B&G FOREIGN TRADE COMPANY

Türkiye

Warehouse icon Toptancı

B&G FOREIGN TRADE COMPANY
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

IDEAL FOR DRY SKIN, MAKES YOU FEEL FRESH WITH ITS PLEASANT SMELL.175 GR.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Sürekli kullanımda cilde parlaklık vermeye,cildin nem oranını dengelemeye ve hücre yenileyici özelliği sayesinde sağlıklı bir cilt görünümü kazanmanıza yardımcı olur.Ciltte doğal bir peeling etkisi oluşturarak cildin temizlenmesine yardımcı olur.Düzenli kullanıldığında da cilt beyazlatıcı etkisi vardır.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Aloevera cildinizi nemlendirdiği için makyaj yapmadan önce kullandığınızda baz etkisi yapacaktır.Ayrıca oldukça etkili bir makyaj temizleme ürünüdür.Aloeveranın yüksek oranda su ve mineral içermesi sebebi ile ciltteki yıpranmış ve solgun görünümü yok etmeye yardımcıdır.Ayrıca doğal ve güçlü bir nemlendirici olan Aloevera kuru ciltler için vazgeçilmez bir nem kaynağıdır.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Pirinç sabunu:Zararlı güneş ışınlarından cildi korumaya,cildin daha parlak ve canlı görünmesini sağlamaya,yüzdeki kan dolaşımını hızlandırmaya yardımcıdır,Düzenli ve uzun süreli kullanımda ise kırışıklık giderici etkiye sahiptir.Yüzdeki fazla yağı aldığı için sivilce oluşumunu ve iltihapların iyileşmesine yardım eder.Ciltteki renk dengesizliklerini azaltmaya yardımcıdır.

Fiyat teklifi isteyin

It did 12 years experience in the sector with SWISS brand B & G crowning the year 2021 to be among the leading companies in the field as başladım.b & G FOREIGN TRADE FOREIGN TRADE COMPANY ESKİŞEHİR \ TER ARE IN TURKEY The SHİSS collection continues to be renewed with all its strength to become the indispensable part of your life with its product range, which consists of 100% natural oils and renews itself day by day. SHİSS IS THE REGISTERED BRAND OF B&G FOREIGN TRADE COMPANY Our vision is to constantly renew itself with the understanding of quality and the most hygienic production, quality and most hygienic product, quality service. Keeping efficiency, effectiveness, productivity and quality at the top, and continuing our activities in a transparent, modern and dynamic structure by using all communication tools to the end are among our priorities.

Belgeler

Domain icon Toptancı

B&G FOREIGN TRADE COMPANY

Tepebasi

26120 Eskisehir - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    1 – 10

Organizasyon

  • Şirket türü
    Genel merkez – Genel Merkez Binası
  • Ana faaliyet konusu
    Toptancı

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Uluslararası

Teslimat bölgeleri

B&G FOREIGN TRADE COMPANY'in Faaliyetleri

  • Tuvalet sabunları
  • Evcil hayvan gereçleri
  • Manikür ve pedikür ürünleri
  • Cilt bakım ürünleri üreticisi
  • lifli ürünler
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz