• europages
  • >
  • ŞİRKETLER - TEDARİKÇİLER - YÜKÜMLÜLER
  • >
  • tekstil - ithalat ihracat

Sonuçlar

Tekstil - ithalat ihracat

İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri
  1. CITA ULUSLARARASI TICARET LIMITED SIRKET

    Türkiye

    şirketimiz 2018 beri Turkiyede kuruldu ve faaliyete geçti. ana faaliyetimiz İranla ilgili ithalat ve ihracat olmuş ayni zamanda çin ve hindistandan tekstil boyalari ithal edip ve Turkiye ve İranda satiş yapmakta. İrandan turlu turlu kimyasal hammadeler ithal edip Turkiye genelinde satiyuruz. Hammade tedarikinde Turkiyenin onde giden firmalarindan biriyiz.

  2. ATAMAN KIMYA

    Türkiye

    Tarihçemiz : Temelleri 1940' lı yıllara dayanan ATAMAN Kimya, kimyevi hammadde ithalatı, ihracatı ve pazarlaması yapmaktadır. Firmamız, müşteri talepleri doğrultusunda fason üretim, danışmanlık ve teknik destek hizmeti de vermektedir. ATAMAN Kimya' nın kökeni grup firmalarından Şelale Kimya' nın 1940' li yıllarda Rum asıllı Sokrati Karacaoğlu tarafından İstanbul Beyoğlu' nda kurulmasına dayanır. Şelale Kimya, İstanbul' da ilk destile suyu üreten firmadır. 1980 yılında Cengiz Tuncel, Şelale Kimya' yı devralmış ve 2006 yılında hammadde ithalatı ve ihracatı amacıyla Ataman Kimya' yı kurmuştur. Ataman Kimya 2009 yılında Cengiz Tuncel tarafından bir sonraki nesile devredilmiştir Sahip olduğumuz deneyim ve geniş ürün portföyümüzle müşterimize çağdaş çözümler sunarız. A'dan Z'ye ürün listesi için tıklayınız : www.atamankimya.comFirmamız aşağıdaki ürün gruplarının satışını yapmaktadır : • Boya ve Yapı Kimyasalları • Polimerizasyon kimyasalları• Plastik• Reçine• Kauçuk• Pigmentler ve waxlar • Su Şartlandırma Kimyasalları Hammaddeleri• Madeni Yağ Kimyasalları • Metal Yüzey işlem Kimyasalları • Sondaj / Petrol Çıkarma / Flotasyon Kimyasalları• Korozyon Inhibitörleri• Antifreeze hammaddeleri• Maden / flotasyon kimyasalları• Tekstil ve Deri Kimyasalı Hammaddeleri• Kağıt Kimyasalı Hammaddeleri• Endüstriyel Kimyasallar• Kozmetik Kimyasalları• Deterjan ve Dezenfektan Kimyasalları • İlaç Hammaddeleri • Gıda Katkı Maddeleri• Yem Katkı Maddeleri•

  3. LAMBIOTTE & CIE

    Belçika

    Verified by europages badge

    Lambiotte & Cie S.A., asetal adı verilen kimyasal sınıfının üretiminde dünya lideridir. Fizikokimyasal özellikleri ve düşük toksikolojik ve eko-toksikolojik etiketleri, hem profesyonel kullanıcılar hem de genel halk için yenilikçi ve daha güvenli ürünlerin formülasyonu için endüstri tarafından aranan alternatifler haline getirir. Çok yönlülükleri sayesinde asetaller, temizleyiciler ve diğer tüm endüstriyel veya ev temizlik ürünleri gibi çok sayıda bitmiş ürün ve uygulamada kullanılabilir; kozmetik veya teknik aerosoller; plastikler, kompozitler ve poliüretan köpükler; boyalar, mürekkepler ve yapıştırıcılar; Farmasötik sentez, veterinerlik alanı ve zirai kimyasallar. Distribütör ağımız aracılığıyla, yıllık üretimin %98'i Belçika dışına gönderilirken bunun %30'undan fazlası Avrupa dışı pazarlara (Kuzey Amerika, Güney Amerika, Doğu, Asya) gitmektedir.

  4. ATLANTIQUE REPARTITION

    Fransa

    Verified by europages badge

    ATLANTIQUE REPARTITION, yerel bağımsız bölgesel toptancınız. Size yakın bir ortak olarak, günlük ihtiyaçlarınızla ilgilenen bir ekip. Sürekli iyileştirme ana motivasyonumuzdur: sorunlarınızı çözümlere dönüştürmek için buradayız. TEDARİK SÜRECİ: tüm siparişlerimiz her gün en büyük 120 laboratuvara ulaştırılmaktadır. Onları ihtiyaçlarınıza göre hedefliyoruz çünkü önceliklerimizin kalbinde siz varsınız. STOK YÖNETİMİ: stok seviyesi günlük olarak güncellenmekte ve sıralanmaktadır. Saklama kutularının her birini tanımlamak ve hepsini numaralandırmak için sütunlar ve satırlar kullanılır. Stoklarımızı yönetmeye büyük özen gösteriyoruz, çünkü onlar yarınki cironuz. SİPARİŞLERİN HAZIRLANMASI: tüm siparişler elle hazırlanır. Ürünler, konforlu kullanımınız açısından kutulara özenle yerleştirilmektedir. Sorumlu eczacı Thomas onları tek tek kontrol eder. DAĞITIM: teslimatlarımız Morgane veya Ludivine tarafından günde bir veya iki kez yapılıyor. Maskelerinin altında bile gülümsemelerini görebilirsiniz. SATIŞ SONRASI HİZMETLER: çünkü sizler sadece "müşteri" değil, birlikte işi büyüttüğümüz "ortaklar"sınız, satış sonrası hizmetler bu felsefemizin temel taşıdır. Geri bildiriminiz gelişmemizin kaynağı ve memnuniyetiniz en büyük ödülümüzdür. Daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin!

  5. MOLAR CHEMICALS KFT

    Macaristan

    Verified by europages badge

    Molar Chemicals Kft 1993 yılından beri kimyasallar alanında faaliyet göstermektedir. Günümüzde kimyasallara ek olarak ilaç hammaddeleri ve dezenfektanların ticareti ve üretimiyle uğraşmaktayız ve ayrıca bazı uluslararası şirketlerin Macaristan'daki temsilciliğini yapmaktayız. Birçok alanda pazarın hakim oyuncularıyız ve sağlam bir profesyonel geçmişe ve modern bir altyapıya sahibiz. Şirketimiz, modern üretim ve depolama koşulları, iyi donanımlı bir analiz laboratuvarı ve yüksek kaliteli bir çalışma ortamıyla ön plana çıkmaktadır. Faaliyetimiz için gerekli tüm izinlere, sertifikalara ve koşullara sahibiz (ilaç toptan satışı, ISO, aktif madde kaydı, HACCP). Üretim kapasitemiz, birkaç gram ağırlığındaki paketlerden birkaç tonluk boyutlara kadar değişmektedir. İş ortaklarımızın ihtiyaçlarına esnek bir şekilde yanıt veriyoruz ve geliştirme laboratuvarımız sayesinde üretim teknolojilerinin yanı sıra münferit fason üretim ve özel fason üretim geliştirmek mümkündür.

Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.
  1. GERBU BIOTECHNIK GMBH

    Almanya

    Verified by europages badge

    GERBU BIOTECHNIK GMBH, yılında kurulan ve Kimyada inorganik hammaddeler ve türevleri sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. Kimyada organik hammaddeler ve türevleri, Su işleme - Ürünler/Maddeler, Güzel kokular ve güzellik ürünleri, Temel ve yardımcı ilaç ürünleri/maddeleri, Eczacılık ürünleri, İlaçlar, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri, Kimya - İthalat/İhracat, İlaç ve cerrahi - Cihazlar sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Heidelberg, Almanya 'de bulunmaktadır.

  2. MAISON BERGERIS

    Fransa

  3. LANXESS INTERNATIONAL SA

    İsviçre

  4. APATIT FERTILIZERS SA

    İsviçre

  5. OUEST REPARATIONS RESINES

    Fransa

    OUEST REPARATIONS RESINES, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir. Kimya - İthalat/İhracat, Kimya - İthalat/İhracat sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, St Jean Sur Mayenne, Fransa 'de bulunmaktadır.

  1. TECHNOCHEM GMBH

    Almanya

    TECHNOCHEM GMBH, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. Kimya - İthalat/İhracat, Kimya - İthalat/İhracat sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Großheide, Almanya 'de bulunmaktadır.

  2. KUIBISHEV CHEMICAL FACTORY

    Rusya

  1. HAUSLEITER DRUCKHILFSMITTEL GMBH & CO. KG

    Almanya

    HAUSLEITER DRUCKHILFSMITTEL GMBH & CO. KG, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir İmalatçı/ Üretici şirketidir. Kimya - İthalat/İhracat, Kimya - İthalat/İhracat sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Brüggen, Almanya 'de bulunmaktadır.

  2. BETONRACIO, S.R.O.

    Slovakya

    BETONRACIO, S.R.O., yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir İmalatçı/ Üretici şirketidir. Yapı/bina için beton ve yığma ürünler/maddeler, Kimya - İthalat/İhracat, Yapı/bina için beton ve yığma ürünler/maddeler, Kimya - İthalat/İhracat sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Trnava , Slovakya 'de bulunmaktadır.

  3. FLAMMA

    Fransa

  4. BIOKOM 98

    Macaristan

    BIOKOM 98, yılında kurulan ve Kimya - İthalat/İhracat sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. Kimyada organik hammaddeler ve türevleri, Kimyada inorganik hammaddeler ve türevleri, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri, Kimyada organik hammaddeler ve türevleri, Kimyada inorganik hammaddeler ve türevleri, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Budapest, Macaristan 'de bulunmaktadır.

  5. DEGUSSA AMALGAMATION LTD

    Birleşik Krallık

  6. SARL AGRI SYNERGIE

    Fransa

  7. ICI HUNGARIA KERESKEDELMI, ES GYARTO KFT

    Macaristan

  8. B MIRABAUD GESTION ET PARTICIP ATIONS

    Fransa

  1. RICHARD BAKER HARRISON LIMITED

    Birleşik Krallık

    RICHARD BAKER HARRISON LIMITED, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir Distribütör şirketidir. Kimya - İthalat/İhracat, Mineraller, kimya ve petrokimya endüstrisi için kimyasal ürünler, Kimya - İthalat/İhracat, Mineraller sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Newcastle Under Lyme, Birleşik Krallık 'de bulunmaktadır.

  2. KEMIN FRANCE

    Fransa

  3. CHEMOS GMBH

    Almanya

    CHEMOS GMBH, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir Distribütör şirketidir. Kimya - İthalat/İhracat, Kimyada organik hammaddeler ve türevleri, Kimya - İthalat/İhracat, Kimyada organik hammaddeler ve türevleri sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Regenstauf, Almanya 'de bulunmaktadır.

  4. ZEP INDUSTRIES

    Fransa

    ZEP INDUSTRIES, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir. Kimya - İthalat/İhracat, Kimya - İthalat/İhracat sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Nogent Le Roi, Fransa 'de bulunmaktadır.

  5. PPC PHARMTEC PETROL-CHEMICAL HANDELSGESELLSCHAFT MBH

    Almanya

  6. DIDIER BRAILLON SARL

    Fransa

  7. CLAUS HUTH PRAHA, S.R.O.

    Çek Cum.

    CLAUS HUTH PRAHA, S.R.O., yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. Kimya - İthalat/İhracat, Kimya - İthalat/İhracat sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Praha 8, Çek Cum. 'de bulunmaktadır.

  8. TROUILLAUD ET FILS

    Fransa

  9. NEGO PLAST

    Fransa

  10. VITINATURE

    Fransa

    VITINATURE, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir. Kimya - İthalat/İhracat, Kimya - İthalat/İhracat sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Gente, Fransa 'de bulunmaktadır.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz