• europages
  • >
  • ŞİRKETLER - TEDARİKÇİLER - YÜKÜMLÜLER
  • >
  • dondurma bisküvileri

Sonuçlar

Dondurma bisküvileri - Fransa

Fransa
  1. SEVAROME

    Fransa

    Verified by europages badge

    Sevarome şirketinin temel faaliyetleri şekerli gıda aromaları (vanilya, kahve, limon, çilek, baharatlar, meyveler, çiçekler, spesiyaliteler), tuzlu gıda aromaları (pişirme yardımcıları), kabuklu yemiş preparatları (Antep fıstığı, fındık, aromalı preparatlar), diğer malzemelerin (vanilya çekirdekleri, gıda boyaları, stabilizatörler, katkı maddeleri...) üretimi ve imalatından oluşmaktadır. Üst düzey gıda ürünlerinin hazırlanmasına yönelik gıda aromaları üretiyoruz, en ünlü şeflerle işbirliği içinde çalışıyoruz ve hazırlayacağınız yiyeceklerde kesin başarı sağlayacak en mükemmel uygulamaları pazara sunuyoruz. Kurumsal prensibimiz damak zevkinin tutku haline getirilmesi, hedefimiz tam müşteri memnuniyeti. SEVAROME: Dondurma aromaları, sorbe aromaları, çikolata aromaları, diyet ürün aromaları, çay aromaları, kahve aromaları, bitki çayı aromaları, doğal bitki ve gıda aromaları, gıda boyaları ve benzeri ürünlerin Fransız geliştiricisi ve üreticisi.

  2. SETHNESS ROQUETTE

    Fransa

    Verified by europages badge

    1880 yılından bu yana Sethness Roquette şirketi, şekerleme üreticilerine ve tarımsal gıda endüstrisine yönelik olarak çeşitli şekiller halinde (sıvı, hamur, toz veya çıtır) üretilmiş karamel alanında uzmanlaşmıştır. Dünyaya dağılmış 4 üretim merkezi sayesinde, Sethness Roquette karamel üretiminde dünya lideri olduğunu kanıtlamıştır. RENKLENDİRİCİ KARAMELLER : Renklendirici karameller, tarımsal gıda endüstrisinde en yaygın olarak kullanılan renklendiricilerdir. Yüksek kaliteleri herkes tarafından kabul edilen renklendirici karameller, ürün renginin standart olmasını sağlamak amacıyla çeşitli türden uygulamalarda çok çeşitli çözümler sunmaktadır. BURNT SUGARS: Yanık şekerler sıvı veya toz halde olsun, karamelize edilmiş şeker olup gıda maddelerine tat ve/veya renk vermesi amacıyla kullanılmaktadır. AROMATİK KARAMELLER : Aromatik karameller, gıda maddesi olarak kullanılan şekerin kontrollü sıcaklıklarda işlenmesiyle elde edilir. Sıvı veya katı halde olsun, sonuçta elde edilmek istenen tada göre az veya çok karamel tadı vermesi için kullanılmaktadır. Pişirilme derecelerine bağlı olarak bal tadında, geleneksel tat olarak veya keskin yanık tadında ürünler elde edilmektedir. ÖZEL KARAMELLER: Özel karameller, sütlü karamelden, tuzlu tereyağlı karamellere, veganlar için karamellerden, düşük şekerli karamellere kadar çeşitli gruplara ayrılmaktadır Bu karameller hamur ve çıtır halinde olsun, her ürünün kendine has bir tadı da birlikte sunmaktadır. Çeşitli katkı maddelerinin kullanılması da mümkündür (bal, süt, krema, çikolata, tereyağı, bitkisel yağlar…).