ASB AMBALAJ BASKILI OFSET URUNLERI PAZARLAMA

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

ASB AMBALAJ BASKILI OFSET URUNLERI PAZARLAMA
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Baskılı bardak kapaklarımız Amerikan bristol kağıttan, film baskı ve özel kalıp makinalarımızda üretilmektedir. Kağıt bardak kapakları, mekanlarınıza sunumlarınız için eşsiz bir hijyen, sağlık ve imaj sunar. Havadaki partikül, virüs, bakteri diğer patojenlerin bardak ve kadeh içindeki sıvıya sızmasını engellemektedir. Çok yönlü ve pratiktir. Sunumlarınızda misafirlerinize verdiğiniz önemi artırır ve marka değerinizin artmasında ekonomik ve etkilidir. Baskılı Bardak Altllığı, kaliteli mekanlarınız da, sunum ve ikramlarınız olan içeceklerinizin kapları olan; bardak, kadeh ve fincanların baskı logolu veya logosuz altlıkları %100 selüloz kağıttan imal edilir.​ Kağıt bardak altlığı, sıvı emme özelliği yumuşak dokusu ve reklam amaçlı bastığımız logonuzla sunumlarınızı zarafete ve prestije dönüştürür.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Baskılı bardak kapaklarımız Amerikan bristol kağıttan, film baskı ve özel kalıp makinalarımızda üretilmektedir. Kağıt bardak kapakları, mekanlarınıza sunumlarınız için eşsiz bir hijyen, sağlık ve imaj sunar. Havadaki partikül, virüs, bakteri diğer patojenlerin bardak ve kadeh içindeki sıvıya sızmasını engellemektedir. Çok yönlü ve pratiktir. Sunumlarınızda misafirlerinize verdiğiniz önemi artırır ve marka değerinizin artmasında ekonomik ve etkilidir. Butik kartonlarımız 230 gr Amerikan bristol kağıttır. Kalıp ölçülerimiz ise; 52-59-62-69-72-75-82-85 mm bıçak kalıp ölçülerimizdir. Bardak kapakları imalatında isteğinize göre özel türde bir kağıt kullanabiliriz.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Bayan Dalgıç Şort Tayt %90 Polyester %10 Licra S-M-L-XL-XXL : 5 Adet 1 Lot Renkler : Siyah-Kırmızı-Yeşil-Haki-Lila-Gri-Lacivert %100 yerli üretimimizdir. Minimum satın alma 100 lot/paket 1 adet 2.05$ 1 lot/paket : 10,25$ ( 5 adet ) Fabrika teslim / kargo yapılır

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Bayan Dalgıç Şort Tayt %90 Polyester %10 Licra S-M-L-XL-XXL : 5 Adet 1 Lot Renkler : Siyah-Kırmızı-Yeşil-Haki-Lila-Gri-Lacivert %100 yerli üretimimizdir. Minimum satın alma 100 lot/paket 1 adet : 2.05$ 1 lot/paket : 10,25$ ( 5 adet ) Fabrika teslim / kargo yapılır

Fiyat teklifi isteyin

Firmamız, 2006 yılından bugüne %100 selüloz kağıttan bardak altlğı, amerikan bristol kağıttan cam bardak kapağı, karton bardak altlığı, kauçuk bardak altlığı, mantar bardak altlığı, metal bardak altlığı imalatı ve satışı yapmaktadır. Otel, restaurant, cafe, şirketlerin içecek sunumlarına prestij ve hijyen katmaktadır.

Belgeler

Domain icon İmalatçı/ Üretici

ASB AMBALAJ BASKILI OFSET URUNLERI PAZARLAMA

Maltepe Mahalles

34870 Kartal - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    1 – 10

Organizasyon

  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

ASB AMBALAJ BASKILI OFSET URUNLERI PAZARLAMA'in Faaliyetleri

  • Ambalaj sanayi için kağıt
  • bardak altlığı
  • kağıt bardaklar
  • Bardak Kapağı
  • Kağıt Bardak Kapağı
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz