• europages
  • >
  • ŞİRKETLER - TEDARİKÇİLER - YÜKÜMLÜLER
  • >
  • ithalat ihracat - acentalar

Sonuçlar

Ithalat ihracat - acentalar

İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri
  1. GENIUS GMBH

    Almanya

    GENIUS GMBH, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir Servis Sağlayıcı şirketidir. Kimya - İthalat/İhracat, İthalat/İhracat - acentalar, Kimya - İthalat/İhracat, İthalat/İhracat - acentalar sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Limburg, Almanya 'de bulunmaktadır.

  2. AWT INTERNATIONAL D.O.O.

    Hırvatistan

    AWT INTERNATIONAL D.O.O., yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. Kimya - İthalat/İhracat, İthalat/İhracat - acentalar, Kimya - İthalat/İhracat, İthalat/İhracat - acentalar sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Zagreb, Hırvatistan 'de bulunmaktadır.

  3. PEMCO CHEMICALS AS

    Norveç

  4. LAMBIOTTE & CIE

    Belçika

    Verified by europages badge

    Lambiotte & Cie S.A., asetal adı verilen kimyasal sınıfının üretiminde dünya lideridir. Fizikokimyasal özellikleri ve düşük toksikolojik ve eko-toksikolojik etiketleri, hem profesyonel kullanıcılar hem de genel halk için yenilikçi ve daha güvenli ürünlerin formülasyonu için endüstri tarafından aranan alternatifler haline getirir. Çok yönlülükleri sayesinde asetaller, temizleyiciler ve diğer tüm endüstriyel veya ev temizlik ürünleri gibi çok sayıda bitmiş ürün ve uygulamada kullanılabilir; kozmetik veya teknik aerosoller; plastikler, kompozitler ve poliüretan köpükler; boyalar, mürekkepler ve yapıştırıcılar; Farmasötik sentez, veterinerlik alanı ve zirai kimyasallar. Distribütör ağımız aracılığıyla, yıllık üretimin %98'i Belçika dışına gönderilirken bunun %30'undan fazlası Avrupa dışı pazarlara (Kuzey Amerika, Güney Amerika, Doğu, Asya) gitmektedir.

  5. ATLANTIQUE REPARTITION

    Fransa

    Verified by europages badge

    ATLANTIQUE REPARTITION, yerel bağımsız bölgesel toptancınız. Size yakın bir ortak olarak, günlük ihtiyaçlarınızla ilgilenen bir ekip. Sürekli iyileştirme ana motivasyonumuzdur: sorunlarınızı çözümlere dönüştürmek için buradayız. TEDARİK SÜRECİ: tüm siparişlerimiz her gün en büyük 120 laboratuvara ulaştırılmaktadır. Onları ihtiyaçlarınıza göre hedefliyoruz çünkü önceliklerimizin kalbinde siz varsınız. STOK YÖNETİMİ: stok seviyesi günlük olarak güncellenmekte ve sıralanmaktadır. Saklama kutularının her birini tanımlamak ve hepsini numaralandırmak için sütunlar ve satırlar kullanılır. Stoklarımızı yönetmeye büyük özen gösteriyoruz, çünkü onlar yarınki cironuz. SİPARİŞLERİN HAZIRLANMASI: tüm siparişler elle hazırlanır. Ürünler, konforlu kullanımınız açısından kutulara özenle yerleştirilmektedir. Sorumlu eczacı Thomas onları tek tek kontrol eder. DAĞITIM: teslimatlarımız Morgane veya Ludivine tarafından günde bir veya iki kez yapılıyor. Maskelerinin altında bile gülümsemelerini görebilirsiniz. SATIŞ SONRASI HİZMETLER: çünkü sizler sadece "müşteri" değil, birlikte işi büyüttüğümüz "ortaklar"sınız, satış sonrası hizmetler bu felsefemizin temel taşıdır. Geri bildiriminiz gelişmemizin kaynağı ve memnuniyetiniz en büyük ödülümüzdür. Daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin!

Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.
  1. MOLAR CHEMICALS KFT

    Macaristan

    Verified by europages badge

    Molar Chemicals Kft 1993 yılından beri kimyasallar alanında faaliyet göstermektedir. Günümüzde kimyasallara ek olarak ilaç hammaddeleri ve dezenfektanların ticareti ve üretimiyle uğraşmaktayız ve ayrıca bazı uluslararası şirketlerin Macaristan'daki temsilciliğini yapmaktayız. Birçok alanda pazarın hakim oyuncularıyız ve sağlam bir profesyonel geçmişe ve modern bir altyapıya sahibiz. Şirketimiz, modern üretim ve depolama koşulları, iyi donanımlı bir analiz laboratuvarı ve yüksek kaliteli bir çalışma ortamıyla ön plana çıkmaktadır. Faaliyetimiz için gerekli tüm izinlere, sertifikalara ve koşullara sahibiz (ilaç toptan satışı, ISO, aktif madde kaydı, HACCP). Üretim kapasitemiz, birkaç gram ağırlığındaki paketlerden birkaç tonluk boyutlara kadar değişmektedir. İş ortaklarımızın ihtiyaçlarına esnek bir şekilde yanıt veriyoruz ve geliştirme laboratuvarımız sayesinde üretim teknolojilerinin yanı sıra münferit fason üretim ve özel fason üretim geliştirmek mümkündür.

  2. GERBU BIOTECHNIK GMBH

    Almanya

    Verified by europages badge

    GERBU BIOTECHNIK GMBH, yılında kurulan ve Kimyada inorganik hammaddeler ve türevleri sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. Kimyada organik hammaddeler ve türevleri, Su işleme - Ürünler/Maddeler, Güzel kokular ve güzellik ürünleri, Temel ve yardımcı ilaç ürünleri/maddeleri, Eczacılık ürünleri, İlaçlar, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri, Kimya - İthalat/İhracat, İlaç ve cerrahi - Cihazlar sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Heidelberg, Almanya 'de bulunmaktadır.

  3. S. BLACK LIMITED

    Birleşik Krallık

    S. BLACK LIMITED, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. Kimya - İthalat/İhracat, Kimya - İthalat/İhracat sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Hertford, Birleşik Krallık 'de bulunmaktadır.

  4. PELPHARMA HANDELS G.M.B.H.

    Avusturya

    PELPHARMA HANDELS G.M.B.H., yılında kurulan ve Temel ve yardımcı ilaç ürünleri/maddeleri sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. Eczacılık ürünleri, İlaçlar, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri, Kimya - İthalat/İhracat, Eczacılık ürünleri, İlaçlar, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri, Kimya - İthalat/İhracat sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Wien, Avusturya 'de bulunmaktadır.

  5. OPAL PHARMA

    Türkiye

    Opal Pharma is an independent international pharmaceutical wholesaler which is registered and regulated by the Ministry Of Health of Turkey. We provide a comprehensive range of ethical, counter products, parallel imports and healthcare products to wholesalers, international pharmacies, hospitals, third world relief agencies, government agencies and private institutions. We handle turn-key pharmaceutical projects as well as small consignments to remote destinations and provide more than 9, 000 prescription medicines, vaccines, OTC products, medical devices and offer various services in the pharmaceutical industry.

  1. A.V. POUND & CO. LTD

    Birleşik Krallık

    A.V. POUND & CO. LTD, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. Kimya - İthalat/İhracat, Kimya - İthalat/İhracat sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Leatherhead, Birleşik Krallık 'de bulunmaktadır.

  2. AKTEM KIMYEVI MADDE VE TEMIZLIK ÜRÜNLERI LTD

    Türkiye

    AKTEM KIMYEVI MADDE VE TEMIZLIK ÜRÜNLERI LTD, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir İmalatçı/ Üretici şirketidir. Kimya - İthalat/İhracat, Kimya - İthalat/İhracat sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Bursa, Türkiye 'de bulunmaktadır.

  1. AYKIM PAINT CHEMICALS-TURKEY

    Türkiye

    AYKIM PAINT CHEMICALS-TURKEY, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir İmalatçı/ Üretici şirketidir. Kimya - İthalat/İhracat, Kimya - İthalat/İhracat sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Gebze, Türkiye 'de bulunmaktadır.

  2. SOLUTIA U K HOLDINGS LTD

    Birleşik Krallık

    SOLUTIA U K HOLDINGS LTD, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir İmalatçı/ Üretici şirketidir. Kimya - İthalat/İhracat, Kimya - İthalat/İhracat sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Newport, Birleşik Krallık 'de bulunmaktadır.

  3. SIBIAR PJSC

    Rusya

  4. RIVAZ - QUIMICA, S.A.

    Portekiz

    RIVAZ - QUIMICA, S.A., yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir Servis Sağlayıcı şirketidir. Kimya - İthalat/İhracat, Kimya - İthalat/İhracat sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Maia, Portekiz 'de bulunmaktadır.

  5. KAT-CHEM EXPORT-IMPORT VEGYERTEK KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG

    Macaristan

    KAT-CHEM EXPORT-IMPORT VEGYERTEK KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. Kimya - İthalat/İhracat, Kimya - İthalat/İhracat sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Budapest, Macaristan 'de bulunmaktadır.

  6. COMERCIAL QUIMICA MASSO, S. A. MAGYARORSZAGI FIOKTELEPE

    Macaristan

    COMERCIAL QUIMICA MASSO, S. A. MAGYARORSZAGI FIOKTELEPE, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. Kimya - İthalat/İhracat, Kimya - İthalat/İhracat sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Budapest, Macaristan 'de bulunmaktadır.

  7. NORMAN LAUDER LTD

    İrlanda

    NORMAN LAUDER LTD, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. Kimya - İthalat/İhracat, Kimya - İthalat/İhracat sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Dublin, İrlanda 'de bulunmaktadır.

  8. DE KEDA SHIJIAZHUANG CHEMICAL CO., LTD

    Çin

    DE KEDA SHIJIAZHUANG CHEMICAL CO., LTD, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir. Kimya - İthalat/İhracat, Kimya - İthalat/İhracat sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Hebei, Çin 'de bulunmaktadır.

  1. SOFRAP

    Fransa

    SOFRAP, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir. Kimya - İthalat/İhracat, Kimya - İthalat/İhracat sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Paris, Fransa 'de bulunmaktadır.

  2. PERBIO SCIENCE DEUTSCHLAND GMBH

    Almanya

    PERBIO SCIENCE DEUTSCHLAND GMBH, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir Distribütör şirketidir. Kimya - İthalat/İhracat, Kimya - İthalat/İhracat sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Bonn, Almanya 'de bulunmaktadır.

  3. MINASOLVE

    Fransa

    MINASOLVE, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir İmalatçı/ Üretici şirketidir. Kimya - İthalat/İhracat, Kozmetik ürünleri, Cilt bakım ürünleri, Kimya - İthalat/İhracat, Kozmetik ürünleri, Cilt bakım ürünleri sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Beuvry-La-Foret, Fransa 'de bulunmaktadır.

  4. ATOTECH - M.A.G. SK, S.R.O.

    Slovakya

    ATOTECH - M.A.G. SK, S.R.O., yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. Kimya - İthalat/İhracat, Kimya - İthalat/İhracat sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Banska Bystrica, Slovakya 'de bulunmaktadır.

  5. UNILEVER HUNGARY TRADE LIMITED LIABILITY COMPANY

    Macaristan

    UNILEVER HUNGARY TRADE LIMITED LIABILITY COMPANY, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir İmalatçı/ Üretici şirketidir. Yiyecek ve içecek bileşenleri, Kimya - İthalat/İhracat, Yiyecek ve içecek bileşenleri, Kimya - İthalat/İhracat sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Budapest, Macaristan 'de bulunmaktadır.

  6. BALTIC ENTERPRISE LTD

    Rusya

    BALTIC ENTERPRISE LTD, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir. Kimya - İthalat/İhracat, Kimya - İthalat/İhracat sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, St. Petersburg, Rusya 'de bulunmaktadır.

  7. WILEX AG

    Almanya

    WILEX AG, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir İmalatçı/ Üretici şirketidir. Biyoteknoloji, Kimya - İthalat/İhracat, Biyoteknoloji, Kimya - İthalat/İhracat sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, München, Almanya 'de bulunmaktadır.

  8. WITTON CHEMICAL CO.LIMITED

    Birleşik Krallık

    WITTON CHEMICAL CO.LIMITED, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir İmalatçı/ Üretici şirketidir. Kimya - İthalat/İhracat, Kimya - İthalat/İhracat sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Bury St Edmunds, Birleşik Krallık 'de bulunmaktadır.

  9. BAD LAUCHSTÄDTER FILTERMEDIEN GMBH & CO. KG.

    Almanya

    BAD LAUCHSTÄDTER FILTERMEDIEN GMBH & CO. KG., yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir İmalatçı/ Üretici şirketidir. Kauçuk ve plastik malzeme ithalat ve ihracatı, Kimya - İthalat/İhracat, Kauçuk ve plastik malzeme ithalat ve ihracatı, Kimya - İthalat/İhracat sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Bad Lauchstädt, Almanya 'de bulunmaktadır.

  10. VERTIS BIOTECHNOLOGIE AG

    Almanya

    VERTIS BIOTECHNOLOGIE AG, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir. Kimya - İthalat/İhracat, Kimya - İthalat/İhracat sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Freising, Almanya 'de bulunmaktadır.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz