ADLEMA MACHINE TECHNOLOGIES

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

ADLEMA MACHINE TECHNOLOGIES
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Üretim aşamasında otomotiv, medikal, savunma sanayi vb. sektörlerden birçok farklı ürünün sızdırmazlık testlerinden geçmeleri gerekmektedir. Basınç düşüm yöntemi kullanarak sızdırmazlık testleri yapmanızı sağlayan BT4000 serisi İleri Seviye Sızdırmazlık Test Cihazları ile geleneksel yöntemlere kıyasla objektif sonuçlar elde edersiniz. BT4000 serisi İleri Seviye Sızdırmazlık Test Cihazları diferansiyel ölçüm yöntemi sayesinde testi 0.1 Pa mertebesinde takip ederek çok düşük basınç farklarını bile yakalar ve size ölçüm hassasiyeti sunar. Otomasyona uygundur ve dahil olduğu sistemi yönetebilir. Bulunduğu sistemi yönetebildiği için operatör ihtiyacını ortadan kaldırır. Test süresini kısalttığı için seri üretim hatlarına uygundur. Gün içinde daha fazla ürünün test edilmesini sağlar. -1, +40 Bar ölçü aralığında çalışabilir. Adlema’nın üretimini gerçekleştirdiği ileri seviye sızdırmazlık test cihazları raporlama özelliği de sunmaktadır.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Basınç düşümü metodunu kullanan Adlema BT1000 Standart Seviye Sızdırmazlık test cihazları -1,+25 Bar ölçüm aralığında çalışır. Üretimdeki hatalardan kaynaklı sızdırmazlıkları test edebilen cihazlar ileri seviye cihazlara kıyasla daha uzun test sürelerine ihtiyaç duyar. Hassasiyeti düşük uygulamalarda tercih edilebilecek olan standart seviye test cihazları görece büyük kaçakları yakalamak için ideal bir uygulamadır. - 5’’ Renkli dokunmatik ekranı sayesinde test programları ve kolayca ayarlanabilir parametreleri ile kullanıcı dostu ara yüz tasarımı ile kullanıcı dostudur. - Daha yüksek hız gerektiren uygulamalarda test parçalarına ön dolum yapacak çıkışlar eklenerek %50 daha hızlı dolum avantajı sunar. --1,+25 Bar geniş ölçüm aralığı ve hassas ölçüm teknolojisi ile farklı sektörlerden çok farklı ürünlerin testi için uygundur.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Elektronik komponentlerin toza, kire ve buhara maruz kalmasının ürünler üzerinde negatif etkilere sebep olur. Bu negatif etkiler paslanma, kısa devre ya da performans sorunları şeklinde kendini gösterebilir. Bu sonuçların önüne geçebilmek için elektronik ürünlerin sızdırmazlık testleri yapılmalıdır. Elektronik ürünlerin ve iç hacmin basınçlandırılmasının mümkün olmadığı uygulamalarda basınç düşümü yöntemini kullanarak sızdırmazlık testinin yapılması için ürünün dış hacmi basınçlandırılmalıdır. EP60- IP standartları sızdırmazlık test aparatı kullanılarak IP67, IP68 ve hermetik özellik testleri yapılabilir. BT4000 Serisi cihazlarla birlikte çalışan ürün hızlı, raporlanabilir ve hassastır. - Suya daldırma metodundaki belirsizliklerden, ıskarta ürün maliyetinden kurtulun. - İstenilen formatta oluşturulan test raporları IoT kullanılarak uzaktan takip edilebilir, USB bellek ile bilgisayara taşınabilir ve Excel formatında incelenebilir."

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

CZ Serisi Hızlı Kapatıcı Aparatlar, dişi/erkek diş açılmış veya düz delikleri iç çap veya dış çaplarından sızdırmaz şekilde kapatabilir. Sızdırmazlığı sağlamak üzere kullanılan özel üretim latex contaları, yüksek adetlerde kullanım için yüksek dayanıma sahiptir. Ürünü sızdırmaz kapatmanın yanında test havasının ürüne uygulanması için ayrıca bir test portu içerir. Bu sayede ürün hem sızdırmaz kapatılmış, hem de sızdırmazlık testi için hazır hale gelmiş olur. Pnömatik piston veya manuel mekanizma ile çeşitli parçaların sızdırmazlık testlerini ek otomasyon maliyetine gerek kalmadan çok hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Fiyat teklifi isteyin

Dünyada her gün milyonlarca ürün üretilmektedir. Bu üretilen ürünlerin çoğunluğu insan sağlığı, ürün kalitesi ve verimi, çevresel etmenler veya uygulanan devlet regülasyonları gibi nedenlerle sızdırmazlık testlerinden geçerler. Farklı yöntemlerle gerçekleştirilebilen sızdırmazlık testleri akışkanların parça dışından içine ya da parça içinden dışına geçip geçmediğini test eder. Adlema, Türkiye’nin öncü kuruluşlarından Aselsan, Tübitak SAGE, Tofaş, Eczacıbaşı ve daha birçok şirket ile “Sızdırmazlık Testleri” konusunda partner kuruluş olmuştur. Adlema, sızdırmazlık test cihazları konusunda yaptığı AR&GE ve üretim çalışmaları ile dışa bağımlılığı azaltarak Türk Sanayisine katma değer sağlamayı hedeflemektedir. Adlema, ürünlerini geliştirirken tamamen sektörün ve müşterilerin ihtiyaçlarına göre hareket etmektedir. İleri Seviye Sızdırmazlık Test Cihazı’nın otomasyon sistemlerini yönetme becerisi ile kısa sürede beğeni kazanmış ve büyük ölçekli firmaların sızdırmazlık testleri konusunda güvendiği uzman görüş olmuştur. Adlema’nın ihtiyaca göre sunduğu ürünleri şu şekilde sınıflandırabiliriz: -Sızdırmazlık Test Cihazları -Hızlı Kapatıcılar -Destekleyici Ürünler Adlema, partnerlerinin sızdırmazlık konusundaki ihtiyaçlarına uçtan uca çözümler sunar. İhtiyacın belirlenmesi aşamasından cihazın teslim edilmesi aşamasına kadar tüm süreçte üretici kuruluşa yardımcı olur. Cihazın teslim aşamasından sonra ise kurulum, servis, eğitim ve kalibrasyon hizmetlerine devam etmektedir.

Belgeler

Domain icon İmalatçı/ Üretici

ADLEMA MACHINE TECHNOLOGIES

IOSB Sefaköy Sanayi Sitesi 14. Blok No:13 Başakşehir/ISTANBUL

34490 Istanbul - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    11 – 50
  • Ticari
    11 – 50

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    2020
  • Şirket türü
    Genel merkez – Genel Merkez Binası
  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Uluslararası

Ödeme şekli

  • Kredi kartı - Nakit - Çek
  • Swift Havale

Teslimat bölgeleri

Teslimat şartları (incoterms)

Sorumluluk
  • Satın Alan
  • Paylaşılan
  • Sağlayıcı

ADLEMA MACHINE TECHNOLOGIES'in Faaliyetleri

  • Ürün ve malzemelerin testi
  • fabrika otomasyonu
  • Sızdırmazlık kontrol aleti
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz