• europages
  • >
  • ŞİRKETLER - TEDARİKÇİLER - YÜKÜMLÜLER
  • >
  • giyim - ithalat - ihracat

Sonuçlar

Giyim - ithalat - ihracat

İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri
  1. CITA ULUSLARARASI TICARET LIMITED SIRKET

    Türkiye

    şirketimiz 2018 beri Turkiyede kuruldu ve faaliyete geçti. ana faaliyetimiz İranla ilgili ithalat ve ihracat olmuş ayni zamanda çin ve hindistandan tekstil boyalari ithal edip ve Turkiye ve İranda satiş yapmakta. İrandan turlu turlu kimyasal hammadeler ithal edip Turkiye genelinde satiyuruz. Hammade tedarikinde Turkiyenin onde giden firmalarindan biriyiz.

  2. LAMBIOTTE & CIE

    Belçika

    Verified by europages badge

    Lambiotte & Cie S.A., asetal adı verilen kimyasal sınıfının üretiminde dünya lideridir. Fizikokimyasal özellikleri ve düşük toksikolojik ve eko-toksikolojik etiketleri, hem profesyonel kullanıcılar hem de genel halk için yenilikçi ve daha güvenli ürünlerin formülasyonu için endüstri tarafından aranan alternatifler haline getirir. Çok yönlülükleri sayesinde asetaller, temizleyiciler ve diğer tüm endüstriyel veya ev temizlik ürünleri gibi çok sayıda bitmiş ürün ve uygulamada kullanılabilir; kozmetik veya teknik aerosoller; plastikler, kompozitler ve poliüretan köpükler; boyalar, mürekkepler ve yapıştırıcılar; Farmasötik sentez, veterinerlik alanı ve zirai kimyasallar. Distribütör ağımız aracılığıyla, yıllık üretimin %98'i Belçika dışına gönderilirken bunun %30'undan fazlası Avrupa dışı pazarlara (Kuzey Amerika, Güney Amerika, Doğu, Asya) gitmektedir.

  3. ATLANTIQUE REPARTITION

    Fransa

    Verified by europages badge

    ATLANTIQUE REPARTITION, yerel bağımsız bölgesel toptancınız. Size yakın bir ortak olarak, günlük ihtiyaçlarınızla ilgilenen bir ekip. Sürekli iyileştirme ana motivasyonumuzdur: sorunlarınızı çözümlere dönüştürmek için buradayız. TEDARİK SÜRECİ: tüm siparişlerimiz her gün en büyük 120 laboratuvara ulaştırılmaktadır. Onları ihtiyaçlarınıza göre hedefliyoruz çünkü önceliklerimizin kalbinde siz varsınız. STOK YÖNETİMİ: stok seviyesi günlük olarak güncellenmekte ve sıralanmaktadır. Saklama kutularının her birini tanımlamak ve hepsini numaralandırmak için sütunlar ve satırlar kullanılır. Stoklarımızı yönetmeye büyük özen gösteriyoruz, çünkü onlar yarınki cironuz. SİPARİŞLERİN HAZIRLANMASI: tüm siparişler elle hazırlanır. Ürünler, konforlu kullanımınız açısından kutulara özenle yerleştirilmektedir. Sorumlu eczacı Thomas onları tek tek kontrol eder. DAĞITIM: teslimatlarımız Morgane veya Ludivine tarafından günde bir veya iki kez yapılıyor. Maskelerinin altında bile gülümsemelerini görebilirsiniz. SATIŞ SONRASI HİZMETLER: çünkü sizler sadece "müşteri" değil, birlikte işi büyüttüğümüz "ortaklar"sınız, satış sonrası hizmetler bu felsefemizin temel taşıdır. Geri bildiriminiz gelişmemizin kaynağı ve memnuniyetiniz en büyük ödülümüzdür. Daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin!

  4. MOLAR CHEMICALS KFT

    Macaristan

    Verified by europages badge

    Molar Chemicals Kft 1993 yılından beri kimyasallar alanında faaliyet göstermektedir. Günümüzde kimyasallara ek olarak ilaç hammaddeleri ve dezenfektanların ticareti ve üretimiyle uğraşmaktayız ve ayrıca bazı uluslararası şirketlerin Macaristan'daki temsilciliğini yapmaktayız. Birçok alanda pazarın hakim oyuncularıyız ve sağlam bir profesyonel geçmişe ve modern bir altyapıya sahibiz. Şirketimiz, modern üretim ve depolama koşulları, iyi donanımlı bir analiz laboratuvarı ve yüksek kaliteli bir çalışma ortamıyla ön plana çıkmaktadır. Faaliyetimiz için gerekli tüm izinlere, sertifikalara ve koşullara sahibiz (ilaç toptan satışı, ISO, aktif madde kaydı, HACCP). Üretim kapasitemiz, birkaç gram ağırlığındaki paketlerden birkaç tonluk boyutlara kadar değişmektedir. İş ortaklarımızın ihtiyaçlarına esnek bir şekilde yanıt veriyoruz ve geliştirme laboratuvarımız sayesinde üretim teknolojilerinin yanı sıra münferit fason üretim ve özel fason üretim geliştirmek mümkündür.

  5. GERBU BIOTECHNIK GMBH

    Almanya

    Verified by europages badge

    GERBU BIOTECHNIK GMBH, yılında kurulan ve Kimyada inorganik hammaddeler ve türevleri sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. Kimyada organik hammaddeler ve türevleri, Su işleme - Ürünler/Maddeler, Güzel kokular ve güzellik ürünleri, Temel ve yardımcı ilaç ürünleri/maddeleri, Eczacılık ürünleri, İlaçlar, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri, Kimya - İthalat/İhracat, İlaç ve cerrahi - Cihazlar sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Heidelberg, Almanya 'de bulunmaktadır.

Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.
  1. KELÁT VEGYI KERESKEDELMI ÉS OKTATÁSI KFT.

    Macaristan

  2. TOP-PLANT TRADING GMBH

    Almanya

  3. BETONRACIO, S.R.O.

    Slovakya

    BETONRACIO, S.R.O., yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir İmalatçı/ Üretici şirketidir. Yapı/bina için beton ve yığma ürünler/maddeler, Kimya - İthalat/İhracat, Yapı/bina için beton ve yığma ürünler/maddeler, Kimya - İthalat/İhracat sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Trnava , Slovakya 'de bulunmaktadır.

  4. CORNELIUS CHEMICAL CO LTD

    Birleşik Krallık

    CORNELIUS CHEMICAL CO LTD, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. Kimya - İthalat/İhracat, Kimya - İthalat/İhracat sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Bishop'S Stortford, Birleşik Krallık 'de bulunmaktadır.

  5. CHEMSYNT VEGYIPARI TERMELÕ KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

    Macaristan

  1. ETABLISSEMENTS CROUZILLAS

    Fransa

  2. PARAMELT SARL (SNRMC BELIX)

    Fransa

  1. SIBIAR PJSC

    Rusya

  2. PROTEC INDUSTRIES

    Fransa

    PROTEC INDUSTRIES, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir. Kimya - İthalat/İhracat, Kimya - İthalat/İhracat sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Tregueux, Fransa 'de bulunmaktadır.

  3. A.S.E.CHEMICALS

    Belçika

    A.S.E.CHEMICALS, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. Kimya - İthalat/İhracat, Hammadde ve enerji ithalat-ihracatı, Kimya - İthalat/İhracat, Hammadde ve enerji ithalat-ihracatı, Termal içlik sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Antwerpen, Belçika 'de bulunmaktadır.

  4. ISHIMBAY PARTICULARIZED CHEMICAL PLANT OF CATALYSTS STATE UNITARY COMPANY

    Rusya

  5. LANGENHAN, CHEMIEPRODUKTE, RICHARD LANGENHAN E. K.

    Almanya

  6. FLAMMA

    Fransa

  7. TERRADIS

    Fransa

    TERRADIS, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir. Kimya - İthalat/İhracat, Kimya - İthalat/İhracat sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Borre, Fransa 'de bulunmaktadır.

  8. MARPEX CHEMICALS LIMITED

    Birleşik Krallık

    MARPEX CHEMICALS LIMITED, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. Kimya - İthalat/İhracat, Kimya - İthalat/İhracat sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Sutton, Birleşik Krallık 'de bulunmaktadır.

  1. DEGUSSA AMALGAMATION LTD

    Birleşik Krallık

  2. CONTACON

    Almanya

    CONTACON, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir İmalatçı/ Üretici şirketidir. Kimya - İthalat/İhracat, Elektronik veri işleme - yazılım, Uluslararası kuryeler ve dağıtım hizmetleri, Uluslararası taşıma acentaları, Kimya - İthalat/İhracat, Elektronik veri işleme - yazılım, Uluslararası kuryeler ve dağıtım hizmetleri, Uluslararası taşıma acentaları sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Zell Unter Aichelberg, Almanya 'de bulunmaktadır.

  3. KRARUSZ IPARI, KFT

    Macaristan

    KRARUSZ IPARI, KFT, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir İmalatçı/ Üretici şirketidir. Kimya - İthalat/İhracat, Kimyada inorganik hammaddeler ve türevleri, Kimya - İthalat/İhracat, Kimyada inorganik hammaddeler ve türevleri sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Veszprem, Macaristan 'de bulunmaktadır.

  4. ICI HUNGARIA KERESKEDELMI, ES GYARTO KFT

    Macaristan

  5. COMERCIAL QUIMICA MASSO, S. A. MAGYARORSZAGI FIOKTELEPE

    Macaristan

    COMERCIAL QUIMICA MASSO, S. A. MAGYARORSZAGI FIOKTELEPE, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. Kimya - İthalat/İhracat, Kimya - İthalat/İhracat sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Budapest, Macaristan 'de bulunmaktadır.

  6. POMAREL NEGOCE

    Fransa

    POMAREL NEGOCE, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. Kimya - İthalat/İhracat, Kimya - İthalat/İhracat sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Etoile Sur Rhône, Fransa 'de bulunmaktadır.

  7. TOTAL CHEM INC

    İsviçre

    TOTAL CHEM INC, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. Kimya - İthalat/İhracat, Kimya - İthalat/İhracat sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Geneve, İsviçre 'de bulunmaktadır.

  8. BIESTERFELD CHEMIEDISTRIBUTION VERWALTUNGS GMBH

    Almanya

    BIESTERFELD CHEMIEDISTRIBUTION VERWALTUNGS GMBH, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir. Kimya - İthalat/İhracat, Kimya - İthalat/İhracat sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Hamburg, Almanya 'de bulunmaktadır.

  9. ATOTECH ÖSTERREICH GMBH

    Avusturya

    ATOTECH ÖSTERREICH GMBH, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir. Kimya - İthalat/İhracat, Kimya - İthalat/İhracat sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Purkersdorf, Avusturya 'de bulunmaktadır.

  10. OENO-SERVICE SARL

    Fransa

    OENO-SERVICE SARL, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir. Kimya - İthalat/İhracat, Kimya - İthalat/İhracat sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Leynes, Fransa 'de bulunmaktadır.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz