• europages
  • >
  • ŞİRKETLER - TEDARİKÇİLER - YÜKÜMLÜLER
  • >
  • ithalat ihracat - acentalar

Sonuçlar

Ithalat ihracat - acentalar

Türkiyeİthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri
  1. HATKIM KİMYA SANA VE DIS TIC A.S

    Türkiye

    HATKIM KİMYA SANA VE DIS TIC A.S, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. Kimya - İthalat/İhracat, reçine, Kimya - İthalat/İhracat sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Istanbul, Türkiye 'de bulunmaktadır.

  2. AKTEM KIMYEVI MADDE VE TEMIZLIK ÜRÜNLERI LTD

    Türkiye

    AKTEM KIMYEVI MADDE VE TEMIZLIK ÜRÜNLERI LTD, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir İmalatçı/ Üretici şirketidir. Kimya - İthalat/İhracat, Kimya - İthalat/İhracat sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Bursa, Türkiye 'de bulunmaktadır.

  3. SOR KIMYA SANAYI TICARETLIMITED SIRKETI

    Türkiye

    SOR KIMYA SANAYI TICARETLIMITED SIRKETI, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. Kimya - İthalat/İhracat, Kimya - İthalat/İhracat sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Istanbul, Türkiye 'de bulunmaktadır.

  4. GENPOL GENEL ENDUSTRI POLIMERLERI KIMYA SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

    Türkiye

  5. PAKSEL KIMYA SANAYI VE TICARET A S

    Türkiye

    PAKSEL KIMYA SANAYI VE TICARET A S, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir İmalatçı/ Üretici şirketidir. Kimya - İthalat/İhracat, Kimya - İthalat/İhracat sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Istanbul, Türkiye 'de bulunmaktadır.

Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.
  1. AYKIM PAINT CHEMICALS-TURKEY

    Türkiye

    AYKIM PAINT CHEMICALS-TURKEY, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir İmalatçı/ Üretici şirketidir. Kimya - İthalat/İhracat, Kimya - İthalat/İhracat sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Gebze, Türkiye 'de bulunmaktadır.

  2. SECER KIMYA KIMYEVI MADDELER SAN TIC LTD STI

    Türkiye

  3. BASF YAPI KIMYASALLARI SANAYI AS

    Türkiye

  4. SOLVENTAS TEKNIK DEPOLAMA A S

    Türkiye

  5. OPAL PHARMA

    Türkiye

    Opal Pharma is an independent international pharmaceutical wholesaler which is registered and regulated by the Ministry Of Health of Turkey. We provide a comprehensive range of ethical, counter products, parallel imports and healthcare products to wholesalers, international pharmacies, hospitals, third world relief agencies, government agencies and private institutions. We handle turn-key pharmaceutical projects as well as small consignments to remote destinations and provide more than 9, 000 prescription medicines, vaccines, OTC products, medical devices and offer various services in the pharmaceutical industry.

  1. ILMOR KIMYA VE TEKSTIL SANAYI VE TICARET LTD STI

    Türkiye

    ILMOR KIMYA VE TEKSTIL SANAYI VE TICARET LTD STI, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir İmalatçı/ Üretici şirketidir. Kimya - İthalat/İhracat, Kimya - İthalat/İhracat sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Istanbul, Türkiye 'de bulunmaktadır.

  2. KOLSUZLAR KIMYA SANAYI VE TICARET A S

    Türkiye

    KOLSUZLAR KIMYA SANAYI VE TICARET A S, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. Kimya - İthalat/İhracat, Kimya - İthalat/İhracat sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Istanbul, Türkiye 'de bulunmaktadır.

  1. UNCUOGLU KIMYA INSAAT SANAYI VE TICARET LTD STI

    Türkiye

    UNCUOGLU KIMYA INSAAT SANAYI VE TICARET LTD STI, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir İmalatçı/ Üretici şirketidir. Kimya - İthalat/İhracat, Kimya - İthalat/İhracat sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Istanbul, Türkiye 'de bulunmaktadır.

  2. TARA KIMYA

    Türkiye

  3. SIMA PHARMACEUTICAL WAREHOUSE AND FOREIGN TRADE LTD

    Türkiye

    SIMA PHARMACEUTICAL WAREHOUSE AND FOREIGN TRADE LTD, yılında kurulan ve Eczacılık ürünleri - ithalat-ihracat sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Istanbul, Türkiye 'de bulunmaktadır.

  4. CORENA PHARMACEUTICAL WHOLESALE

    Türkiye

    CORENA PHARMACEUTICAL WHOLESALE, yılında kurulan ve Eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri, Eczacılık ürünleri - ithalat-ihracat, Tıp ve cerrahi - Cihaz ve ekipmanlar, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri, Eczacılık ürünleri - ithalat-ihracat, Fulvik gübreler, Tıp ve cerrahi - Cihaz ve ekipmanlar sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Ankara, Türkiye 'de bulunmaktadır.

  5. ILSE ILAC MEDIKAL SANAYI DIS TICARET LTD.

    Türkiye

    Ilse Healthcare 2010 yılından bu zamana başarıyla hizmet etmekte olan bağımsız iki firmanın güçlerini birleştirmesi sonucunda kurulan, alanında uzmanlaşmış bir ithalat ve ihracat firmasıdır. Dünyada birçok noktada kaliteli bir sağlık hizmetinin olmayışı ile ruhsatlandırma ve mevzuat problemlerine bağlı olarak yaşanan ilaç eksiklikleri bizi bu hedefe odaklamıştır. İnsan sağlığını kendine temel edinen Ilse Healthcare, yeterli ve uygun koşuldaki depolama alanları, GDP kurallarına uygun paketleme sistemleri ve tecrübeli kadrosu ile tüm dünyaya hizmet verebilmenin mutluluğu içerisinde olmak istiyor.

  6. YOUCO IHRACAT & DANISMANLIK

    Türkiye

    YOUCO IHRACAT & DANISMANLIK, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir Acente/ Temsilci şirketidir. Şirket, Istanbul, Türkiye 'de bulunmaktadır.