ZAMBAK KAGIT

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

ZAMBAK KAGIT
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

1. Makina non-stop (duraklama yapmadan) çalışır. 2. Her ünite için bağımsız bir servo motor kontrolü mevcuttur ve basit yapılanması sayesinde hata oranı düşürülmüştür. 3. * Opsiyonel olarak, çift perfore bıçak şaftı ile kolayca ve hızlıca küçük çaplı tuvalet kağıdı perfore ölçüsünden, büyük çaplı mutfak havlusu perfore ölçüsüne geçiş yapabilir. 4. Servo motor, makinenin ivmesini ve perfore hattı üzerindeki durakları incelikle kontrol eder. 5. Makine yüksek hasassiyetli, büyük çapta bıçak şaftlı NC makine, Siemens SIMOTION sistemi ve otomatik bıçak ekseni kaydırma fonksiyonu ile donatılmış olup; perforedeki netliği ve temizliği ve rulolardaki en iyi gerginliği garanti eder. 6. Perfore ölçüsü HMI (Dokunmatik Ekran) ile ayarlanır. 7. Patentli Teknoloji: Sabit-vakum sistemi kullanılarak, masurasız rulonun sarımı başlatılır. Bu sayede hızlı bir şekilde daha az kırışığı olan sarımlar yapılabilir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

ZM-PM-III model kağıt peçete makinaları, ham kağıdı keser ve kare ve ya dikdörtgen kağıt peçete olarak katlar. Uygulanan rezistans sistemi ile gofraj ısısı belirlenen derecede sabit kalır ve çıkan ürünün kabarıklığının, yumuşaklığının ve kalitesinin devamlılığı sağlanır. ZM-PM-III Kağıt Peçete Makinası'nın, otomatik yaprak sayma cihazı mevcuttur. Performansının yüksekliği ve hatasız ürün sayması dikkat çeken özellikleri arasındadır. ZM-PM-III Kağıt Peçete Makinası, dört renk baskı sistemine sahiptir. 1. Profesyonel Anilox baskı silindiri mevcuttur. 2. Kağıt çözüldükten sonra, kalender ünitesine, baskı ünitesine ve sonra da gofraj ünitesine yollanır. Bu üniteler arasında kağıt gerginliği el ile ayarlanır. 3. Makine kağıt sıkışmalarında otomatik olarak durur. 4. Otomatik kağıt-yönlendirme kontrolü mevcuttur. 5. Gofraj üzerine otomatik sabit derecede ısıtma ve kurutma ünitesi mevcuttur. 6. Kağıt saptama ünitesi sayesinde bobin bitimine yakın makine hızı otomatik olarak yavaşlar. 7.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Tam Otomatik Laminasyonlu Jumbo Tuvalet Kağıdı ve Enmotion Havlu Makinası Bu makina ile tuvalet kağıdı, maxi jumbo tuvalet kağıdı, mini jumbo tuvalet kağıdı, enmotion havlu ve içten çekmeli kağıt havlu ürünlerini, ve kenar gofraj özelliği ile de cimri tuvalet kağıdı ve kağıt havlu ürünlerini üretebilmek mümkündür. 1. PLC ve HMI teknolojileri sayesinde makinanın operasyonu kolaylaştırılmıştır. Her ünite ayrı bir servo motor ile çalıştırılır. Ve bu basitleştirilmiş yapı sayesinde hata oranı düşüktür. 2. Otomatik masura besleme sistemi, otomatik çekme/itme sistemi ve otomatik masura kesme sistemi mevcuttur. 3. Makinanın Üretim Süreci: -masura iletme, -şaftı takma, -masura besleme, -dilimleme ve sarma, -uç kesme ve kapama, -şaftı çıkartma 4. Sarma Kontrolü: Otomatik pnömatik oransal valf, doğrusal kayma rayını kaldırmayı kontrol eder. Ve pnömatik servo sistem de roloyu sürmeyi kontrol eder. Ve pnömatik kancalar çekirdek şaftı kavrarlar.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Full otomatik kutu mendil imalatı hattımız, üst düzey kalitede ürün çıkartmaktadır. Bu üretim hattı; gofrajlama, dilimleme, katlama, sayma, bölme, otomatik alma, otomatik transfer, otomatik yükleme ve oto-kapama fonksiyonlarını tek bir seferde yapabilmektedir. Yani tüm üretim süreçleri otomatiktir. Kutu mendil imalatı hattımız, operasyonunun kolaylığı, biten ürünün değişmeyen sabit kalitede üretilmesi ve tümüyle otomatikleştirilmiş süreçleri sayesinde; son derece verimli çalışır. Bu sayede hat üzerinde çalışan eleman sayısı düşürülebilir ve üretim/yönetim masraflarında da kısıntıya gidilinebilir.

Fiyat teklifi isteyin

Kağıt Makinaları: Temizlik Kağıtları, Kağıt Bardak İmalatı, Köpük Tabak İmalatı...ZAMBAK KAĞIT San. ve Tic. Ltd. Şti.; temizlik kağıtları, kağıt bardak imalatı ve altyapı danışmanlığı ve kağıt makinaları tedariki konularında hizmet verebilmek için, 2003 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden itibaren, müşterilerine en doğru çözümleri sunabilmek için, bu sektörlerde önde gelen uluslar arası birçok firma ile işbirliğine gitmiştir. Yapmış olduğu uluslar arası projeler ve çalışmalar ile kısa sürede, sektörde hak ettiği yeri ve güvenirliği kazanmıştır. ZAMBAK KAĞIT, hem yurtiçindeki hem de yurtdışındaki projelerde gösterdiği performans sonucu, pek çok firmanın Türkiye, Kıbrıs, Doğu Avrupa ülkeleri, Rusya ve Türki Cumhuriyet’leri kapsayan bölgelerde, distribütörü olmaya hak kazanmıştır. 2010 yılından itibaren de, kendi markası ile müşteri ihtiyaçlarına özel olarak İtalyan ve Güney Kore teknolojisi ile tasarlattırdığı makineleri, kendi kalite standartlarında ve denetimi altında ürettirmektedir.ZAMBAK KAĞIT markası için çalışılan atölyeler, ISO 9001: 2000 ve CE (Avrupa Standartlarına Uygunluk) standartlarına sahip, yüksek kalite standartlarında makine üretimi yapan, 600 ve üzeri çalışanlı ekipler ile, 20.000m2 ila 40.000 m2 kapalı alan üzerine kurulmuş teknolojik tesislerdir. Firmanın ürettirdiği makineler patentli olup, makineler tasarım ve üretim verimliliği konularında birçok ödüle sahiptir.

Belgeler

Domain icon İmalatçı/ Üretici

ZAMBAK KAGIT

Yakuplu Mah. Hürriyet Bulv. No:1 Skyport Residence K:12 D:128 Beylikdüzü

34524 Istanbul - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Ticari
    1 – 10

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    2003
  • Şirket türü
    Genel merkez
  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Uluslararası

Teslimat bölgeleri

ZAMBAK KAGIT'in Faaliyetleri

  • Ambalajlama - Makineler
  • otomatik peçete makineleri
  • Tuvalet kağıdı makineleri
  • ambalaj paketleme makineleri
  • Karton Bardak Makineleri
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz