ACM GLOBAL MAKINE IC VE DIS TICARET A.S.

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

ACM SERMAK' ın açık kasalı mermer katrak makinesi 800 mm'lik strok boyu ile dünyadaki tek açık kasalı mermer katrak makinesidir. Özellikle moloz, küçük blok ve çatlaklı bloklarda en yükseķ seviyede katrak verimliliği sağlamaktadır. 50 Lama, açık kasa sisteminde yapılan bir makinedir, özel kafesli gövde tasarımı ile yüksek gerilme kuvvetlerine dayanabilir. Gövde üzerindeki kesim arabasının hareket ettiği kızaklar sertleştirilmiş V prizma şeklinde yapılmıştır ve gövdeye cıvatalı olarak bağlanır. 50 Lama değişik kesim kalınlıklarının ayarlanmasında ve çatlaklı, şekilsiz blokların kesiminde kullanımı son derece pratik bir makinedir. Makine 4 adet bronz kızak üzerinde bir yağ banyosu içerisinde çalışır, bu yüzeyler aşınmaya dayanıklı pik döküm ve bronzdan yapılır. Bıçak kasası özel bir redüktör yardımı ve kolonlara yerleştirilmiş vidalar sayesinde tahrik edilir, kesim hızı elektronik frekans invertör sistemiyle ayarlanır. Makine elektronik PLC kontrol sistemi ile kontrol edilir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

KT 80 Katrak Makinesi mermer kesiminde maksimum performansı sağlamak amacı ile blok kaldırma prensibi ile tasarımlanmıştır. KT 80 kesilen mermer plakalarında tam anlamıyla ölçü standardı ve kesim kalitesi sağlar. Güçlü bıçak kasası, her bıçağın 10 tona kadar gerilmesini sağlar. Bu kasa sabit pozisyonda çalışır ve her ayak üzerinde iki biyel kolu tarafından hareketlendirilmiştir. Sabit bir platform üzerine sabitlenen blok taşıyıcı vagon, bıçaklara doğru yükselme hareketi yaparak kesim işlemini sağlar. Makinenin en önemli özelliği testere kesme hareketi uzunluğunun 800 mm olmasıdır. Kesme hareketinin uzunluğu, mermer çamurunun kesicinin taşla temas ettiği yüzeyden hızla uzaklaştırılmasını sağlar, böylece daha yüksek kesim hızı ve kesici ömrünün uzatılması sağlanmış olur. Ayrıca; kesim hareketi boyunun uzunluğu kesilmiş plaka yüzeylerinin daha pürüzsüz ve dişsiz olmasını böylece plakaların daha sonra cilalanması esnasında enerji, zaman ve aşındırıcı abrasiv tasarrufu sağlar.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

BRX 3000, manuel veya otomatik olarak atölye ve fabrikalarda kullanılan, mermer ve granit malzeme için üretilmiş güçlü dizayna sahip plaka kesme makinesidir. Temel olarak testere kesim arabası ve motor tablası ve köprü çelik konstrüksiyon olarak üretilmiştir ve özel dizaynı sayesinde titreşime mükemmel direnç sağlayan bir yapıya sahiptir. Makine kumlama işlemine tabi tutulduktan sonra iki kat çift komponentli epoksi astar ve boya ile boyanarak korozyona karşı mükemmel bir biçimde korunmaktadır Köprünün hareketi ,körünün başlarına yerleştirilmiş ve ısıl işlem ile sertleştirmiş çelik tekerlekler üzerinde kremayer dişli bağlantısı ile senkronize edilmiştir. Hareket, gösterge ayar düğmeleri yardımıyla elle kontrol edilebileceği gibi otomatik olarak programlanarak da kontrol edilebilir. Pozisyonlama, hassasiyeti doğrusal manyetik uzunluk ölçme sistemi yardımıyla sağlanmakta ve panelde (+ -) 0.1 mm hassasiyette dijital olarak gösterilmektedir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

En son teknoloji kullanılarak dizayn edilmiş ve üretilmiş olan PLX 2000 serisi mermer plaka cila makinesi 2100 cm genişliğe kadar mermer plakaların cilalanmasını sağlar. Hassas bir şekilde üretilen güçlü cila kafaları aşağı yukarı hareketini 2 adet pnömatik piston yardımı ile yapar. Cila kafaları kendi ağırlığını sıfıra indirgeyen karşı hava baskısı sistemi ile (Counter Pressure ) kırılgan, narin ve çatlaklı taşların son derece problemsiz ve yüksek parlaklık seviyesinde cilalanmasını sağlar.Tek parça olarak monte edilmiş kafalar abrasiv kafasının dönme hareketini ve cilalama hava baskısını sağlar. Kaynaklı çelik konstrüksüyon olarak üretilen tabla, mekanik aşınmayı, paslanmayı önlemek ve cila kafalarının baskısı nedeniyle oluşan sürtünme kuvvetini azaltıp bandın tabla yüzeyinde daha kolay kaymasını sağlamak için, sökülüp değiştirilebilir paslanmaz çelik plakalar ile kaplanmıştır.

Fiyat teklifi isteyin

ACMGLOBAL, which is among the largest marble machinery manufacturers in the world, specializes in the production of Marble and Granite Processing Machines and solutions. Thanks to the experience gained over a period of 40 years, ACMGLOBAL can provide “highest quality and user-friendly machines” as mentioned by international experts. Over the years, we have perfected our machine designs that provide solutions and adapt to all kinds of demands, conditions and environmental conditions. Together with our highly developed production facility and skilled workforce, we can collectively produce solutions to your needs for all processing machines. Together with our strong relationships and the agencies we work with, we can provide fast and direct service, and with our fully equipped facility, we can produce solutions focused on your special needs, offer fast turnaround times and quality work, and focus on your needs with utmost care. The machine power and the level of workmanship and the highly qualified specialists of the Research and Development department have enabled us to achieve a high level of production capacity for our machines in line with high precision and accuracy standards. Our branches in Palestine, Egypt, Libya and Turkey are a source of inspiration for our customers, showcasing many choices and providing local service to help meet the needs of any request or project.

Şirketle ilgili son haberler

AVUSTURYA FAYANS HATTI

AVUSTURYA FAYANS HATTI

Yeni müşteri referansı ・ 17 Mar 2021 daha fazla… Open In New icon

1 ay önce Avusturya'daki müşterimize fayans hattımızı yükleme ve çalıştırmayı kısa süre içerisinde başarıyla aktifleştirdik. Makinemiz 2+8 1 cm kalınlığı serbest boy ( 2 metre uzunluk ), cila yapmaktadır.

Domain icon İmalatçı/ Üretici

ACM GLOBAL MAKINE IC VE DIS TICARET A.S.

KAYALAR MAH. SINPAŞ SITESI SINPAŞ AQUA CITY F1 BLOK NO:3/13 KAT:29 IC KAPI NO:315 MERKEZEFENDI/DENIZLI

20040 Denizli - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Organizasyon

  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Uluslararası

Teslimat bölgeleri

Teslimat şartları (incoterms)

Sorumluluk
  • Satın Alan
  • Paylaşılan
  • Sağlayıcı

ACM GLOBAL MAKINE IC VE DIS TICARET A.S.'in Faaliyetleri

  • Mermer kesme makinaları
  • mermer, granit ve taş kesme makinaları
  • mermer, granit ve taş için blok kesme makinaları
  • mermer, granit ve taş bantlı polisaj makinaları
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz