BIRRENK BILGISAYAR ELEKTRONIK LTD

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

BIRRENK BILGISAYAR ELEKTRONIK LTD
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Nimrof TARZ27S Elektronik Arıza Tespit Cihazı, elektronik karta enerji verilmeden elektronik devredeki arızalı malzemeyi gösteren geniş kapsamlı bir ölçü aletidir. Nimrof TARZ27S modeli; 4 voltaj ve 20 frekans özelliğiyle 300’ün üzerinde ölçüm kombinasyonuna sahiptir. Elektronik Arıza Tespit Cihazlarında frekans ve ölçüm çözünürlüğü çok önemli bir etkiye sahiptir. Her malzemenin terminal karakteristiği frekansla değişir. Basit bir direnç çoğu malzeme gibi, uygulanan frekansa duyarlı olacaktır. Orta frekanslarda çoğu direnç sabittir. Frekans yükseldikçe kaçak kapasitif ve endüktif etkiler sahneye çıkar ve elemanın toplam empedansını etkiler.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Nimrof TARZ27 Elektronik Arıza Tespit Cihazı, elektronik karta enerji verilmeden elektronik devredeki arızalı malzemeyi gösteren geniş kapsamlı bir ölçü aletidir. Nimrof TARZ27 modeli; 4 voltaj ve 20 frekans özelliğiyle 300’ün üzerinde ölçüm kombinasyonuna sahiptir. Elektronik Arıza Tespit Cihazlarında frekans ve ölçüm çözünürlüğü çok önemli bir etkiye sahiptir. Her malzemenin terminal karakteristiği frekansla değişir. Basit bir direnç çoğu malzeme gibi, uygulanan frekansa duyarlı olacaktır. Orta frekanslarda çoğu direnç sabittir. Frekans yükseldikçe kaçak kapasitif ve endüktif etkiler sahneye çıkar ve elemanın toplam empedansını etkiler.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Nimrof TARZ27-TFT Component Tester Cihazı, elektronik karta enerji verilmeden elektronik devredeki arızalı malzemeyi gösteren geniş kapsamlı bir ölçü aletidir. Nimrof TARZ27-TFT modeli; 4 voltaj ve 4 frekans özelliğiyle 10’un üzerinde ölçüm kombinasyonuna sahiptir. Elektronik Arıza Tespit Cihazlarında frekans ve ölçüm çözünürlüğü çok önemli bir etkiye sahiptir. Her malzemenin terminal karakteristiği frekansla değişir. Basit bir direnç çoğu malzeme gibi, uygulanan frekansa duyarlı olacaktır. Orta frekanslarda çoğu direnç sabittir. Frekans yükseldikçe kaçak kapasitif ve endüktif etkiler sahneye çıkar ve elemanın toplam empedansını etkiler.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Su kaçak Tespit Cihazı Nimrof AT550 modeli Kirli Su kaçaklarını , Temiz Su kaçaklarını ve Doğalgaz Kaçaklarını tek cihazda noktasal olarak tespit etmenizde yardımcı olacak profesyonel bir cihazdır. Nimrof AT550‘nin iki adet sensör bulunmaktadır. Bu sensörlerden bir tanesi sadece temiz su kaçaklarını dinleme yolu ile yani akustik olarak bulmanızı sağlarken diğeri ise dinlemesiz olarak hem kirli hem temiz su kaçaklarını bulmaya yöneliktir. Bu sensörlerden bahsetmek gerekirse ; * Sadece Temiz Su kaçaklarını Bulan Sensör; * Akustik Dinleme Yapar. * Kulaklık * Temiz Su Hattına Test Pompası Bağlanmalıdır. * LCD üzerinden takip.

Fiyat teklifi isteyin

Birrenk Bilgisayar Elektronik Ltd, 2003 yılında Türkiye genelindeki bilgisayar, güvenlik elektroniği ve teknoloji marketlerine ürün tedarik etmek amacıyla, İstanbul’da kuruldu. Satış sonrası teknik destek hizmeti kuşkusuz işimizin hala olduğu gibi bir parçası. Ürünlerdeki arızayı daha verimli, daha net ve daha hızlı tespit edebilme noktasındaki ihtiyacımıza, yerli ürünler kesin yanıt vermezken yabancı ürünler de çok pahalı idi. Bu durum, bizi üretime mecbur kıldı. Ve Nimrof doğdu… Elektronik kartlardaki arızayı tespit etmek amacıyla 2010 yılı başında kolları sıvadık. Piyasadaki yerli ve yabancı ürünleri uzunca bir süre inceledikten sonra yol haritamız ortaya kendiliğinden çıkmıştı. Ülkemizdeki birçok ürünün doğuş hikâyesine ilham veren o klasik gerekçe, bizimle de tokalaşmıştı. Uyduruk yerli ürünlerin aksine, gerçekten sonuç veren ve daha gelişmiş bir cihaz yapmalıydık. Tabiî ki yabancı markalara ödeyeceğimizin çok altında bir bedele mâl olmalıydı…Derken Nimrof emeklemeye başladı…. Cihazlarımızın için ana referanslarımız Türk Silahlı Kuvvetleri ve Devlet hastaneleridir.

Domain icon İmalatçı/ Üretici

BIRRENK BILGISAYAR ELEKTRONIK LTD

merkez mah. Fatih sokak No:29/A Avcilar istanbul

34315 Istanbul - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    1 – 10

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    2005
  • Şirket türü
    Genel merkez
  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Uluslararası

Ödeme şekli

  • Mektup ile Havale
  • Swift Havale

Bankalar

  • Yapıkredi Bankası
  • Garanti Bankası

BIRRENK BILGISAYAR ELEKTRONIK LTD'in Faaliyetleri

  • Ölçüm - aygıtlar ve cihazlar
  • eğri izleyici
  • su kaçak tespit cihazı
  • component tester
  • osiloskop
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz