• europages
  • >
  • ŞİRKETLER - TEDARİKÇİLER - YÜKÜMLÜLER
  • >
  • ilaçlar

Sonuçlar

Ilaçlar

Distribütörİthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri
  1. MVK PHARMA GMBH

    Almanya

    MVK PHARMA GMBH, yılında kurulan ve Güzel kokular ve güzellik ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. Temel ve yardımcı ilaç ürünleri/maddeleri, Eczacılık ürünleri, İlaçlar, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri, Temel ve yardımcı ilaç ürünleri/maddeleri, Eczacılık ürünleri, İlaçlar, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Wermelskirchen, Almanya 'de bulunmaktadır.

  2. WABOSAN ARZNEIMITTELVERTRIEBS GMBH

    Avusturya

    WABOSAN ARZNEIMITTELVERTRIEBS GMBH, yılında kurulan ve Temel ve yardımcı ilaç ürünleri/maddeleri sektöründe faaliyet gösteren bir Distribütör şirketidir. Eczacılık/ilaçlar için temel ve yardımcı ürünler/maddeler, Eczacılık ürünleri, İlaçlar, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri, Eczacılık/ilaçlar için temel ve yardımcı ürünler/maddeler, Eczacılık ürünleri, İlaçlar, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Wien, Avusturya 'de bulunmaktadır.

  3. SERVIER AUSTRIA GMBH

    Avusturya

    SERVIER AUSTRIA GMBH, yılında kurulan ve Temel ve yardımcı ilaç ürünleri/maddeleri sektöründe faaliyet gösteren bir Distribütör şirketidir. Eczacılık ürünleri, İlaçlar, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri, Kimya - İthalat/İhracat, Eczacılık ürünleri, İlaçlar, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri, Kimya - İthalat/İhracat sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Wien, Avusturya 'de bulunmaktadır.

  4. BIONECS GMBH

    Almanya

    BIONECS GMBH, yılında kurulan ve Temel ve yardımcı ilaç ürünleri/maddeleri sektöründe faaliyet gösteren bir İmalatçı/ Üretici şirketidir. Eczacılık ürünleri, İlaçlar, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri, Eczacılık ürünleri, İlaçlar, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, München, Almanya 'de bulunmaktadır.

  5. MEDBIYO PHARMA

    Türkiye

    MEDBIYO PHARMA, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir İmalatçı/ Üretici şirketidir. İlaçlar, Kozmetik ürünleri, farmasötik ürünler, İlaçlar, Kozmetik ürünleri sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Ankara, Türkiye 'de bulunmaktadır.

Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.
  1. NEWRON SUISSE SA

    İsviçre

    NEWRON SUISSE SA, yılında kurulan ve Güzel kokular ve güzellik ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir Distribütör şirketidir. Temel ve yardımcı ilaç ürünleri/maddeleri, Eczacılık ürünleri, İlaçlar, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri, Temel ve yardımcı ilaç ürünleri/maddeleri, Eczacılık ürünleri, İlaçlar, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Basel, İsviçre 'de bulunmaktadır.

  2. PHARMA LIVE HANDELSGESELLSCHAFT

    Almanya

    PHARMA LIVE HANDELSGESELLSCHAFT, yılında kurulan ve Temel ve yardımcı ilaç ürünleri/maddeleri sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. Eczacılık ürünleri, İlaçlar, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri, Reklam ajansları, Eczacılık ürünleri, İlaçlar, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri, Reklam ajansları sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Berlin, Almanya 'de bulunmaktadır.

  3. HELM AG

    Almanya

    HELM AG, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir Distribütör şirketidir. Kimya - İthalat/İhracat, Eczacılık ürünleri - ithalat-ihracat, Kimyasal gübre, Kimya - İthalat/İhracat, donmalı kurutucular, Eczacılık ürünleri - ithalat-ihracat, Kimyasal gübre sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Hamburg, Almanya 'de bulunmaktadır.

  4. SOBOL MEDICAL CO.LTD

    Sudan

    SOBOL MEDICAL CO.LTD, yılında kurulan ve Eczacılık ürünleri - ithalat-ihracat sektöründe faaliyet gösteren bir Distribütör şirketidir. İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Khartoum, Sudan 'de bulunmaktadır.

  5. POLYESTER 93

    Fransa

    POLYESTER 93, yılında kurulan ve Polyester sektöründe faaliyet gösteren bir Distribütör şirketidir. İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri, Kimya ve İlaç - Makine ve ekipmanlar, Organik kimya - hidrokarbon ve halojen türevleri, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri, Kimya ve İlaç - Makine ve ekipmanlar, plastik ve poliyester sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Bobigny, Fransa 'de bulunmaktadır.

  1. PHARMACIE DE LA GEE

    Fransa

    PHARMACIE DE LA GEE, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir Distribütör şirketidir. ilaç dağıtımı sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Coulans Sur Gee, Fransa 'de bulunmaktadır.

  2. GEORG HANSEN

    Almanya

    GEORG HANSEN, yılında kurulan ve Kimyada inorganik hammaddeler ve türevleri sektöründe faaliyet gösteren bir Distribütör şirketidir. Kimyada organik hammaddeler ve türevleri, Temel ve yardımcı ilaç ürünleri/maddeleri, Eczacılık ürünleri, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri, Kimyada organik hammaddeler ve türevleri, Temel ve yardımcı ilaç ürünleri/maddeleri, Eczacılık ürünleri, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Wrestedt, Almanya 'de bulunmaktadır.

  1. ARMIN BAACK

    Almanya

    ARMIN BAACK, yılında kurulan ve Kimyada inorganik hammaddeler ve türevleri sektöründe faaliyet gösteren bir İmalatçı/ Üretici şirketidir. Kimyada organik hammaddeler ve türevleri, Temel ve yardımcı ilaç ürünleri/maddeleri, Eczacılık ürünleri, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri, Kimyada organik hammaddeler ve türevleri, Temel ve yardımcı ilaç ürünleri/maddeleri, Eczacılık ürünleri, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Schwerin, Almanya 'de bulunmaktadır.

  2. ACTT HANDELSGES.M.B.H. EXPORTEUR FÜR SI - HR - RO

    Avusturya

    ACTT HANDELSGES.M.B.H. EXPORTEUR FÜR SI - HR - RO, yılında kurulan ve Kimyada inorganik hammaddeler ve türevleri sektöründe faaliyet gösteren bir İmalatçı/ Üretici şirketidir. Kimyada organik hammaddeler ve türevleri, Temel ve yardımcı ilaç ürünleri/maddeleri, Eczacılık ürünleri, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri, Kimyada organik hammaddeler ve türevleri, Temel ve yardımcı ilaç ürünleri/maddeleri, Eczacılık ürünleri, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Leibnitz, Avusturya 'de bulunmaktadır.