ANATOLIA KIMYA

Türkiye

Factory icon Acente/ Temsilci

ANATOLIA KIMYA
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Sodyum Sülfür, kimyasal formülü Na2S'dir. Nem tutucu özelliğine sahiptir. Sodyum sülfür su içinde çok kolay çözülen sarı renkte olan oldukça pis kokan ve güçlü indirgen bir kimyasal maddedir. Sodyum sülfür ısıtıldığı zaman suni kükürt banyolarının hazırlanmasında kullanılmakta olan poli sülfürleri vermektedir. Sodyum sülfit olarak da bilinir. Yabancı maddeler rengini içermekte olan endüstriyel sodyum sülfür kahverengi, haki ve pembe renkli olur. Kaynama noktası, ağırlık ve erime noktası aynı zamanda yabancı maddeler sebebi ile değişir. Kömür azaltma yöntemi ile elde edilebilir. Baryum sülfat yöntemini kullanarak sodyum sülfat ile baryum sülfat metatez reaksiyonu kullanarak baryum sülfat eldesinin yanı sıra yan ürün olarak da sodyum sülfat çöktürülerek elde edilmektedir. Sodyum sülfür ile hidroksit asit bire bir miktarda karıştırıldığında hidrojen sülfür gazı elde edilir. Sodyum yada potasyum siyanüre hidroklorik asit ilave edilerek hidrojen siyanür eldesi gerçekleşir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Sodium bicarbonate products are used as a pH control agent, anticaking agent and food leavening agent in in bread baking, confectionary, making effervescent beverages. This product is used as a food additive in the food industry and as a Carbon Dioxide (CO2) reactor in beer and other drinks (by releases carbon dioxide gas when it reacts with an acid or heated, is an essential ingredient in the food and beverage industry). Sodium Bicarbonate Food Grade is soluble in water and insoluble in alcohol. Baking soda food grade used as a leavening agents for baked goods, cereals, pancake mixes and self-rising flours. Sodium bicarbonate is a valuable Natural buffer and neutralizer in beverages. It is used as a source of carbon dioxide in several soft drinks. ak Group use the high tech equipment for producing the premium food grade baking soda,

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Carbon Black About carbon black Carbon black [C.A.S. NO. 1333-86-4] is virtually pure elemental carbon in the form of colloidal particles that are produced by incomplete combustion or thermal decomposition of gaseous or liquid hydrocarbons under controlled conditions. Its physical appearance is that of a black, finely divided pellet or powder. Its use in tires, rubber and plastic products, printing inks and coatings is related to properties of specific surface area, particle size and structure, conductivity and color. Carbon black is also in the top 50 industrial chemicals manufactured worldwide, based on annual tonnage. Carbon blacks are a group of intensely black submicron size pigments, composed of essentially pure carbon and made by the darkest and most finely divided materials known. Chemically, carbon black composition of hydrocarbons in an open diffusion flame, in a partial combustion chamber, or in a thermal decomposition chamber in absence of air.

Fiyat teklifi isteyin

Sıvı Klor, Gaz Klor, Klorlama sistemleri ve Klor dozajlama cihazlarını Güvenle size ulaştırmak için İçme suyu depolarının klorlanmasında 15 yıllık sektör deneyimi olan ve konusunda uzman personelleriyle, kaliteli ve dürüst hizmet veren sıvı klor, gaz klor, sıvı klor cihazı, gaz klor dozaj pompası ve yardımcı ekipmanların satış, tamir, bakım ve onarım hizmetiyle sorunlara çözüm bulan, yurt genelinde her noktaya firma araçları ile adrese teslim hizmeti veren, Adana merkezli bir firmayız. 7/24 deneyimli teknik servis ağımız ile sızı klorlama cihazı, gaz klor cihazı ve otomatik klorlama sistemleri ve cihazları konusunda satış öncesi ve sonrası destek vererek, her türlü sorunun başarılı bir şekilde üstesinden gelmekteyiz. Sıvı klor cihazlarının satışında ürünlerimiz, üretici firma garantisi altında müşterilerimize sunuyoruz. Anatolia Kimya olarak müşterilerimize daima en iyi hizmeti vermeyi şirket politikası olarak benimsedik ve müşteri memnuniyetini en büyük sermaye olarak görüyoruz.

Domain icon Acente/ Temsilci

ANATOLIA KIMYA

emek mah. bariş bulvari

01080 Adana - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    1 – 10

Organizasyon

  • Ana faaliyet konusu
    Acente/ Temsilci

ANATOLIA KIMYA'in Faaliyetleri

  • Su arıtma - sistemler ve tesisat
  • gaz klorlama
  • dozaj pumpasi
  • Klorlama sistemleri
  • Sıvı Klor Cihazı
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz