• europages
  • >
  • ŞİRKETLER - TEDARİKÇİLER - YÜKÜMLÜLER
  • >
  • ithalat ihracat - acentalar

Sonuçlar

Ithalat ihracat - acentalar

Türkiyeİthalat-İhracat - taşıtlar ve nakliye ekipmanları
  1. VITES FOREIGN TRADE LTD.

    Türkiye

    VITES FOREIGN TRADE LTD., yılında kurulan ve Giyim - ithalat - ihracat sektöründe faaliyet gösteren bir Distribütör şirketidir. İthalat-İhracat - taşıtlar ve nakliye ekipmanları, Araba yedek parçaları ve kısımları, İthalat-İhracat - taşıtlar ve nakliye ekipmanları, Araba yedek parçaları ve kısımları sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Istanbul, Türkiye 'de bulunmaktadır.

  2. PARSENIZ - MORELIA STORE

    Türkiye

    Puede acceder a los productos turcos, que son populares en todo el mundo recientemente, a través de nosotros. Puede obtener productos en muchos sectores, desde alimentos hasta la industria, entregados en su puerta. También puede Turquía continuar con ellos por un precio muy razonable con los productos de su propia marca también desea.

  3. UNIVERSAL ITHALAT IHRACAT TIC. VE SAN. LTD. ŞTİ.

    Türkiye

    UNIVERSAL ITHALAT IHRACAT TIC. VE SAN. LTD. ŞTİ., yılında kurulan ve İthalat-İhracat - taşıtlar ve nakliye ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren bir Acente/ Temsilci şirketidir. traktör, aksesuar, Motorlar, yeni yedek parçalar sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, İzmi̇r, Türkiye 'de bulunmaktadır.