• europages
  • >
  • ŞİRKETLER - TEDARİKÇİLER - YÜKÜMLÜLER
  • >
  • ithalat-ihracat - taşıtlar ve nakliye ekipmanları

Sonuçlar

Ithalat-ihracat - taşıtlar ve nakliye ekipmanları

Fransaİthalat-İhracat - taşıtlar ve nakliye ekipmanları
  1. AUTO-PIECE BURGUIERE

    Fransa

    Verified by europages badge

    Aveyron (Fransa) ilinde faaliyetlerini sürdüren hurda oto alım-satım işletmesi AUTO PIECE BURGUIERE otuz yılı aşkın bir süreden beri hizmetinizdedir. Ekibimiz sizlere ikinci el mekanik parçalardan, otomobil aksesuarlarından ve/veya kazalı ve iyi durumdaki araçlardan oluşan zengin bir çeşit sunuyor. Şirketin geniş bir ikinci el yedek parça seçenekleri yelpazesi mevcuttur: binek otomobil, ticari araç, küçük otomobil, 4X4 ve bazen de motosiklet ve tarım araçları yedek parçaları. Tüm kullanılmış parçalarımız 3 ay garantilidir. Yedek parçalarınızın Fransa'nın büyük kentlerine 48 - 72 saat içerisinde teslimi mümkündür. Taleplerinizi mümkün olan en iyi biçimde yerine getirmek amacıyla parçalarınızın sökümü için 6000 m²lik bir alanı hizmetinize sunuyoruz. Bu alanda tüm kazalı ve iyi durumdaki, satışa hazır araçlarımızı görebilirsiniz. Birlikte iş yaptığımız farklı taşımacılık firmaları bu araçları sizlere 8 gün içerisinde teslim edebilmektedirler. Şirket çevre koruma normlarına uyum ve sizlere hizmet için elinden gelenin en iyisini yapmaktadır.

  2. ENC

    Fransa

    ENC şirketi ikinci el karayolu taşımacılık araçlarının, her türlü uzun yol tipi çekicilerin, büyük hacimli kamyonların, standart kamyonların, her tipte yarı-römorkların Doğu Avrupa ülkelerine ihracatında lider firmalardan biridir. Aracın ihraç edildiği ülke neresi olursa olsun, geçici İTHALAT/İHRACAT sigortası sunulmaktadır. 15 yıldan beri otomotiv alanında profesyonel hizmet veriyoruz. İkinci el endüstriyel araçların Rusya'ya ihracatında en başta gelen firmayız. Doğu Avrupa ülkelerine Fransa çıkışlı ihracatta uzman şirketiz.

  3. KANIAGA TRANSPORTS FRANCE

    Fransa

    KANIAGA TRANSPORTS FRANCE, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - taşıtlar ve nakliye ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren bir Servis Sağlayıcı şirketidir. Şirket, Garges Les Gonesse, Fransa 'de bulunmaktadır.

  4. CIM COMPAGNIE INTERNATIONALE DE MAINTENANCE

    Fransa

    CIM COMPAGNIE INTERNATIONALE DE MAINTENANCE, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - taşıtlar ve nakliye ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren bir Distribütör şirketidir. demiryolu taşımacılığı sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Evry Cedex, Fransa 'de bulunmaktadır.

  5. TOULOUSE ENCHERES AUTOMOBILES

    Fransa

    TOULOUSE ENCHERES AUTOMOBILES, yılında kurulan ve Kullanılmış taşıtlar sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. İthalat-İhracat - taşıtlar ve nakliye ekipmanları, İthalat-İhracat - taşıtlar ve nakliye ekipmanları, endüstriyel taşıt - otomobil satışı sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Beauzelle, Fransa 'de bulunmaktadır.

Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.
  1. TRANSPORTS COURCELLE

    Fransa

    TRANSPORTS COURCELLE, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - taşıtlar ve nakliye ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren bir Servis Sağlayıcı şirketidir. istisnai nakliye, endüstriyel makine nakliyesi, özel konvoy taşımacılığı, Makine-alet taşıma şirketi sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Saint-Sauveur, Fransa 'de bulunmaktadır.

  2. TRANS DIRECT EUROPEEN

    Fransa

    TRANS DIRECT EUROPEEN, yılında kurulan ve Uluslararası kuryeler ve dağıtım hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren bir Servis Sağlayıcı şirketidir. Uluslararası taşıma acentaları, Sevkiyatlar ve grup hizmetleri, Depolama hizmetleri, İthalat-İhracat - taşıtlar ve nakliye ekipmanları, Uluslararası taşıma acentaları, Sevkiyatlar ve grup hizmetleri, Depolama hizmetleri, İthalat-İhracat - taşıtlar ve nakliye ekipmanları sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Lille, Fransa 'de bulunmaktadır.

  3. LT TRADING CAR

    Fransa

    LT TRADING CAR, yılında kurulan ve Büyük tur arabaları sektöründe faaliyet gösteren bir Distribütör şirketidir. İthalat-İhracat - taşıtlar ve nakliye ekipmanları, yeni araçlar, İthalat-İhracat - taşıtlar ve nakliye ekipmanları sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Saint Aubin Du Cormier, Fransa 'de bulunmaktadır.

  4. BIS&CO HOLDING

    Fransa

    BIS&CO HOLDING, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - taşıtlar ve nakliye ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren bir Taşeron şirketidir. japon araçları için yedek parçalar sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Valence, Fransa 'de bulunmaktadır.

  5. AUTO CONFIANCE 25

    Fransa

    AUTO CONFIANCE 25, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - taşıtlar ve nakliye ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren bir Distribütör şirketidir. Şirket, Montbeliard, Fransa 'de bulunmaktadır.

  1. SODEXIM

    Fransa

    SODEXIM, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - taşıtlar ve nakliye ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren bir. Kamyonlar, Kamyonlar sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Halluin, Fransa 'de bulunmaktadır.

  2. KE-IMPORT EXPORT & LOGISTICS

    Fransa

    KE-IMPORT EXPORT & LOGISTICS, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - taşıtlar ve nakliye ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren bir Servis Sağlayıcı şirketidir. Şirket, Arnouville, Fransa 'de bulunmaktadır.

  1. SJ AUTOMOBILES

    Fransa

    SJ AUTOMOBILES, yılında kurulan ve Kullanılmış taşıtlar sektöründe faaliyet gösteren bir Servis Sağlayıcı şirketidir. Kullanılmış otomobiller, İthalat-İhracat - taşıtlar ve nakliye ekipmanları, Kullanılmış otomobiller, İthalat-İhracat - taşıtlar ve nakliye ekipmanları sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Ganges, Fransa 'de bulunmaktadır.

  2. TRANSPORTS FONTAN

    Fransa

    TRANSPORTS FONTAN, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - taşıtlar ve nakliye ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren bir Distribütör şirketidir. Şirket, Bourneau, Fransa 'de bulunmaktadır.

  3. MOBYGUM

    Fransa

    MOBYGUM, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - taşıtlar ve nakliye ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren bir İmalatçı/ Üretici şirketidir. Şirket, La Buisse, Fransa 'de bulunmaktadır.

  4. COOL INTERNATIONAL IMPOT EXPORT

    Fransa

    COOL INTERNATIONAL IMPOT EXPORT, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - taşıtlar ve nakliye ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren bir Distribütör şirketidir. hava koku gidericileri sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Dreux, Fransa 'de bulunmaktadır.

  5. EUROCOURSES

    Fransa

    EUROCOURSES, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - taşıtlar ve nakliye ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren bir. Şirket, Limoges, Fransa 'de bulunmaktadır.

  6. MAM

    Fransa

    MAM, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - taşıtlar ve nakliye ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren bir. Şirket, Trappes Cedex, Fransa 'de bulunmaktadır.

  7. GENERAL TRADING COMPANY

    Fransa

    GENERAL TRADING COMPANY, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - taşıtlar ve nakliye ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren bir. Şirket, Mitry Mory, Fransa 'de bulunmaktadır.

  8. DELTA TRANSPORTS SERVICES

    Fransa

    DELTA TRANSPORTS SERVICES, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - taşıtlar ve nakliye ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren bir. Şirket, Venissieux, Fransa 'de bulunmaktadır.

  1. SHOEI EUROPE DISTRIBUTION SARL

    Fransa

  2. TOYOTA FRANCE SAS

    Fransa

  3. PANALOG

    Fransa