BALEKS MÜHENDISLIK

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

BALEKS MÜHENDISLIK
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Alumınyum ekstruzyon üretimi için kullanılan zımba ucundaki gövdedir. uygun şartlarda kullanıldığında 40.000 baskı yapabilmektedir

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

alumınyum , bakır , prinç ... ekstrüzyon imalatı için kullanılan yuksek sıcaklığa uygun özel sipariş veya standar üretim olarak yapılan rezistanslı veya bakır çubuklu kovan (conteyner)

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

alumınyum ekstrüzyon imalatında sıcak billetleri kesmek için kullanılan makastır

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

EKSTURUSYON İMALATINDA KULLANILAN MUHRENIN KONULDUĞU PARÇADIR. KASETIN İÇİNE MUHRE KONULMAKTADIR

Fiyat teklifi isteyin

Sektörün lider Pirinç ve Alüminyum Ekstrüzyon firmalarının çözüm ortağı olduk. Pirinç ve Alüminyum Ekstrüzyon Üretim Hatlarında Uzman Olduğumuz Başlıca Konular Pres Yedek Parça Üretimi Pres Ekipmanları Revizyonu ve Bakımı Isıtma Sistemleri Uygulaması, Bakım, Revizyon İşlemleri Sistem Geliştirme / İyileştirme Pres Teknik Servis Hizmeti Vizyonumuz; Pirinç ve Alüminyum Ekstrüzyon Pres sistemleri üzerine Dünya’da en iyi olmak. Misyonumuz; Etkinliğimiz, çevikliğimiz ve tecrübemizle müşterilerimize, çalışanlarımıza, topluma ve çevreye kattığımız değeri sürekli ve belirgin bir biçimde artırmak. VAZGEÇİLMEZ DEĞERLERİMİZ; Vizyon ve Misyonu gerçekleştirmek için izleyeceğimiz stratejiler bütün çalışanlarımızın uyabileceği ve özümseyeceği değerlerdir. Müşterilerimiz; Tüm faaliyet ve çabalarımızın odak noktasıdır. Müşterilerimizin memnuniyetini her zaman beklentilerinin üzerinde sağlamayı hedefleriz. Dürüst, saygılı, nazik, yardımcı ve çözümcü yaklaşırız. Bizim için en önemli unsur insandır; En büyük önemi insan beynine veririz ve sürekli insana yatırım yaparız. Kalitemizin gücü ve teminatı tüm çalışanlarımızdır. Her bir çalışanımız kaliteyi amaç edinmiştir. Onları yaratıcı ve üretken kılan “istek” enerjisine inanırız. Bizimle çalışan herkesin “kendi işinin lideri” olduğuna ve yaptığı işi en iyi onun bildiğine inanırız. Sürekli gelişim; Kalitenin durağan olmadığını biliyoruz. Katı kurallarla kaliteyi koruma yerine sürekli gelişimle sürdürürüz.

Belgeler

Domain icon İmalatçı/ Üretici

BALEKS MÜHENDISLIK

ISTANBUL

34510 Esenyurt - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    51 – 100

Organizasyon

  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

BALEKS MÜHENDISLIK'in Faaliyetleri

  • Metal şekillendirme makine aletleri - Parça ve aksesuarlar
  • CNC çelik işleme
  • Ekstrüzyon makine yedek parça
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz