AKUSTIFOAM TEKNIK SUNGER SAN. VE TIC. LTD. STI.

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

AKUSTIFOAM TEKNIK SUNGER SAN. VE TIC. LTD. STI.
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Ses yalıtımı ve ısı yalıtımı amacıyla kullanılan ürünün orta ve yüksek frekanslardaki ses yutma performansı çok iyidir. - Empregnasyon tekniği ile üretilen yanmaz sünger, Poliüretan bazlı olup 70-90 kg/m³ yoğunluğa sahiptir. - Ürünün Warrington Fire Research firmasından alınan BS 476 ' ya göre Class-0 yanmazlık raporu vardır. - Özellikle klima kanalı yalıtımında kullanılan akustik sünger, Otomotiv, İnşaat, Jeneratör kabinleri ve Kompresör Kabinleri gibi gürültülü çalışan tüm makinalarda ses izolasyonu amacıyla kullanılabilir. - Kullanım yerine uygun olarak farklı formlarda ve şekillerde üretilebilir. -Kabin ses izolasyonu,Jeneratör odası ses izolasyonunda kullanılan ürün, 5 mm kalınlıktan 60 mm kalınlığa kadar düz rulo veya plaka şeklinde üretilebilir. - Polietilen naylon ile ambalajlanır.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

- Piramit sünger, 70-90 kg/m³ yoğunluğa sahiptir. - Yanmaz sünger, Emprenye tekniği ile üretilmiştir. - Özel kesim makinası ile kesilerek Piramit şekli oluşturulmuştur. - Toplam kalınlık 4 cm, taban kalınlığı 1 cm 'dir. - Özellikle Ses kayıt stüdyolarında, Disko barlarda, Kabin ses izolasyonunda,Jeneratör odası izolasyonunda, Hometheatre'larda ve Gürültülü çalışan makinalarda akustik düzenleme ve ses izolasyonu amacıyla kullanılır. - Ses yalıtımı sağlayan sünger, istenildiğinde kendinden yapışkanlı olarak da üretilir. - 100*100cm ve 100*200cm ebatlarında üretilebilir. - Polietilen naylon ile ambalajlanır.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

- Akustik sünger, 26 kg/m³ yoğunluğuna sahip olup Poliüretan bazlı süngerdir. - Açık gözenekli yapısından dolayı yüksek frekanslarda ses yutma katsayıları iyidir. - Yangın davranışı MVSS 302 ’ye göre SE sınıfındadır. - Otomotiv sektöründe, Beyaz Eşya sektöründe ve gürültülü çalışan makinalarda farklı form ve şekillerde kullanılarak ses yalıtım süngeri olarak ekonomik bir çözüm sağlar. - Yumurta sünger ve Piramit sünger formlarında üretilebilir. - Ses izolasyonu sağlayan ürün ,yüzeyine dekoratif görünüm amaçlı kumaş kaplanabilir. - Kullanım yerine göre yüzeyine PU film kaplanabilir ve kendinden yapışkanlı olarak üretilebilir. - 3 mm'den 1 mt ’ye kadar istenilen her kalınlıkta 1000*2000 mm ebatlarında üretilebilir. - Polietilen naylon ile ambalajlanır.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

- Akustik sünger, 70-90 kg/m³ yoğunluğa sahiptir. - Yanmaz sünger, Emprenye tekniği ile üretilmiştir. - Özel kesim makinası ile kesilerek yumurta sünger şekli oluşturulmuştur. - Toplam kalınlık 4 cm taban kalınlığı 2 cm dir. - Yüksek yanmazlık seviyesinden dolayı özellikle ses kayıt stüdyolarında, Disko barlarda, Hometheatre'larda ve gürültülü çalışan makinalarda akustik düzenleme ve ses izolasyonu amacıyla kullanılır. - Ses yalıtımı sağlayan sünger, istenildiğinde kendinden yapışkanlı olarak üretilir. - 100*100 cm ve 100*200 cm ebatlarında üretilir. - Polietilen naylon ile ambalajlanır.

Fiyat teklifi isteyin

Akustifoam Teknik Sünger, 2007'de kurulan genç ve dinamik yapıya sahiptir. Yanmaz akustik süngeri kendi bünyesinde üreten firma, farklı sektörlere yönelik süngerden mamul ürünlerin şekillendirme işlemlerini de yapmaktadır. Ses yalıtımı amacıyla kullanılan yanmaz akustik süngerler otomotiv, İnşaat, Klima, Sanayi, Marin ve ambalaj sektörlerinde kullanılmaktadır.

Belgeler

Domain icon İmalatçı/ Üretici

AKUSTIFOAM TEKNIK SUNGER SAN. VE TIC. LTD. STI.

Ortakoy Sanayi Bolgesi Harput Sok. No:8 Selimpasa / SILIVRI

34570 Istanbul - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Ticari
    51 – 100
  • % ciro, ihracatta
    %60

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    2007
  • Şirket türü
    Genel merkez
  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Uluslararası

Teslimat bölgeleri

Teslimat şartları (incoterms)

Sorumluluk
  • Satın Alan
  • Paylaşılan
  • Sağlayıcı

AKUSTIFOAM TEKNIK SUNGER SAN. VE TIC. LTD. STI.'in Faaliyetleri

  • Süngerler
  • yanmaz sünger
  • akustik sünger
  • ses yalıtım süngeri
  • eva bant
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz