AKS GEÇIŞ TEKNOLOJILERI AŞ.

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

AKS GEÇIŞ TEKNOLOJILERI AŞ.
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Gövde 100x40x2 mm Ana taşıyıcılar üzerine kurulmuş, 40x40x2 mm profillerle desteklenmiş seperatör ile güçlendirilmiş çelik üzeri elektrostatik toz boyalı veya paslanmaz çelik, üst koruyucu kapak su geçirmez Kollar 38x1,5 mm Elektrostatik toz boyalı yada paslanmaz çelik, orta rotor kısmına kaynaklı, toplam 10 sıra kol Ağırlık ~370 kg İndikatörler Yönlendirme indikatörleri standart olarak mevcuttur Çalışma Isısı - 20 / + 60 °C Aksesuarlar Komple elektrostatik toz boyalı, gövde elektrostatik toz boyalı kollar paslanmaz çelik, tamamı paslanmaz çelik, okuyucu kutusu, jeton ünitesi Enerji 176-264 VAC 50 Hz Beklemede 50 W - Geçiş Anında 30 W

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

SC-220 Hızlı Geçiş Turnikeleri yoğun geçişlerin olduğu plaza girişleri için özel olarak tasarlanmıştır. Hızlı açma kapama ve sessiz çalışma özelliği vardır. SC-220 Hızlı Geçiş Turnikesi elektronik kontrol ünitesi, turnikelere giren ve çıkan kişilerin hareketlerini optik sensörler yardımıyla turnike boyunca izler. Bu sayede elektronik kontrol ünitesi turnikeden geçiş yapan kişinin bulunduğu konuma göre hareketlerine karar vermektedir. SC-220 Hızlı Geçiş Turnikesi her iki yönden veya tek yönden geçişe göre normalde açık veya normalde kapalı pozisyonlarında çalışabilmektedir. SC-220 Hızlı Geçiş Turnikesi kanatları elektromekanik motor ile yüksek hızlarda hareket etmektedir. İzinsiz geçişler özel olarak konumlandırılmış optikler ile tespit edilmektedir. SC-220 Hızlı Geçiş Turnikesi yan panelleri Pleksiglas, üst tabla granit ve diğer görünen metal aksamları AISI 304 paslanmaz çelikten, tüm iç şasi aksamı ise galvanize edilmiş çeliklerden imal edilmektedir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

SC-212 Turnike özellikle görünümün ön planda olduğu spor salonları, ofisler için tasarlanmıştır. Mimarlar tarafından sıkça tercih edilmektedir. SC-212 Turnike üzerine iki adet ACS-501 yada ACS-551 Mifare kart okuyucu entegre edilebilmektedir. SC-212 turnike tek ya da çift yönlü olarak kullanılabilir. Yön seçimi kullanıcılar tarafından kolayca yapılabilir. İstenildiğinde sesli uyarı verebilir. Çoklu geçişlerde hafıza özelliği kullanılabilir. Geçiş yapan kişiden bağımsız olarak uzaktan geçiş izni verilebilir veya kaldırılabilir. Hassas algılayıcılar sayesinde SC-212 turnike kollarının pozisyonu, hareketi ve yönü hakkında bilgi alınabilir. Geçiş yapıldığında satıcılar yada diğer kontrol sistemleri için data çıkışı mevcuttur. Tüm mekanik aksamı ve elektromekanik kontrol sistemleri tesislerimizde üretilmektedir. Dahili ve harici mekanlarda kullanılabilen SC-212 serisi genellikle paslanmaz çelik olarak üretilir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

SC-214 Turnike üzerine iki adet ACS-551 yada ACS-501 Mifare kart okuyucu entegre edilebilmektedir. SC-214 turnike tek ya da çift yönlü olarak kullanılabilir. Yön seçimi kullanıcılar tarafından kolayca yapılabilir. İstenildiğinde sesli uyarı verebilir. Çoklu geçişlerde hafıza özelliği kullanılabilir. Geçiş yapan kişiden bağımsız olarak uzaktan geçiş izni verilebilir veya kaldırılabilir. Hassas optik algılayıcılar sayesinde SC-214 turnike kollarının pozisyonu, hareketi ve yönü hakkında bilgi alınabilir. Geçiş yapıldığında kart okuyucular yada diğer kontrol sistemleri için data çıkışı mevcuttur. Tüm mekanik aksamı ve elektromekanik kontrol sistemleri kendi tesislerimizde üretilmektedir. İç ve dış ortamlarda kullanılabilen SC-214 serisi genellikle paslanmaz çelik olarak üretilir. Opsiyonel olarak geniş renk yelpazemizden size uygun bir renk ile elektro statik toz boyalı olarak da üretilebilir.

Fiyat teklifi isteyin

AKS Electronic | Smart Passing Systems AKS Elektronic, which provides technologic solutions for the needs of people and constantly develops itself, was established in 2007 with its technical staff who attach importance to R&D and innovation. Our company, which designs and manufactures Smart Card Systems and SmartCity Furnitures, especially Physical Access Technologies, produces high quality products suitable for today's conditions. AKS Electronics, which has established a broad reference list since its establishment, R & D, Sales, Technical Service, Assembly, Production, Quality Management Systems and professional management staff. Our vision; By presenting our domestic technological solutions all over the world, being the world leader in Physical Access Technologies, Our mission is to contribute to ease of life, raise living standards, increase work efficiency and service quality in all sectors, especially Physical Access Technologies

Şirketle ilgili son haberler

BURSA Bayimiz

BURSA Bayimiz

Yeni müşteri referansı ・ 6 Tem 2021

Bursa Bayimiz ürün teslimini ve montajını bitirmiştir. kendilerini tebrik ederiz.

Belgeler

Domain icon İmalatçı/ Üretici

AKS GEÇIŞ TEKNOLOJILERI AŞ.

AKS Elektronik Ltd. Şti.

34775 Istanbul - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    51 – 100
  • Ticari
    51 – 100
  • % ciro, ihracatta
    %10

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    2007
  • Şirket türü
    Genel merkez
  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Bölgesel
  • Check Circle Outline icon Ulusal
  • Check Circle Outline icon Avrupalı
  • Check Circle Outline icon Uluslararası

Ödeme şekli

  • Kredi kartı - Nakit - Çek

Teslimat bölgeleri

Teslimat şartları (incoterms)

Sorumluluk
  • Satın Alan
  • Paylaşılan
  • Sağlayıcı

AKS GEÇIŞ TEKNOLOJILERI AŞ.'in Faaliyetleri

  • İthalat/İhracat - acentalar
  • kart okuyucular
  • kontrol turnikesi
  • akıllı IR teknolojili kameralar
  • turnstile
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz