ARISTE PEYNIR

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

ARISTE PEYNIR
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Neden Uyuyan Güzel? Ariste’nin uyudukça güzelleşen peynirleri kendine has ismine kavuştu. En güzel dilimlerin tabaklarınızda yer alabilmesi için buzdolabından çıkarıldıktan sonra birkaç dakika bekleyerek, peynir teli ile dilimlemenizi tavsiye ederiz. Peynirinizin açıldıktan sonra tadını ve yapısını daha iyi koruyabilmeniz için bir kalıp Ariste Beyaz Peynir iki ayrı 300’er gramlık paketler halinde sofralarınıza ulaşmayı bekliyor. Ürünlerinizi ücretsiz olarak, İstanbul içerisinde kendi araçlarımız ile, İstanbul dışında en iyi ısı koşullarında bol miktarda buz aküsü ile termal kutu ve koliler ile paketliyoruz. Size gelene kadar soğuk kalmalarını sağlıyor, kargonuzu sizin adınıza biz de takip ediyoruz.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

6 ile 18 ay arası değişen sürelerde dinlendirilen Ariste inek peynirlerinin hikayeleri eskimiş takvim yapraklarında saklıdır. Tenekeler içinde dinlendirilen peynirlerin her biri üretildiklerinde dünyaya yeni gelmiş birer bebek gibidirler. Zamanla olgunlaşırlar ve her biri kendilerine has lezzetlerine kavuşurlar.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Kendine has delikli yapısıyla tamamen el yapımı olan Ariste Eski Kaşar Peynirlerinin lezzetinin önemli bir diğer parçası ise hak ettiği şartlarda ve sürede dinlendirilmiş olmasıdır. Emekle işlendikten sonra özenle dinlendirilen Ariste Eski Kaşarları yüksek nemli özel soğuk hava depolarında jüt çuvallar içinde saklanmaktadır. Ariste Trakya Eski Kaşar peyniri, her yıl sözleşmeli mandıralarımızda, tüm dinlendirilmiş peynir ailesinde olduğu gibi şirden maya ile üretilmiştir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Bu topraklarda geleneksel yöntemlerle üretilen dinlendirilmiş Ariste peynirlerinin en kıymetlilerinden Erzincan Tulum Peyniri dededen kalma mandıralarda üretilmektedir. Yakın tarihlerde yeni mandıra kurulmasına pek teşebbüs edilmemiştir. Çok eski mandıralar günün ihtiyaçlarına göre yenilenerek bugünlere gelmiştir. İçerik: Koyun ve keçi sütü karışımı ve mevsimine göre az miktarda sütü içermektedir. Şirden maya ile kemah tuzu kullanılarak üretilmiştir. Kuru maddede en az %45 süt yağı içermektedir. Erzincan Tulum Peyniri, dinlendirilme safhası tamamlandıktan sonra dereotu, badem ve çörek otu ile harmanlanır. Bir lokmalık misketler haline gelir.

Fiyat teklifi isteyin

Profesyonel hayatlarımıza değişik sektör tecrübeleri de ekledikten sonra, 30 yıldır ”Dinlendirilmiş Naturel Anadolu Peynirleri” konusunda uzmanlaşmış olan aile işimizin başına geçmeye ve aslında hayallerimizin peşinden koşmaya karar verdik. ”Ariste”, üzerinde bulunduğumuz tarım ve hayvancılığın başladığı bu topraklarda yaşadığı varsayılan ve dünyada ilk kez sütü mayalayıp “peynir“e dönüştürdüğüne inanılan hayal kahramanıydı. Tam da hikayemize uygun derin bir anlamı vardı ve üstelik Ariste Peynirleri(Cheese, White Cheese, Aged Kashkaval , Braired , Butter) hala aynı coğrafyalarda Bergama’da, Ezine’de, Trakya’da üretiliyordu. Artık işimize daha da tutku ve heyecan ile sarılmıştık. Hala aynı heyecanla yolumuza devam ederken, hedefimiz size mükemmel bir deneyim yaşatmak, sizi ilk aşamada içine alacak bir hikaye, bir macera, bir dünya yaratmak. Aslında belki zaten marketlerde, seçkin şarküterilerde, neredeyse İstanbul’un bütün beş yıldızlı otellerinde bizim ürünlerimizi tüketiyordunuz fakat “Ariste“yi bilmiyordunuz. Size temas edecek kendi markamızla “iyi peynir, iyi ambalaj” stratejimizi asla bozmadan daha çok noktada sizlere damaklarınızda unutamayacağınız lezzetler bırakan görsel deneyimler sunacaktık… Sayenizde kısa sürede de çok sevildik. (cheese/kashkaval/kaşar/tulum/yöresel peynir/olgunlaştırılmış peynir/dulce de leche/süt karameli)

Belgeler

Domain icon İmalatçı/ Üretici

ARISTE PEYNIR

kocatepe mah. megacenter c2 blok, no:15 bayrampasa istanbul

34035 Istanbul - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    > 500
  • Ticari
    51 – 100

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    1992
  • Şirket türü
    Genel merkez – Genel Merkez Binası
  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Uluslararası

Teslimat bölgeleri

ARISTE PEYNIR'in Faaliyetleri

  • Beslenme - gıda
  • peynir ve süt ürünleri
  • karamel ve çikolata
  • peynir ürünlerinin satışı
  • cheese
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz