• europages
  • >
  • ŞİRKETLER - TEDARİKÇİLER - YÜKÜMLÜLER
  • >
  • ilaçlar

Sonuçlar

Ilaçlar

AvusturyaDistribütörİthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri
  1. WABOSAN ARZNEIMITTELVERTRIEBS GMBH

    Avusturya

    WABOSAN ARZNEIMITTELVERTRIEBS GMBH, yılında kurulan ve Temel ve yardımcı ilaç ürünleri/maddeleri sektöründe faaliyet gösteren bir Distribütör şirketidir. Eczacılık/ilaçlar için temel ve yardımcı ürünler/maddeler, Eczacılık ürünleri, İlaçlar, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri, Eczacılık/ilaçlar için temel ve yardımcı ürünler/maddeler, Eczacılık ürünleri, İlaçlar, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Wien, Avusturya 'de bulunmaktadır.

  2. SERVIER AUSTRIA GMBH

    Avusturya

    SERVIER AUSTRIA GMBH, yılında kurulan ve Temel ve yardımcı ilaç ürünleri/maddeleri sektöründe faaliyet gösteren bir Distribütör şirketidir. Eczacılık ürünleri, İlaçlar, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri, Kimya - İthalat/İhracat, Eczacılık ürünleri, İlaçlar, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri, Kimya - İthalat/İhracat sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Wien, Avusturya 'de bulunmaktadır.

  3. ACTT HANDELSGES.M.B.H. EXPORTEUR FÜR SI - HR - RO

    Avusturya

    ACTT HANDELSGES.M.B.H. EXPORTEUR FÜR SI - HR - RO, yılında kurulan ve Kimyada inorganik hammaddeler ve türevleri sektöründe faaliyet gösteren bir İmalatçı/ Üretici şirketidir. Kimyada organik hammaddeler ve türevleri, Temel ve yardımcı ilaç ürünleri/maddeleri, Eczacılık ürünleri, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri, Kimyada organik hammaddeler ve türevleri, Temel ve yardımcı ilaç ürünleri/maddeleri, Eczacılık ürünleri, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Leibnitz, Avusturya 'de bulunmaktadır.