AFACAN MAKINE METAL SAN. TIC. LTD. STI.

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

AFACAN MAKINE METAL SAN. TIC. LTD. STI.
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

MAKSİMUM GÜÇ VE DAYANIM. ÖZEL TASARLANMIŞ REDÜKTÖR VE DİŞLİ KUTUSU. OTOMATİK VE MANUL MODLARDA BÜKÜM YAPABİLME. PLC KONTROLLÜ. ETRİYE PROGRAMI SAYESİNDE HIZLI ÇALIŞMA İMKANI. İHTİYACA GÖRE PROGRAMLAMA ÖZELLİĞİ. AYAK PEDALI İLE ACİL DURDURMA. SERTLEŞTİRİLMİŞ BÜKME APARATLARI. KALİTELİ VE DAYANAKLI ELEKTRİK MALZEMELERİ. KOMPLE OLARAK DEMONTE EDİLEBİLİR ELEKTRİK PANOSU.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

HİDROLİK KESME MAKİNELERİ MAKSİMUM GÜÇ VE DAYANIM SAĞLAYACAK ŞEKİLDE TASARLANMIŞTIR. TEK PARÇALI VE ÇELİK DÖKÜM GÖVDE VE MAFSAL. MAKİNELERİMİZ YAYLI SİSTEM İLE GERİ DÖNÜŞÜ HIZLANDIRILMIŞTIR. ÇİFT ETKİLİ HİDROLİK ÜNİTE İLE YAY OLMADAN DA KESİNTİSİZ ÇALIŞMA İMKANI. PİSTON İLE MAFSAL BİRBİRNE PİM İLE BAĞLANMIŞ OLUP KESİNTİSİZ ÇALIŞMA İMKANI. SORUNSUZ YEDEK PARÇA İMKANI.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

VOLTAJ KORUMA CİHAZI. AYARLANABİLİR HIZ AYARI. YER KAPLAMAYAN SEHPA. HIZLI GERİ DÖNÜŞ. SAĞLAM METAL TUTAMAKLAR. SAĞLAM GÜÇLÜ YAPI. CİVATA BAĞLANTILI APARATLAR. PLASTİK DELİK KAPAKLARI. KORUMLAI KUMANDA KAPAĞI. METAL GÖVDE DÜĞMELER. EN İYİ ELEKTRİK ELEMANLARI. MALZEME TAŞIMA AVADANLIĞI. ACİL DURDURMALI PEDAL.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

PROFİL DEMİR KESME MAKİNELERİ PROFİL, BORU, LAMA, KÖŞEBENT VE BENZERİ MALZEMELERİ KESEBİLMENİZ İÇİN DİZAYN EDİLMİŞTİR. DÜZ VE AÇILI KESİM YAPILABİLMEKTEDİR. GÜÇLÜ KESME PERFORMANSINA SAHİPTİR.

Fiyat teklifi isteyin

Afacan machinery 1978 yılında Balıkesir Ağır Sanayi Bölgesinde kurulan AFACAN, kollu inşaat demiri kesme makasları ile başladığı sektördeki faaliyetlerine istikrarlı ve emin adımlarla ilerleyerek günümüze kadar gelmiştir. Geçen 45 sene içerisindeki imalat tecrübesiyle Balıkesir Organize Sanayi Bölgesinde 4000 m2 si kapalı toplam 10000 m2 alanda imalat kalitesini sürekli geliştirdiği son teknoloji uygulamalarla inşaat demiri kesme ve bükme sektöründe gerek el aletleri gerekse makineler konusunda güven yaratmış olan AFACAN yurtiçi piyasalarda olduğu kadar yurtdışı piyasalarda da müşterilerine en iyi hizmet ve kaliteyi hedeflemiştir. AFACAN'ın 45 yıllık deneyimini yansıtan ürün yelpazesinde el aletleri grubu ; kollu demir kesme makasları (Bolt cutter), oturak demir kesme makasları (Rebar cutter), etriye kıvırma kolları ( stirrup bender ), demir bükme anahtarından ( bar bending keys ), makine grubu ; portatif demir kesme makineleri ( portable rebar cutting machine), portatif demir bükme makineleri (portable rebar bending machine), mekanik demir kesme makineleri ( mechanic rebar cutting machine ), hidrolik demir kesme makineleri, demir bükme makineleri ve yardımcı aparatlardan oluşmaktadır.

Şirketle ilgili son haberler

İSTANBUL HIRDAVAT FUARI

İSTANBUL HIRDAVAT FUARI

Etkinlik katılımı ・ 1 Eki 2021 daha fazla… Open In New icon

DÜNYA MARKALARININ YER ALDIĞI İSTANBUL HIRDAVAT FUARINDA YERİMİZİ ALIYORUZ. SİZLERİDE STANDIMIZDA GÖRMEKTEN MUTLULUK DUYARIZ.

Belgeler

Domain icon İmalatçı/ Üretici

AFACAN MAKINE METAL SAN. TIC. LTD. STI.

ORGANIZE SANAYI BOLGESI 10.CADDE NO:5

Altieylul

10100 Balikesir - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Ticari
    101 – 200

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    1978
  • Şirket türü
    Genel merkez
  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

AFACAN MAKINE METAL SAN. TIC. LTD. STI.'in Faaliyetleri

  • Bükme ve eğirme - Makine ve ekipmanlar
  • inşaat demiri kesme makasları
  • inşaat demiri kıvırma makinaları
  • asfalt kesme makineleri
  • hareketli kompaktörler
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz