• europages
  • >
  • ŞİRKETLER - TEDARİKÇİLER - YÜKÜMLÜLER
  • >
  • jambon

Sonuçlar

Jambon - Avusturya

Avusturya
  1. KLETZL FLEISCHWAREN GMBH.

    Avusturya

    KLETZL FLEISCHWAREN GMBH., yılında kurulan ve Jambon sektöründe faaliyet gösteren bir İmalatçı/ Üretici şirketidir. Sucuk,sosis, İsleme yeri ve salamura, Sucuk,sosis, İsleme yeri ve salamura sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Aspach, Avusturya 'de bulunmaktadır.

  2. OTHMAR WORTHMANN GESELLSCHAFT M.B.H.

    Avusturya

    OTHMAR WORTHMANN GESELLSCHAFT M.B.H., yılında kurulan ve Pişirilmiş ve terbiyeli etler sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. Jambon, Jambon sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, St. Andra-Wordern, Avusturya 'de bulunmaktadır.

  3. WEISS FLEISCHVEREDELUNG GMBH

    Avusturya

  4. FRANZ MAIER KG

    Avusturya

  5. RENNER GESELLSCHAFT M.B.H. & CO. KG.

    Avusturya

Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.
  1. NIKOLAUS FUCHS OHG.

    Avusturya

  2. S.A.M. KUCHLER ELECTRONICS GMBH

    Avusturya

    S.A.M. KUCHLER ELECTRONICS GMBH, yılında kurulan ve Gıda ambalajları sektöründe faaliyet gösteren bir İmalatçı/ Üretici şirketidir. kesim makineleri, kasaplar için kesme makineleri, otomatik jambon kesme makinası, ayrıştırılabilir ambalajlar sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Klagenfurt Am Wörthersee, Avusturya 'de bulunmaktadır.

  3. OTTO SCHACHINGER GES.M.B.H.

    Avusturya

    Şirket: Yeni kurulan tesisimizdeki modern üretim hatlarında sıkı bir kalite kontrol altında ve AB yönergelerine uygun olarak üretim yapılmaktadır. En yüksek kaliteli ham maddeler burada herkes tarafından severek yenen domuz iç yağına ve jambonuna dönüştürülmek üzere işlenmektedir. Euro paletler için yapılmış yüksek raflı depomuz AB sertifikasına sahiptir. Sıcaklık: -28°C İstif yüksekliği: azami 1, 8 m istif yüksekliği taşması: her yönden azami 5 cm Küçük bir et işleme firması olan Schachinger 1932 yılında kurulmuş, domuz iç yağı ve jambon üretimine başlamıştır. 2. Dünya Savaşı'ndan sonra şirket büyüyerek bir et işleme tesisine dönüşmüştür. 1980'lerin sonunda ise domuz iç yağı ve jambon üretimi bağımsız bir şirket bünyesine alınmıştır.