Fransa, Saint-Vérand
51km
..." ikliminde yer almaktadır. Bağcılık: Toprak: Çok kireçli ve sığ kırmızı toprak. Dikim yoğunluğu: 8.500 kök/hektar. Budama: Guyot. Yaş: 50 yıl Hasat: Manuel Verim: Yıllara bağlı olarak hektar başına 30 ile 40 hektolitre arasında. Küçük üzüm, çok küçük ve şeker açısından yoğun grumlar. Şarap yapımı: Çok uzun, soğuk ve ince tortuda fermantasyon. (15 °C ile 20 °C arasında) Olgunlaştırma: 100 % 11 ila 12 ay boyunca Demi-Muids'ta olgunlaştırma (500 litrelik meşe fıçılar) 1 ila 3 şarap için.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play