• europages
  • >
  • ŞİRKETLER - TEDARİKÇİLER - YÜKÜMLÜLER
  • >
  • veteriner ürünleri maddeleri

Sonuçlar

Veteriner ürünleri maddeleri

Servis Sağlayıcı
  1. PHARIMEX GMBH

    Almanya

    PHARIMEX GMBH, yılında kurulan ve Temel ve yardımcı ilaç ürünleri/maddeleri sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. Eczacılık/ilaçlar için temel ve yardımcı ürünler/maddeler, Eczacılık ürünleri, İlaçlar, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri, Eczacılık/ilaçlar için temel ve yardımcı ürünler/maddeler, Eczacılık ürünleri, İlaçlar, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Osnabrück, Almanya 'de bulunmaktadır.

  2. GURIT HOLDING AG

    İsviçre

    GURIT HOLDING AG, yılında kurulan ve Temel ve yardımcı ilaç ürünleri/maddeleri sektöründe faaliyet gösteren bir Servis Sağlayıcı şirketidir. İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri, Eczacılık/ilaçlar için temel ve yardımcı ürünler/maddeler, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri, Eczacılık/ilaçlar için temel ve yardımcı ürünler/maddeler sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Wattwil, İsviçre 'de bulunmaktadır.

  3. V.D. LINDE-ARZNEIMITTEL GMBH

    Almanya

    V.D. LINDE-ARZNEIMITTEL GMBH, yılında kurulan ve Temel ve yardımcı ilaç ürünleri/maddeleri sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. Eczacılık/ilaçlar için temel ve yardımcı ürünler/maddeler, Eczacılık ürünleri, İlaçlar, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri, Eczacılık/ilaçlar için temel ve yardımcı ürünler/maddeler, Eczacılık ürünleri, İlaçlar, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Hilden, Almanya 'de bulunmaktadır.

Filtreler

Sonuçlar

Veteriner ürünleri maddeleri

Sonuç sayısı

3 Şirketler

Kategoriye