• europages
  • >
  • ŞİRKETLER - TEDARİKÇİLER - YÜKÜMLÜLER
  • >
  • eczacılık ürünleri

Sonuçlar

Eczacılık ürünleri

İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri
  1. ATLANTIQUE REPARTITION

    Fransa

    Verified by europages badge

    ATLANTIQUE REPARTITION, yerel bağımsız bölgesel toptancınız. Size yakın bir ortak olarak, günlük ihtiyaçlarınızla ilgilenen bir ekip. Sürekli iyileştirme ana motivasyonumuzdur: sorunlarınızı çözümlere dönüştürmek için buradayız. TEDARİK SÜRECİ: tüm siparişlerimiz her gün en büyük 120 laboratuvara ulaştırılmaktadır. Onları ihtiyaçlarınıza göre hedefliyoruz çünkü önceliklerimizin kalbinde siz varsınız. STOK YÖNETİMİ: stok seviyesi günlük olarak güncellenmekte ve sıralanmaktadır. Saklama kutularının her birini tanımlamak ve hepsini numaralandırmak için sütunlar ve satırlar kullanılır. Stoklarımızı yönetmeye büyük özen gösteriyoruz, çünkü onlar yarınki cironuz. SİPARİŞLERİN HAZIRLANMASI: tüm siparişler elle hazırlanır. Ürünler, konforlu kullanımınız açısından kutulara özenle yerleştirilmektedir. Sorumlu eczacı Thomas onları tek tek kontrol eder. DAĞITIM: teslimatlarımız Morgane veya Ludivine tarafından günde bir veya iki kez yapılıyor. Maskelerinin altında bile gülümsemelerini görebilirsiniz. SATIŞ SONRASI HİZMETLER: çünkü sizler sadece "müşteri" değil, birlikte işi büyüttüğümüz "ortaklar"sınız, satış sonrası hizmetler bu felsefemizin temel taşıdır. Geri bildiriminiz gelişmemizin kaynağı ve memnuniyetiniz en büyük ödülümüzdür. Daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin!

  2. MH MULTIPACK SDN BHD

    Malezya

    Verified by europages badge

    MH MULTIPACK SDN BHD, Malezyalıların sağlık hizmetlerine erişiminde devrim yaratmayı amaçlayan dinamik ve yenilikçi bir şirkettir. Malezya'da lider bir mobil sağlık hizmeti sağlayıcısı olarak, sağlık hizmetlerini doğrudan bireylerin kapılarına kadar getirerek kaliteli tıbbi bakımı kolayca erişilebilir ve kullanışlı hale getiriyoruz. Tıbbi konsültasyonlar, teşhis testleri, ilaç dağıtımı ve sağlık tarama programları dahil olmak üzere çok çeşitli hizmetler sunmak için en son teknolojiyi ve son derece yetenekli sağlık uzmanlarından oluşan bir ekibi kullanıyoruz. MH MULTIPACK SDN BHD, geleneksel sağlık sistemleri ile modern yaşam tarzlarının talepleri arasındaki boşluğu doldurma misyonuyla hareket etmektedir. Dijital platformlardan ve mobil uygulamalardan yararlanarak, hastaların sağlık hizmetlerine diledikleri gibi erişebilmeleri için sorunsuz ve kullanıcı dostu bir arayüz oluşturduk. İster acil tıbbi yardım arayan meşgul bir profesyonel, ister düzenli kontrollere ihtiyaç duyan yaşlı bir vatandaş olsun, sağlık hizmetinin yalnızca birkaç dokunuş ötede olmasını sağlıyoruz. En yüksek kalite ve güvenlik standartlarını korumaya büyük önem veriyoruz. Tüm sağlık hizmetleri, lisanslı tıp pratisyenleri tarafından sunulur ve doğru teşhis ve etkili tedavi sağlamak için sıkı kalite kontrol önlemlerinden geçer. Şirket ayrıca ilaç yönetimi için katı protokoller uygular ve hasta mahremiyetine ve gizliliğine öncelik vererek en yüksek etik standartlara uyar. Daha fazla bilgi için bize ulaşın!

  3. MOLAR CHEMICALS KFT

    Macaristan

    Verified by europages badge

    Molar Chemicals Kft 1993 yılından beri kimyasallar alanında faaliyet göstermektedir. Günümüzde kimyasallara ek olarak ilaç hammaddeleri ve dezenfektanların ticareti ve üretimiyle uğraşmaktayız ve ayrıca bazı uluslararası şirketlerin Macaristan'daki temsilciliğini yapmaktayız. Birçok alanda pazarın hakim oyuncularıyız ve sağlam bir profesyonel geçmişe ve modern bir altyapıya sahibiz. Şirketimiz, modern üretim ve depolama koşulları, iyi donanımlı bir analiz laboratuvarı ve yüksek kaliteli bir çalışma ortamıyla ön plana çıkmaktadır. Faaliyetimiz için gerekli tüm izinlere, sertifikalara ve koşullara sahibiz (ilaç toptan satışı, ISO, aktif madde kaydı, HACCP). Üretim kapasitemiz, birkaç gram ağırlığındaki paketlerden birkaç tonluk boyutlara kadar değişmektedir. İş ortaklarımızın ihtiyaçlarına esnek bir şekilde yanıt veriyoruz ve geliştirme laboratuvarımız sayesinde üretim teknolojilerinin yanı sıra münferit fason üretim ve özel fason üretim geliştirmek mümkündür.

  4. GERBU BIOTECHNIK GMBH

    Almanya

    Verified by europages badge

    GERBU BIOTECHNIK GMBH, yılında kurulan ve Kimyada inorganik hammaddeler ve türevleri sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. Kimyada organik hammaddeler ve türevleri, Su işleme - Ürünler/Maddeler, Güzel kokular ve güzellik ürünleri, Temel ve yardımcı ilaç ürünleri/maddeleri, Eczacılık ürünleri, İlaçlar, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri, Kimya - İthalat/İhracat, İlaç ve cerrahi - Cihazlar sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Heidelberg, Almanya 'de bulunmaktadır.

  5. SANERA PHARMACEUTICALS

    Türkiye

    2014 yılında kurulan SANERA PHARMACEUTICALS, ilaç ürünlerinin toptan satışı konusunda uzmanlaşmıştır. Türkiye'de bulunan şirketimizde misyonumuz, ilaçları ihtiyaç duyulan yerlere tedarik etmektir. Hedefimize ulaşmak için 70'den fazla ülke ve yüzlerce tedarikçiyle çalışıyoruz. Dünyanın her yerinden eczanelere, toptancılara, hastanelere ve kliniklere markalı ilaçlar, karşılaştırma amaçlı ilaçlar ve tıbbi malzemeler tedarik ediyoruz. Ürün yelpazemiz markalı ve jenerik ilaçları, dermal dolguları, tıbbi ekipmanları, kozmetik ilaçları, yetim ilaçları, sarf malzemelerini ve OCT'leri içermektedir. Sunduğumuz hizmetler arasında ilaç ürünlerinin ihracat ve ithalatı, İyi Dağıtım Uygulamalarına uygun sevkiyatlar, pazar analizleri ve yeni ürünler için çalışmalar ve farklı pazarlarda tescil işlemleri bulunmaktadır. Eczacı, kimyager ve sağlık profesyonellerinden oluşan özel ve deneyimli ekibimiz sayesinde, müşterilerimize rekabetçi fiyatlarla yüksek kaliteli ürün ve hizmetler sunabiliyoruz.

Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.
  1. BEE-N PHARMA

    Türkiye

    2010 yılında kurulan BEE-N Şirketi, Ankara Türkiye'de farmasötik ürünler sunmaktadır. Markalı ve jenerik ilaçlar, hastane sarf malzemeleri, sağlık ve zindelik ürünleri, test kitleri ve kişisel bakım ürünlerinden oluşan geniş bir ürün yelpazesi sunuyoruz. Şirketimiz, her bir müşterisinin ihtiyaç ve taleplerini kısa sürede karşılamak için üstün hizmet sunmayı amaçlamaktadır.. Dünyanın farklı bölgelerinde özel farmasötik ürünler satmaktan ve tedarik etmekten mutluluk duyuyoruz. Geniş bir ürün portföyüne sahibiz: •Reçetesiz satılan jenerik ilaçlar •Jenerik reçeteli ilaçlar •Markalı reçetesiz satılan ilaçlar •Markalı reçeteli ilaçlar •Temel tıbbi ekipmanlar •Sağlık ve zindelik ürünleri •Kişisel bakım ürünleri ve çok daha fazlasını web sitemizde bulabilirsiniz. Doktorlar, klinikler ve hastaneler için son teknoloji ürünü, yüksek kaliteli ilaçların ve tıbbi malzemelerin oluşturulması, pazarlanması ve teslimatı konusunda kararlıyız. Daha fazla bilgi için lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin!

  2. ILSE ILAC MEDIKAL SANAYI DIS TICARET LTD.

    Türkiye

    Ilse Healthcare 2010 yılından bu zamana başarıyla hizmet etmekte olan bağımsız iki firmanın güçlerini birleştirmesi sonucunda kurulan, alanında uzmanlaşmış bir ithalat ve ihracat firmasıdır. Dünyada birçok noktada kaliteli bir sağlık hizmetinin olmayışı ile ruhsatlandırma ve mevzuat problemlerine bağlı olarak yaşanan ilaç eksiklikleri bizi bu hedefe odaklamıştır. İnsan sağlığını kendine temel edinen Ilse Healthcare, yeterli ve uygun koşuldaki depolama alanları, GDP kurallarına uygun paketleme sistemleri ve tecrübeli kadrosu ile tüm dünyaya hizmet verebilmenin mutluluğu içerisinde olmak istiyor.

  3. INCPHARMA ILAC SAN. VE TIC. LTD. STI.

    Türkiye

    INC PHARMA, Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı'na kayıtlı ve bakanlık tarafından kontrol edilen bağımsız bir uluslararası eczacılık malzemeleri toptancısıdır. İstanbul Türkiye'de yerleşik en güçlü eczacılık ürünleri toptancılarından biriyiz. Ürünlerimiz dünya çapında yaklaşık 50 ülkeye ihraç ediliyor. 10.000'den fazla reçeteli ilaçtan, aşılardan, OTC ürünlerinden, medikal cihazlardan, tanılama, diyet, kozmetik ve diş ürünlerinden, beslenme desteklerinden ve eczacılık ürünleri alanındaki çeşitli hizmetlerden oluşan çok geniş bir ürün yelpazesine sahibiz. Global olarak tanınan yüksek prestije sahip şirketlerden ürünler satın alıyoruz. Amacımız mevcut müşterilerimize ve yeni müşterilerimize yüksek kaliteli ürünleri rekabetçi fiyatlarla ve mümkün olan en kısa sürede ulaştırmaktır. Müşteri odaklı bir organizasyonuz ve her çalışanımız, görevi ne olursa olsun bu vizyonu paylaşıyor.

  4. CORENA PHARMACEUTICAL WHOLESALE

    Türkiye

    CORENA PHARMACEUTICAL WHOLESALE, yılında kurulan ve Eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri, Eczacılık ürünleri - ithalat-ihracat, Tıp ve cerrahi - Cihaz ve ekipmanlar, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri, Eczacılık ürünleri - ithalat-ihracat, Fulvik gübreler, Tıp ve cerrahi - Cihaz ve ekipmanlar sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Ankara, Türkiye 'de bulunmaktadır.

  5. SANLI ILAC

    Türkiye

    SANLI ILAC, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir İmalatçı/ Üretici şirketidir. Eczacılık ürünleri, Sıva, Eczacılık ürünleri, Sıva, doğal ilaçlar, otlarda elde edilen kozmetik ürünler sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Izmir, Türkiye 'de bulunmaktadır.

  1. EGYPTIAN INTERNATIONAL PHARMACEUTICAL IND. CO. (EIPICO)

    Mısır

    EGYPTIAN INTERNATIONAL PHARMACEUTICAL IND. CO. (EIPICO), yılında kurulan ve Eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir. İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri, anribiyotikler, vitaminler, sindirim ve metabolizma sistemi için farmasötik ürünler sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, 10th Of Ramadan City, Mısır 'de bulunmaktadır.

  2. DEUTERO GMBH

    Almanya

    DEUTERO GMBH, yılında kurulan ve Kimyada inorganik hammaddeler ve türevleri sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. Kimyada organik hammaddeler ve türevleri, Temel ve yardımcı ilaç ürünleri/maddeleri, Eczacılık ürünleri, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri, Kimyada organik hammaddeler ve türevleri, Temel ve yardımcı ilaç ürünleri/maddeleri, Eczacılık ürünleri, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Kastellaun, Almanya 'de bulunmaktadır.

  1. SUN PHARMACEUTICALS GMBH

    Almanya

    SUN PHARMACEUTICALS GMBH, yılında kurulan ve Temel ve yardımcı ilaç ürünleri/maddeleri sektöründe faaliyet gösteren bir İmalatçı/ Üretici şirketidir. Eczacılık ürünleri, İlaçlar, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri, Tıp ve cerrahi - Cihaz ve ekipmanlar, Eczacılık ürünleri, İlaçlar, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri, Tıp ve cerrahi - Cihaz ve ekipmanlar sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Kirchzarten, Almanya 'de bulunmaktadır.

  2. PROMEDIPHARM GESELLSCHAFT ZUR BERATUNG DER PHARMAZEUTISCHEN INDUSTRIE MBH

    Almanya

    PROMEDIPHARM GESELLSCHAFT ZUR BERATUNG DER PHARMAZEUTISCHEN INDUSTRIE MBH, yılında kurulan ve İlaç sanayi için makine ve ekipmanlar sektöründe faaliyet gösteren bir Servis Sağlayıcı şirketidir. Temel ve yardımcı ilaç ürünleri/maddeleri, Eczacılık ürünleri, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri, Ofisler ve endüstriyel binaların donatım hizmetleri, Temel ve yardımcı ilaç ürünleri/maddeleri, Eczacılık ürünleri, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri, Ofisler ve endüstriyel binaların donatım hizmetleri sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Bensheim, Almanya 'de bulunmaktadır.

  3. ARMIN BAACK

    Almanya

    ARMIN BAACK, yılında kurulan ve Kimyada inorganik hammaddeler ve türevleri sektöründe faaliyet gösteren bir İmalatçı/ Üretici şirketidir. Kimyada organik hammaddeler ve türevleri, Temel ve yardımcı ilaç ürünleri/maddeleri, Eczacılık ürünleri, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri, Kimyada organik hammaddeler ve türevleri, Temel ve yardımcı ilaç ürünleri/maddeleri, Eczacılık ürünleri, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Schwerin, Almanya 'de bulunmaktadır.

  4. GEORG HANSEN

    Almanya

    GEORG HANSEN, yılında kurulan ve Kimyada inorganik hammaddeler ve türevleri sektöründe faaliyet gösteren bir Distribütör şirketidir. Kimyada organik hammaddeler ve türevleri, Temel ve yardımcı ilaç ürünleri/maddeleri, Eczacılık ürünleri, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri, Kimyada organik hammaddeler ve türevleri, Temel ve yardımcı ilaç ürünleri/maddeleri, Eczacılık ürünleri, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Wrestedt, Almanya 'de bulunmaktadır.

  5. CARINOPHARM GMBH

    Almanya

    CARINOPHARM GMBH, yılında kurulan ve Güzel kokular ve güzellik ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir İmalatçı/ Üretici şirketidir. Temel ve yardımcı ilaç ürünleri/maddeleri, Eczacılık ürünleri, İlaçlar, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri, Temel ve yardımcı ilaç ürünleri/maddeleri, Eczacılık ürünleri, İlaçlar, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Elze, Almanya 'de bulunmaktadır.

  6. PELPHARMA HANDELS G.M.B.H.

    Avusturya

    PELPHARMA HANDELS G.M.B.H., yılında kurulan ve Temel ve yardımcı ilaç ürünleri/maddeleri sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. Eczacılık ürünleri, İlaçlar, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri, Kimya - İthalat/İhracat, Eczacılık ürünleri, İlaçlar, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri, Kimya - İthalat/İhracat sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Wien, Avusturya 'de bulunmaktadır.

  7. MVK PHARMA GMBH

    Almanya

    MVK PHARMA GMBH, yılında kurulan ve Güzel kokular ve güzellik ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. Temel ve yardımcı ilaç ürünleri/maddeleri, Eczacılık ürünleri, İlaçlar, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri, Temel ve yardımcı ilaç ürünleri/maddeleri, Eczacılık ürünleri, İlaçlar, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Wermelskirchen, Almanya 'de bulunmaktadır.

  8. LIV PHARMA GMBH

    Almanya

    LIV PHARMA GMBH, yılında kurulan ve Temel ve yardımcı ilaç ürünleri/maddeleri sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. Eczacılık ürünleri, İlaçlar, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri, Çap ölçer ekipmanlar, Eczacılık ürünleri, İlaçlar, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri, Çap ölçer ekipmanlar sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Oberhaching, Almanya 'de bulunmaktadır.

  1. WABOSAN ARZNEIMITTELVERTRIEBS GMBH

    Avusturya

    WABOSAN ARZNEIMITTELVERTRIEBS GMBH, yılında kurulan ve Temel ve yardımcı ilaç ürünleri/maddeleri sektöründe faaliyet gösteren bir Distribütör şirketidir. Eczacılık/ilaçlar için temel ve yardımcı ürünler/maddeler, Eczacılık ürünleri, İlaçlar, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri, Eczacılık/ilaçlar için temel ve yardımcı ürünler/maddeler, Eczacılık ürünleri, İlaçlar, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Wien, Avusturya 'de bulunmaktadır.

  2. PHARIMEX GMBH

    Almanya

    PHARIMEX GMBH, yılında kurulan ve Temel ve yardımcı ilaç ürünleri/maddeleri sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. Eczacılık/ilaçlar için temel ve yardımcı ürünler/maddeler, Eczacılık ürünleri, İlaçlar, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri, Eczacılık/ilaçlar için temel ve yardımcı ürünler/maddeler, Eczacılık ürünleri, İlaçlar, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Osnabrück, Almanya 'de bulunmaktadır.

  3. KOMTUR SWISS GMBH

    Almanya

    KOMTUR SWISS GMBH, yılında kurulan ve Temel ve yardımcı ilaç ürünleri/maddeleri sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. Eczacılık ürünleri, İlaçlar, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri, Kimya - İthalat/İhracat, Eczacılık ürünleri, İlaçlar, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri, Kimya - İthalat/İhracat sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Freiburg, Almanya 'de bulunmaktadır.

  4. LABCHEM RÖTTINGER

    Almanya

    LABCHEM RÖTTINGER, yılında kurulan ve Kimyada inorganik hammaddeler ve türevleri sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. Kimyada organik hammaddeler ve türevleri, Temel ve yardımcı ilaç ürünleri/maddeleri, Eczacılık ürünleri, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri, Kimyada organik hammaddeler ve türevleri, Temel ve yardımcı ilaç ürünleri/maddeleri, Eczacılık ürünleri, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Dinslaken, Almanya 'de bulunmaktadır.

  5. SERVIER AUSTRIA GMBH

    Avusturya

    SERVIER AUSTRIA GMBH, yılında kurulan ve Temel ve yardımcı ilaç ürünleri/maddeleri sektöründe faaliyet gösteren bir Distribütör şirketidir. Eczacılık ürünleri, İlaçlar, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri, Kimya - İthalat/İhracat, Eczacılık ürünleri, İlaçlar, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri, Kimya - İthalat/İhracat sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Wien, Avusturya 'de bulunmaktadır.

  6. BIONECS GMBH

    Almanya

    BIONECS GMBH, yılında kurulan ve Temel ve yardımcı ilaç ürünleri/maddeleri sektöründe faaliyet gösteren bir İmalatçı/ Üretici şirketidir. Eczacılık ürünleri, İlaçlar, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri, Eczacılık ürünleri, İlaçlar, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, München, Almanya 'de bulunmaktadır.

  7. VAMEDIS SWISS GMBH

    İsviçre

    VAMEDIS SWISS GMBH, yılında kurulan ve Güzel kokular ve güzellik ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. Temel ve yardımcı ilaç ürünleri/maddeleri, Eczacılık ürünleri, İlaçlar, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri, Temel ve yardımcı ilaç ürünleri/maddeleri, Eczacılık ürünleri, İlaçlar, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Widnau, İsviçre 'de bulunmaktadır.

  8. NEWRON SUISSE SA

    İsviçre

    NEWRON SUISSE SA, yılında kurulan ve Güzel kokular ve güzellik ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir Distribütör şirketidir. Temel ve yardımcı ilaç ürünleri/maddeleri, Eczacılık ürünleri, İlaçlar, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri, Temel ve yardımcı ilaç ürünleri/maddeleri, Eczacılık ürünleri, İlaçlar, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Basel, İsviçre 'de bulunmaktadır.

  9. ACTAVIS DEUTSCHLAND GMBH & CO. KG

    Almanya

    ACTAVIS DEUTSCHLAND GMBH & CO. KG, yılında kurulan ve Temel ve yardımcı ilaç ürünleri/maddeleri sektöründe faaliyet gösteren bir İmalatçı/ Üretici şirketidir. Eczacılık ürünleri, İlaçlar, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri, Kimya - İthalat/İhracat, Eczacılık ürünleri, İlaçlar, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri, Kimya - İthalat/İhracat sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, München, Almanya 'de bulunmaktadır.

  10. PHARMA LIVE HANDELSGESELLSCHAFT

    Almanya

    PHARMA LIVE HANDELSGESELLSCHAFT, yılında kurulan ve Temel ve yardımcı ilaç ürünleri/maddeleri sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. Eczacılık ürünleri, İlaçlar, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri, Reklam ajansları, Eczacılık ürünleri, İlaçlar, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri, Reklam ajansları sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Berlin, Almanya 'de bulunmaktadır.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz