ANKA TICARET

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

ANKA TICARET
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Türkiye, en fazla ayva üreten ülkedir. Dünyanın en kaliteli ayvaları Türkiye'de üretilir. Firmamız ayva üretimi yapmaktadır. Talebe göre, ürettiğimiz ve tedarik ettiğimiz ayvaları ihraç etmeyi planlamaktayız.

Türkiye

Bursa Siyah İnciri, dünyanın en kaliteli inciridir. Firmamızın yerleşik olduğu Bursa'da üretilmektedir. Bursa Siyah İnciri; enfes tadı, iriliği, iştah açan dış görünümü ve uzun raf ömrü ile "Siyah İncirin Kralı" olmayı hak etmektedir. Talebe göre, tedarik ettiğimiz siyah inciri ihraç etmeyi planlamaktayız.

Türkiye

Türkiye'de limon Akdeniz ve Ege bölgelerinde yetişir. Ticari anlamda öne çıkan başlıca çeşitler; Enterdonat, Kütdiken, Lamas limonlarıdır. Firmamızın, talebe uygun olarak, limon tedarik etme ve ihraç etme imkanı vardır.

Türkiye

Dünyanın en kaliteli portakalları,Türkiye'de, Akdeniz ve Ege bölgelerinde yetişir. Firmamız, talebe uygun olarak, en kaliteli portakalları tedarik ve ihraç eder.

ANKA Ticaret, ayva ve zeytin üreticisi bir firmadır. Buna ilave olarak; zeytin yağı, narenciye, taze ve kuru meyve sebzeyi, üretim ve hasat sezonlarına uygun olarak ve ön siparişle, tedarik etme imkanına sahiptir. Uludağ Yaş Meyve ve Sebze İhracatçıları Birliğinin üyesi olan firmamız, Bursa'da yerleşiktir. Vizyonumuz; müşteri odaklı bir yaklaşımla; onların ihtiyaç ve beklentilerini anlayan, yüksek hizmet ve ürün kalitesini prensip edinen, tedarikte süreklilik sağlayan, uygun organizasyon ve yenilikçi bir anlayış ile küresel pazarda; müşterisine değer yaratan, güven duyulan, tercih edilen, çevreye ve insana duyarlı, saygın bir firma olmaktır. Misyonumuz; müşteri odaklı bir yaklaşımla; onların ihtiyaç ve beklentilerine uygun kaliteli ürünü, tam ve zamanında tedarik etmek, yüksek hizmet anlayışı ile tedarikte sürekliliği, müşteri memnuniyeti ve sadakatini sağlamak, iş ahlakı ve iş güvenliği tedbirlerinden taviz vermemek ve uygulamalarımız sonucunda kazandığımız güvenilirlikle, müşterilerimiz için değer yaratan ve tercih edilen bir firma olmaktır.

Domain icon İmalatçı/ Üretici

ANKA TICARET

202.Sk. Nu.:10

16120 Nilüfer/bursa - Türkiye

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    1 – 10

Organizasyon

  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

ANKA TICARET'in Faaliyetleri

  • Meyve ve sebze ithalat - ihracatı
  • İnsana ve doğaya saygılı meyve sebze tedariği
  • Sağlık için sağlıklı meyve ve sebzeler
  • Kalite standartlara uygun meyve ve sebzeler
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz