• europages
  • >
  • ŞİRKETLER - TEDARİKÇİLER - YÜKÜMLÜLER
  • >
  • ithalat ihracat - acentalar

Sonuçlar

Ithalat ihracat - acentalar

Toptancıİthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri
  1. AWT INTERNATIONAL D.O.O.

    Hırvatistan

    AWT INTERNATIONAL D.O.O., yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. Kimya - İthalat/İhracat, İthalat/İhracat - acentalar, Kimya - İthalat/İhracat, İthalat/İhracat - acentalar sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Zagreb, Hırvatistan 'de bulunmaktadır.

  2. PEMCO CHEMICALS AS

    Norveç

  3. ATLANTIQUE REPARTITION

    Fransa

    Verified by europages badge

    ATLANTIQUE REPARTITION, yerel bağımsız bölgesel toptancınız. Size yakın bir ortak olarak, günlük ihtiyaçlarınızla ilgilenen bir ekip. Sürekli iyileştirme ana motivasyonumuzdur: sorunlarınızı çözümlere dönüştürmek için buradayız. TEDARİK SÜRECİ: tüm siparişlerimiz her gün en büyük 120 laboratuvara ulaştırılmaktadır. Onları ihtiyaçlarınıza göre hedefliyoruz çünkü önceliklerimizin kalbinde siz varsınız. STOK YÖNETİMİ: stok seviyesi günlük olarak güncellenmekte ve sıralanmaktadır. Saklama kutularının her birini tanımlamak ve hepsini numaralandırmak için sütunlar ve satırlar kullanılır. Stoklarımızı yönetmeye büyük özen gösteriyoruz, çünkü onlar yarınki cironuz. SİPARİŞLERİN HAZIRLANMASI: tüm siparişler elle hazırlanır. Ürünler, konforlu kullanımınız açısından kutulara özenle yerleştirilmektedir. Sorumlu eczacı Thomas onları tek tek kontrol eder. DAĞITIM: teslimatlarımız Morgane veya Ludivine tarafından günde bir veya iki kez yapılıyor. Maskelerinin altında bile gülümsemelerini görebilirsiniz. SATIŞ SONRASI HİZMETLER: çünkü sizler sadece "müşteri" değil, birlikte işi büyüttüğümüz "ortaklar"sınız, satış sonrası hizmetler bu felsefemizin temel taşıdır. Geri bildiriminiz gelişmemizin kaynağı ve memnuniyetiniz en büyük ödülümüzdür. Daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin!

  4. GERBU BIOTECHNIK GMBH

    Almanya

    Verified by europages badge

    GERBU BIOTECHNIK GMBH, yılında kurulan ve Kimyada inorganik hammaddeler ve türevleri sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. Kimyada organik hammaddeler ve türevleri, Su işleme - Ürünler/Maddeler, Güzel kokular ve güzellik ürünleri, Temel ve yardımcı ilaç ürünleri/maddeleri, Eczacılık ürünleri, İlaçlar, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri, Kimya - İthalat/İhracat, İlaç ve cerrahi - Cihazlar sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Heidelberg, Almanya 'de bulunmaktadır.

  5. SEKISUI CHEMICAL GMBH

    Almanya

    SEKISUI CHEMICAL GMBH, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. Kimya - İthalat/İhracat, Kimya - İthalat/İhracat sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Düsseldorf, Almanya 'de bulunmaktadır.

Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.
  1. SELECTCHEMIE FRANCE

    Fransa

    SELECTCHEMIE FRANCE, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. Kimya - İthalat/İhracat, Kimya - İthalat/İhracat sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Paris, Fransa 'de bulunmaktadır.

  2. CHEMICAL PARTNERS EUROPE

    Belçika

    CHEMICAL PARTNERS EUROPE, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. Kimya - İthalat/İhracat, Kimya - Laboratuvar maddeleri, Kimya - hammaddeler ve türevleri, Kimya - İthalat/İhracat, Kimya - Laboratuvar maddeleri, Kimya - hammaddeler ve türevleri, kimya sektöründe uzmanlık sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Bruxelles, Belçika 'de bulunmaktadır.

  3. HATKIM KİMYA SANA VE DIS TIC A.S

    Türkiye

    HATKIM KİMYA SANA VE DIS TIC A.S, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. Kimya - İthalat/İhracat, reçine, Kimya - İthalat/İhracat sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Istanbul, Türkiye 'de bulunmaktadır.

  4. BIOKOM 98

    Macaristan

    BIOKOM 98, yılında kurulan ve Kimya - İthalat/İhracat sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. Kimyada organik hammaddeler ve türevleri, Kimyada inorganik hammaddeler ve türevleri, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri, Kimyada organik hammaddeler ve türevleri, Kimyada inorganik hammaddeler ve türevleri, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Budapest, Macaristan 'de bulunmaktadır.

  5. WESTBURG B.V.

    Hollanda

    WESTBURG B.V., yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. Kimya - İthalat/İhracat, Kimya - İthalat/İhracat sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Leusden, Hollanda 'de bulunmaktadır.

  1. DOW EXPORT GMBH

    İsviçre

  2. KOMTUR SWISS GMBH

    Almanya

    KOMTUR SWISS GMBH, yılında kurulan ve Temel ve yardımcı ilaç ürünleri/maddeleri sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. Eczacılık ürünleri, İlaçlar, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri, Kimya - İthalat/İhracat, Eczacılık ürünleri, İlaçlar, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri, Kimya - İthalat/İhracat sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Freiburg, Almanya 'de bulunmaktadır.

  1. A.V. POUND & CO. LTD

    Birleşik Krallık

    A.V. POUND & CO. LTD, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. Kimya - İthalat/İhracat, Kimya - İthalat/İhracat sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Leatherhead, Birleşik Krallık 'de bulunmaktadır.

  2. ALHIMIKA BULGARIA EOOD

    Bulgaristan

  3. NORMAN LAUDER LTD

    İrlanda

    NORMAN LAUDER LTD, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. Kimya - İthalat/İhracat, Kimya - İthalat/İhracat sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Dublin, İrlanda 'de bulunmaktadır.

  4. LANGENHAN, CHEMIEPRODUKTE, RICHARD LANGENHAN E. K.

    Almanya

  5. CHEMTEK SALES LTD

    İrlanda

  6. ATOTECH - M.A.G. SK, S.R.O.

    Slovakya

    ATOTECH - M.A.G. SK, S.R.O., yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. Kimya - İthalat/İhracat, Kimya - İthalat/İhracat sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Banska Bystrica, Slovakya 'de bulunmaktadır.

  7. OMNICHEM LTD

    Birleşik Krallık

  8. CHIM AGRAL

    Fransa

    CHIM AGRAL, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. Kimya - İthalat/İhracat, Kimya - İthalat/İhracat sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Barville, Fransa 'de bulunmaktadır.

  1. HAMBURG CHEMIE GMBH

    Almanya

  2. BERKIMPEX FRANCE

    Fransa

    BERKIMPEX FRANCE, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. Kimya - İthalat/İhracat, Kimya - İthalat/İhracat sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Marly Le Roi, Fransa 'de bulunmaktadır.

  3. AGILENT TECHNOLOGIES ÖSTERREICH GMBH

    Avusturya

    AGILENT TECHNOLOGIES ÖSTERREICH GMBH, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. Kimya - İthalat/İhracat, Kimya - İthalat/İhracat sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Wien, Avusturya 'de bulunmaktadır.

  4. ASHLAND DANMARK APS

    Danimarka

    ASHLAND DANMARK APS, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. Kimya - İthalat/İhracat, Kimya - İthalat/İhracat sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Hellerup, Danimarka 'de bulunmaktadır.

  5. CEZEXIM, SPOL. S R.O.

    Çek Cum.

    CEZEXIM, SPOL. S R.O., yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. Kimya - İthalat/İhracat, Kimya - İthalat/İhracat sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Praha 6, Çek Cum. 'de bulunmaktadır.

  6. SAFIC ALCAN ESPANA SA

    İspanya

  7. METZDORF INDUSTRIE-CHEMIE GMBH

    Almanya

    METZDORF INDUSTRIE-CHEMIE GMBH, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. Kimya - İthalat/İhracat, Kimya - İthalat/İhracat sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Mönchweiler, Almanya 'de bulunmaktadır.

  8. GROSVENOR CHEMICALS LTD

    Birleşik Krallık

    GROSVENOR CHEMICALS LTD, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. Kimya - İthalat/İhracat, Kimya - İthalat/İhracat sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Huddersfield, Birleşik Krallık 'de bulunmaktadır.

  9. CHEMOL INDUSTRIE ROHSTOFF-VERTRIEBS-GMBH

    Almanya

    CHEMOL INDUSTRIE ROHSTOFF-VERTRIEBS-GMBH, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. Kimya - İthalat/İhracat, Kimya - İthalat/İhracat sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Hannover, Almanya 'de bulunmaktadır.

  10. REACTOLAB S.A.

    İsviçre

    REACTOLAB S.A., yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. Kimya - İthalat/İhracat, Kimya - İthalat/İhracat sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Servion, İsviçre 'de bulunmaktadır.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz