsiniz.Uzun yıllardır Dünya Genelinde tüm spor kulublerine ve taraftar gruplarına hizmet veren MsvSpor Ürünleri Ltd.Şti güvencesi ve kalitesi ile Sizlere hizmet vermekten mutluluk duymaktayız Üretimini yaptığımız dokuma atkı, örme atkı, baskı şal(saten atkı), nakışlı atkı, tek katlı atkı, casual taraftar atkıda dünya standartlarında kaliteye sahip olup, hammadde olarak yüksek kaliteli polyester ve akrilik iplikler kullanılmaktadır. Atkı üretimi takımların yada promosyon atkı yapılacak firmanın eskiz ve bu çizimin taslağa dönüşüp detaylanmasıyla başlar. Sonunda boyunlarımıza taktığımız, bizi sevdiğimiz renklerimize dönüştüren , kendimizi ifade etmemizi saglayan, örme ve dokuma atkılarda soğuktan koruyan, en sevdigimiz logolarla kaplı birer atkıya dönüşürler. Atkıda bir diğer önemli unsur tüm bu hammaddelerin kanserojen den uzak ve tüm tetkiklerinin yapılmış olmasıdır Çünkü sağlık paha biçilemez kadar pahallıdır. Bu nedenle atkı üreticisi olmak meziyet ve tecrübe ve güven gerektiren bir iş alanıdır.

Şirketle ilgili son haberler

Taraftar Bere

Taraftar Bere

Yeni ürün ・ 13 Eyl 2017 daha fazla… Open In New icon

Berelerimiz sizin isteklerinize göre dört renge kadar üretile bilmektedir,dilerseniz katlamalı düz ,kendinden yazılı,dokuma armalı yada nakışlı olarak beğeninize sunulmaktadır. Belli bir adet sınırlaması yoktur,ancak tüm diğer ürünlerimizde oldugu gibi sipariş adetleri fiyatlarımıza yansımaktadır. Tüm Berelerimiz en kaliteli akrilikle üretilmektedir,buda berelerimize yumuşaklık ve uzun bir kullanım imkanı vermektedir. TaraftarAtkı'dan temin edilebilen örgü bere, şeritli bere ve desen örmeli bereler en iyi kalite akrilik ve istenirse nakiş, isternirse dokuma armalar ile teslim edilmektedir. Berelerimiz en üstün teknik ile üretilmekte dir. Asla renk bırakmazlar,berelerimiz yıkamadan sonra küçülmezler,tüm diğer atkılarımızda olduğu gibi üretim aşamasında dünya standartlarında kontrollerden geçer.

Domain icon İmalatçı/ Üretici

TARAFTAR ATKI

Hakki Yeten Cad.Selenium Plaza Kat;6 Fulya

34349 Istanbul - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    201 – 500
  • Ticari
    201 – 500
  • % ciro, ihracatta
    %85

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    2004
  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Bölgesel
  • Check Circle Outline icon Ulusal
  • Check Circle Outline icon Avrupalı
  • Check Circle Outline icon Uluslararası

Ödeme şekli

  • Kredi kartı - Nakit - Çek
  • Uluslararası posta havalesi
  • Swift Havale
  • Belge karşılığı kredi

Bankalar

  • Vakıflar Bankası

Teslimat bölgeleri

Teslimat şartları (incoterms)

Sorumluluk
  • Satın Alan
  • Paylaşılan
  • Sağlayıcı

TARAFTAR ATKI'in Faaliyetleri

  • Tekstil - İthalat/İhracat
  • taraftar atkısı
  • dokuma atkı
  • isme özel atkı
  • triko atkı
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz