BELGE

Türkiye

Office Building Outline icon Servis Sağlayıcı

BELGE
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Kuruluşumuz esas olarak iki ana başlık altında belgelendirme hizmetleri vermektedir: Sistem belgelendirme hizmetleri, başta ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi, ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi, ISO 50001 Enerji Yönetimi Sistemi, ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi ve ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi olmak üzere çok sayıda yönetim sistemini kapsamaktadır. Spesifik belgelendirme hizmetleri, başta GMP İyi Üretim Uygulamaları Sistemi, BRC Food Gıda Güvenlik Sistemi, HELAL Belgesi, CE Belgesi, ROHS Belgesi, ECOmark Belgesi ve Organik Ürün Belgesi olmak üzere çok sayıda spesifik sistemi kapsamaktadır. Kuruluşumuz, güçlü bir teknolojik altyapı ve eğitimli ve deneyimli uzman bir çalışan kadrosu ile müşterilerine birçok yönetim sistemi ve spesifik belgelendirme hizmetleri vermektedir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Kuruluşumuz esas olarak beş ana başlık altında laboratuvar hizmetleri vermektedir: Elektriksel testler: Bu kapsamda verilen başlıca testler şunlardır: aydınlatma armatürleri testleri, aydınlatma ölçümleri, dielektrik dayanım testleri, elektrikli tıbbi cihaz testleri, IP testleri, kablo testleri, kaçak akım testleri, katodik koruma testleri, LVD testleri ve EMC testleri. Endüstriyel testler: Bu kapsamda verilen başlıca testler şunlardır: aks (dingil) testleri, ayakkabı testleri, bal testleri ve analizleri, cam testleri, cam yangına dayanım testleri, çatı ve kompozit testleri, darbe dayanım testleri, deterjan testleri, ekolojik testler ve gübre testleri. Uygunluk testleri: Bu kapsamda verilen başlıca testler şunlardır: atık testleri, bağlantı güvenliği testleri, boyut kontrol testleri, çevre uygunluk testleri, cihaz uygunluk testleri, düşürme testleri, emisyon testleri, hava akış testleri, hava kalitesi testleri ve hava mikrobiyolojisi testleri.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Kuruluşumuz esas olarak üç ana başlık altında muayene hizmetleri vermektedir: Kaldırma ve iletme ekipmanları muayene hizmetleri başlıca şu ekipmanları kapsamaktadır: caraskal, forklift, halatlı çektirme (trifor), kule vinç, vinç, lift, mobil vinç, platform, transpalet, zincirli çektirme (hubzug), araç kaldırma lifti ve istif makinası. Basınçlı kaplar ve tesisatlar muayene hizmetleri başlıca şu ekipmanları kapsamaktadır: boyler, buhar kazanı, genleşme tankı, hidrofor tankı, kalorifer kazanı, kazan daireleri, kızgın yağ kazanı, kompresör ve hava tankı ve otoklav. Spesifik muayene hizmetleri başlıca şu konuları kapsamaktadır: asansörler, gıda hijyeni, tahribatsız muayene, tesisat kontrolleri, yapı ve inşaat iskeleleri, yürüyen merdivenler ve bantlar, çelik halat tahribatsız muayenesi ve yangın tesisatı.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi alınırken, ilk değerlendirme aşamasında, önce işletme içinde organizasyonel faaliyetlerde uygunsuz görülen alanlar belirlenir. Sonra gereksinimleri karşılamak için iyileştirme alanları tespit edilir. Arkasından belgeleri derlemek için bilgiler toplanır. Bundan sonraki adım doküman hazırlama aşamasıdır. Bu aşamada elde edilen bilgiler ışığında, yürütülmekte olan olan işlere uygun dokümanlar hazırlanır. Nihayet sürecin son adımı ISO 9001 belgesinin hazırlanmasıdır. Sunulan dokümanların bütün koşulları sağladığı anlaşıldığı zaman, işletme ISO 9001 belgesi almaya hak kazanır.

Fiyat teklifi isteyin

Faaliyetlerinde yerli ve yabancı kuruluşlar tarafından yayınlanan standartlara ve yerli ve yabancı yasal düzenlemelere uygun hareket eden hemen hemen her sektörden işletmeler, genellikle tarafsız ve bağımsız hareket eden üçüncü taraf bir belgelendirme kuruluşundan bu durumlarının bağımsız bir şekilde doğrulanmasını ister. Bu noktada kuruluşumuz TÜRCERT Teknik Kontrol ve Belgelendirme A.Ş., yıllardır müşterilerinin bu yöndeki taleplerini karşılamakta ve sahip olduğu akreditasyonlar ile hem ülkemiz sınırları içinde hem de uluslararası alanda başarıyla çalışmalarını sürdürmektedir.Kuruluşumuz sadece özel sektör kuruluşlarının değil, resmi kuruluşların da taleplerini karşılamakta ve kaliteli, dürüst, güvenilir ve hızlı hizmet sunmaktadır. Dünya çapında ölçüm, test, analiz ve belgelendirme hizmetleri sunan kuruluşumuz, her zaman tarafsızlık, bağımsızlık ve güvenilirlik ilke ve değerlerine bağlı kalmıştır. Faaliyetlerimizde bu ilke ve değerler çok önemli bir rol oynamaktadır ve bu doğrultuda her zaman müşterilerine yüksek kalite ve güvenlikte hizmet vermektedir.Kuruluşumuz TÜRCERT Teknik Kontrol ve Belgelendirme A.Ş. tümüyle yerli sermaye ile kurmuştur ve tutarlı bir gelişim göstererek deneyimli ve eğitimli bir kadro ile işletmelerin konseptlerine uygun gerçek ve uygulanabilir çözümler üretmekte ve işletmelere gerçek katma değer yaratmaktadır.Gerek yönetim sistemleri ve muayene hizmetlerinde, gerekse laboratuvar hizmetleri, ekolojik ürün belgelendirme ve helal belgelendirme çalışma

Domain icon Servis Sağlayıcı

BELGE

Merkez Mh, Gençosman Cd No 11/A Güngören

34164 Istanbul - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    11 – 50

Organizasyon

  • Ana faaliyet konusu
    Servis Sağlayıcı

BELGE'in Faaliyetleri

  • Kalite - Sertifikasyon/Belgelendirme
  • belgelendirme
  • sertifikasyon
  • kalite
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz