26 B2B sektörünü keşfedin Sektörleri inceleyin

Inside Business:
europages'dan B2B blogu
Inside Business B2B} bloguna git

News
How to retain employees during a crisis

For the last few years, crises have become part of everyday life for businesses, piling pressure on companies and their workforce. If you want to retain employees under tricky conditions, you need to have a plan in place. Find out what can help managers here.

Inside Business B2B} bloguna git

Dayanışma ve gelecek için

Ukrayna'yı destekleyin: yeni iş ilişkileri kurun.

Ukraynalı tedarikçileri keşfedin

En büyük küresel B2B satın alma platformu

Tüm B2B sektörlerindeki 3 milyondan fazla şirketin ürünlerini bulun. Ücretsiz olarak seçim yapın ve en iyi tedarikçilerle iletişime geçin.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz

Seçili ürünleri keşfedin

Çin

Europages tarafından doğrulanmıştır

Ming Xiao Mfg, Çin'den bir işlemsel sac Damgalama Parçaları üreticisidir, farklı endüstriler için birçok çeşit sac damgalama parçası, delinmiş parça, derin çekilmiş parça özelleştirilmiştir. Delme, bükme, kesme, kesme, perçinleme gibi ilgili işlemleri sağlıyoruz. , eğirme, kaynak, derin çekme, vb. Ayrıca 6 set farklı ebatta progresif kalıp damgalama makinelerimiz var, yüksek hız ve düşük fiyatlarla küçük metal damgalamalar üretebiliyoruz. yüksek hacimli metal damgalama bileşenlerine uygundur. Metal Damgalama Parçaları Mevcut Malzemeler: Alüminyum, bakır/pirinç, paslanmaz çelik, karbon çeliği, Yumuşak çelik, soğuk rulo çelik, Kovar çeliği, vb. CRS (soğuk haddelenmiş çelik) sac, HRS (sıcak haddelenmiş çelik) sac, sıcak galvanizli çelik sac (SGCC,SPCC,). paslanmaz çelik: 201,304,316... Alüminyum alaşımı: 1060,2024, 3003,5052,6061, vb Tüm standart pirinç ve bakır Bitirmeler: Eloksal, boyama, toz boya, karartma, krom/çinko/nikel/kalay/gümüş galvanik...

Fiyat teklifi isteyin

İsviçre

Europages tarafından doğrulanmıştır

KASAG uzmanları, pişirme kazanlarının yapımı ve meyve temel malzemesi, sebze ve sosların üretimi için endüstriyel pişirme sistemleri uzmanlarıdır. Pişirici, soğutucu, kondansatör, boru hatları ve valfler ile tüm sistemler günümüz gereksinimlerine göre aseptik tasarım ile üretilmiştir. Bakteriyel kirlenme veya çapraz kontaminasyon ile ürün kirlenmesinin önlenmesi büyük önem taşır. Bu, optimize edilmiş cihaz tasarımı, özel rulman mekanik salmastrası ve işlevsel CIP tertibatı (Cleaning In Place) ile sağlanır. Her müşterimize özel olarak odaklanır, gereksinimlerini maksimum derecede karşılayan bireysel veya modüler sistemler üretiriz.

Fiyat teklifi isteyin

Fransa

TechViz virtual prototyping solutions are compatible with HTC Vive, Oculus Rift, Canon MREAL, Sensics. It's easy to transport and very flexible, these head-mounted displays have proven their worth around the world and are greatly appreciated by the virtual reality systems’ users. Thanks to TechViz VR, the user can visualize a 3D model (Dassault Systemes Catia V5, Icem Surf, Siemens NX, PTC Creo parametrics, Autodesk Alias and many more) in real-time in a head-mounted display. TechViz VR is compatible with more than 200 industrial

Fiyat teklifi isteyin