• europages
  • >
  • ŞİRKETLER - TEDARİKÇİLER - YÜKÜMLÜLER
  • >
  • toptan ecza ürünleri

Sonuçlar

Toptan ecza ürünleri

İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri
  1. SANERA PHARMACEUTICALS

    Türkiye

    2014 yılında kurulan SANERA PHARMACEUTICALS, ilaç ürünlerinin toptan satışı konusunda uzmanlaşmıştır. Türkiye'de bulunan şirketimizde misyonumuz, ilaçları ihtiyaç duyulan yerlere tedarik etmektir. Hedefimize ulaşmak için 70'den fazla ülke ve yüzlerce tedarikçiyle çalışıyoruz. Dünyanın her yerinden eczanelere, toptancılara, hastanelere ve kliniklere markalı ilaçlar, karşılaştırma amaçlı ilaçlar ve tıbbi malzemeler tedarik ediyoruz. Ürün yelpazemiz markalı ve jenerik ilaçları, dermal dolguları, tıbbi ekipmanları, kozmetik ilaçları, yetim ilaçları, sarf malzemelerini ve OCT'leri içermektedir. Sunduğumuz hizmetler arasında ilaç ürünlerinin ihracat ve ithalatı, İyi Dağıtım Uygulamalarına uygun sevkiyatlar, pazar analizleri ve yeni ürünler için çalışmalar ve farklı pazarlarda tescil işlemleri bulunmaktadır. Eczacı, kimyager ve sağlık profesyonellerinden oluşan özel ve deneyimli ekibimiz sayesinde, müşterilerimize rekabetçi fiyatlarla yüksek kaliteli ürün ve hizmetler sunabiliyoruz.

  2. PHARM-EURASIA PHARMACEUTICAL WHOLESALER

    Türkiye

    PHARMEURASIA PHARMACEUTICALS, ilaç ürünlerinin toptan satışı konusunda uzmanlaşmıştır. Türkiye'de bulunan şirketimizde misyonumuz, ilaçları ihtiyaç duyulan yerlere tedarik etmektir. Hedefimize ulaşmak için 70'den fazla ülke ve yüzlerce tedarikçiyle çalışıyoruz. Dünyanın her yerinden eczanelere, toptancılara, hastanelere ve kliniklere markalı ilaçlar, karşılaştırma amaçlı ilaçlar ve tıbbi malzemeler tedarik ediyoruz. Ürün yelpazemiz markalı ve jenerik ilaçları, dermal dolguları, tıbbi ekipmanları, kozmetik ilaçları, yetim ilaçları, sarf malzemelerini ve OCT'leri içermektedir. Sunduğumuz hizmetler arasında ilaç ürünlerinin ihracat ve ithalatı, İyi Dağıtım Uygulamalarına uygun sevkiyatlar, pazar analizleri ve yeni ürünler için çalışmalar ve farklı pazarlarda tescil işlemleri bulunmaktadır. Özel ve deneyimli ekibimiz sayesinde, müşterilerimize rekabetçi fiyatlarla yüksek kaliteli ürün ve hizmetler sunabiliyoruz.

  3. PERI-PHARM GMBH & CO. KG

    Almanya

    PERI-PHARM GMBH & CO. KG, yılında kurulan ve Eczacılık ürünleri - ithalat-ihracat sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri, toptan ecza ürünleri, İthalat-İhracat - kimyasallar ve eczacılık ürünleri sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Mainz, Almanya 'de bulunmaktadır.

  4. SILIRIS GMBH

    Almanya

    2009 yılında kurulan Siliris GmbH ecza ürünleri, her türden farmasötik ürünler, tıbbi küçük ve büyük cihazlar için lider tedarikçilerden biri haline gelmiştir. Çok iyi fiyat-performans oranları sunduğumuz için uluslararası ecza ürünleri toptan satışında ciddi bir pazar payı elde ettik. Bizde müşteri her zaman odak noktasındadır. Ticari faaliyetlerimizin hedefi ve ölçüsü, müşterilerimizin isteklerini ve ihtiyaçlarını mümkün olduğunca karşılamaktır. Bu amaca ulaşmak, şirketimizin başarısını belirler. Toptan satışlarda kapsamlı danışmanlık ve mükemmel hizmete büyük önem veriyoruz. Müşterilerimiz ile kurduğumuz kişisel iletişim sayesinde onların isteklerini belirleyebiliyoruz ve karşılıklı güvene ve güvenilirliğe dayanan, iş ortaklığı temelinde ilişkiler kuruyoruz. Müşterilerimizin başarısı bizim de başarımızdır. Çok dilli ekibimiz size Almanca, İngilizce ve Rusça hizmet verebilir.

  5. MH MULTIPACK SDN BHD

    Malezya

    Verified by europages badge

    MH MULTIPACK SDN BHD, Malezyalıların sağlık hizmetlerine erişiminde devrim yaratmayı amaçlayan dinamik ve yenilikçi bir şirkettir. Malezya'da lider bir mobil sağlık hizmeti sağlayıcısı olarak, sağlık hizmetlerini doğrudan bireylerin kapılarına kadar getirerek kaliteli tıbbi bakımı kolayca erişilebilir ve kullanışlı hale getiriyoruz. Tıbbi konsültasyonlar, teşhis testleri, ilaç dağıtımı ve sağlık tarama programları dahil olmak üzere çok çeşitli hizmetler sunmak için en son teknolojiyi ve son derece yetenekli sağlık uzmanlarından oluşan bir ekibi kullanıyoruz. MH MULTIPACK SDN BHD, geleneksel sağlık sistemleri ile modern yaşam tarzlarının talepleri arasındaki boşluğu doldurma misyonuyla hareket etmektedir. Dijital platformlardan ve mobil uygulamalardan yararlanarak, hastaların sağlık hizmetlerine diledikleri gibi erişebilmeleri için sorunsuz ve kullanıcı dostu bir arayüz oluşturduk. İster acil tıbbi yardım arayan meşgul bir profesyonel, ister düzenli kontrollere ihtiyaç duyan yaşlı bir vatandaş olsun, sağlık hizmetinin yalnızca birkaç dokunuş ötede olmasını sağlıyoruz. En yüksek kalite ve güvenlik standartlarını korumaya büyük önem veriyoruz. Tüm sağlık hizmetleri, lisanslı tıp pratisyenleri tarafından sunulur ve doğru teşhis ve etkili tedavi sağlamak için sıkı kalite kontrol önlemlerinden geçer. Şirket ayrıca ilaç yönetimi için katı protokoller uygular ve hasta mahremiyetine ve gizliliğine öncelik vererek en yüksek etik standartlara uyar. Daha fazla bilgi için bize ulaşın!

Filtreler

Sonuçlar

Toptan ecza ürünleri

Sonuç sayısı

5 Şirketler