AGARTA HERBAL COSMETICS - Natural cosmetics : Vegan and Halal Cosmetics products manufacturer

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

AGARTA HERBAL COSMETICS
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Misvak özlü doğal diş macunu, birbirinden mucizevi diş bakımı faydaları sağlayan nadir, güçlü, paha biçilmez bir üründür.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Reishinin içeriğinde bulunan vitamin ve mineraller, krem ile birlikte cildin daha derin katmanlarına ulaşılarak vücut tarafından emilir. Bunun sonucunda yüzünüzde yer alan ince çizgi ve kırışıklıkların görünümünü azalırken aynı zamanda cildinizde nemlenir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Agarta Doğal Saf Argan Yağı, kozmetikte kullanıldığından dolayı, sıradan argan yağından daha saftır. E vitamini, omega asitleri ve mineraller açısından zengin olan bu yağ, cildi nemlendirir ve yumuşatır. Argan yağı, moleküler yapısı çok ince olduğundan cilt tarafından hemen emilir. Düzenli kullanımda kırışıklıkların önüne geçilmesine katkı sağlar. İçeriğinde bulunan acetyl hexapeptide sayesinde cildin su kaybını önleyerek, cildin nem dengesini korumaya yardımcı olur. Parlak Bir Cilt İçin Agarta Saf Argan Yağını Bakım Rütininize Ekleyin! Doğal Argan Yağı cildin daha canlı gözükmesini sağlar. Cildin elastikiyetini arttırırak, cildin daha gergin görünümesine yardımcı olur. Bileşiminde bulunan Linoleik asit sayesinde ciltte oluşan aşırı yağlanmayı dengeler. Hücre yenileyici özelliğiyle daha genç, parlak ve duru bir cilde sahip olmanızı sağlar.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Agarta Doğal Ozon Yağı Mucizesi İle Tanışın! Ozon Yağı, ozon gazı ile zenginleştirilmiş, yüksek kalitedeki soğuk sıkılmış zeytinyağından elde edilir. Ozon yağı onarıcı, temzileyici özelliklere sahip, cildi dış etkenlerden koruyan, derinlemesine nemlendiren ve cildi besleyen doğal bir kozmetik üründür. Pürüzsüz Ve İpeksi Yumuşaklık İçin Agarta Ozon Bakım Yağı Kullanın! Ozon yağının güçlü etkisi sayesinde cilt hücrelerinin yenilenmesine yardımcı olur. Yaşlanma karşıtı bir etki yaratarak, kırışıklık oluşumunu geciktirir. Ciltte derinlemesine temizlik sağlayarak, akne, sivilce gibi sorunların oluşumunu engeller. Selülitlerin görünümünü azaltarak, yeni selülit oluşumunu engeller. Cildi etkili bir şekilde nemlendirir. Saç derisindeki hassasiyeti ve kepek problemlerini gidermek için kullanılır. Saçın daha sağlıklı uzamasına yardımcı olur. Kas dokusu zedelenmesi olan bölgeye uygulandığında kaslarda rahatlama sağlar. Makyaj temizlemek için uygundur.

Fiyat teklifi isteyin
English 155 ürünü görün Deutsch 150 ürünü görün

2013 yılında kurulan Agarta Herbal Cosmetics, Ankara, Türkiye'den bir Vegan ve Helal Kozmetik ürünleri üreticisidir. Deneyimli ekibimiz ve geniş ürün yelpazemiz ile kısa sürede hem yurt içinde hem de yurt dışında önemli bir pazara ulaştık. Ürün yelpazemiz çok geniştir: •Diş macunları, Güzellik kremleri, Cilt bakım ürünleri, Şampuanlar, Sabunlar ve sabun bazları, Kolonyalar, Antibakteriyel ürünler, Güneş kremleri ve çok daha fazlası web sitemizde keşfedilebilir! Ürünlerimizi doğal bitki özleri ve bitkisel yağlar ile modern tesisimizde, en son teknolojiyi kullanarak, en hijyenik ortamlarda, kalite prosedürlerine ve uluslararası standartlara uygun olarak üretiyoruz. Ayrıca uzman Ar-Ge ekibimiz, kozmetik sektöründeki en yeni buluşları takip etmek amacıyla ürün yelpazemizi geliştirmek için sürekli çalışmaktadır. Hedefimiz, kişisel bakım bilinci oluşturmak ve tüketici ihtiyaçlarına göre ürünler tasarlamak ve üretmektir. Yurtdışı bayilikleri ile tedarik ve üretim hizmeti veren, dünya çapında ihracat yapan ve müşterilerimizin taleplerini yerine getirmek için özel etiket üreten çözüm ortağınızız. GİMDES & TSE Helal sertifikasına sahibiz. Daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçmekten lütfen çekinmeyin!

Belgeler

Domain icon İmalatçı/ Üretici

AGARTA HERBAL COSMETICS

Macun Mh. Bati Blv. Oz Ankara Top. Sit. 6. Blk. No:2/210-212-214

06105 Ankara - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    2013
  • Şirket türü
    Genel merkez
  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Uluslararası

Ödeme şekli

  • Swift Havale

Bankalar

  • VISA
  • Mastercard

Teslimat bölgeleri

Teslimat şartları (incoterms)

Sorumluluk
  • Satın Alan
  • Paylaşılan
  • Sağlayıcı

AGARTA HERBAL COSMETICS'in Faaliyetleri

  • Kozmetik ürünleri
  • doğal kozmetik ürünler
  • Kalıp sabun üretimi
  • vücut kremleri
  • diş macunları
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz