• europages
  • >
  • ŞİRKETLER - TEDARİKÇİLER - YÜKÜMLÜLER
  • >
  • ikinci el parçalar

Sonuçlar

Ikinci el parçalar

İthalat-İhracat - taşıtlar ve nakliye ekipmanları
  1. MACHINE TRADE

    Almanya

    MACHINE TRADE, yılında kurulan ve İthalat-İhracat - taşıtlar ve nakliye ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren bir Distribütör şirketidir. İkinci el parçalar, arazi düzeltme makinaları, İkinci el parçalar, ikinci el alım-satımı sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Dortmund, Almanya 'de bulunmaktadır.

  2. SSH-JAPAN (PVT) LTD

    Japonya

  3. AUTO-PIECE BURGUIERE

    Fransa

    Verified by europages badge

    Aveyron (Fransa) ilinde faaliyetlerini sürdüren hurda oto alım-satım işletmesi AUTO PIECE BURGUIERE otuz yılı aşkın bir süreden beri hizmetinizdedir. Ekibimiz sizlere ikinci el mekanik parçalardan, otomobil aksesuarlarından ve/veya kazalı ve iyi durumdaki araçlardan oluşan zengin bir çeşit sunuyor. Şirketin geniş bir ikinci el yedek parça seçenekleri yelpazesi mevcuttur: binek otomobil, ticari araç, küçük otomobil, 4X4 ve bazen de motosiklet ve tarım araçları yedek parçaları. Tüm kullanılmış parçalarımız 3 ay garantilidir. Yedek parçalarınızın Fransa'nın büyük kentlerine 48 - 72 saat içerisinde teslimi mümkündür. Taleplerinizi mümkün olan en iyi biçimde yerine getirmek amacıyla parçalarınızın sökümü için 6000 m²lik bir alanı hizmetinize sunuyoruz. Bu alanda tüm kazalı ve iyi durumdaki, satışa hazır araçlarımızı görebilirsiniz. Birlikte iş yaptığımız farklı taşımacılık firmaları bu araçları sizlere 8 gün içerisinde teslim edebilmektedirler. Şirket çevre koruma normlarına uyum ve sizlere hizmet için elinden gelenin en iyisini yapmaktadır.

  4. LARES BENELUX

    Belçika

    LARES BENELUX, yılında kurulan ve Otomobiller sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. İthalat-İhracat - taşıtlar ve nakliye ekipmanları, İthalat-İhracat - taşıtlar ve nakliye ekipmanları, İkinci el - araçlar, ikinci el araba alım ve satımı sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Braine-L'alleud, Belçika 'de bulunmaktadır.