Türkiye
Distribütör
PMP Redüktör Yedek Parçaları Ana gövdeden tüm dişlilere kadar. İMER-LT Redüktör Yedek Parçaları Ana gövdeden tüm dişlilere kadar. PMP POMPA-MOTOR Yedek Parçaları Tüm yedek parça ve Keçe takımları. Transmikser Su Pompası Tamir takımı ve yedek parçaları. Transmikser Yağ Soğutucu Isı müşürü, filtre ve yedek parçaları. Transmikser Redüktör Tamiri Tüm marka ve modellerin reviyon ve tamiri. Tüm Transmikser POMPA-MOTOR Tamiri Tüm marka ve modellerin reviyon ve tamiri. Güçlü Stok ve Hızlı Tedarik Tüm ihtiyaçlarınız için bizimle irtibata geçiniz.
OZMAKSAN MEGAFUZYON LTD.
Türkiye
Beton santrellerinde,inşaat projelerinde az kullanılmıs ikinci el beton pompaları satılmaktadır.Fotograf temsilidir. Farklı modeller ve yıllarda kullanılmış ürünler mevcuttur.Bu pazarlamadaki amacımız müşterilerimizin uygun fiyatlı az kullanılmıs temiz ürün elde etmeleri ve uzun süre kullanabilmeleri bununla beraber fiyat kalte dengesinde maksimum fayda edinmeleridir.
INS MAKINA BETON SANTRALLERI LTD.STI.
Türkiye
TEKNİK ÖZELLİKLERİ AGREGA BUNKERİHazne Adedi : 2x(3 x30) m³ Toplam Hazne Adedi : 180 m³ ÇİMENTO SİLOSUKapasitesi : 100 ton – 4 adet (isteğe göre civatalıolabilir.) ÇİMENTO HELEZON KONVEYÖRÜ4 Adet, Ø 323mm x 10000 mm WAM(İTALY) ÇİMENTO SİLOSU EKİPMANLARIÜst ve alt seviye ölçerler WAM(İTALY) AGREGA TARTIM KANTARILoad cell : 8 x 5000 kg, ZMC (HOLLAND) TRANSMİKSER YÜKLEME BANDI1 Adet, 1200x35850 mm ÇİMENTO TARTI HAZNESİTartı Kapasitesi : 2000 kg , Load Cell : 2000 kg x 3 adet, ZMC(HOLLAND) SU TARTI HAZNESİTartı Kapasitesi : 1750 kg , LoadCell : 2X2000 kg , ZMC(HOLLAND) KATKI HAZNESİTartı Kapasitesi : 40 kg ,Loadcell : 3X100 kg , ZMC(HOLLAND) HAVA VALFLERİ PANOSUSEMAKMATİK/ REXROTH (İTALY) BETON SANTRALİ OTOMASYONUSİEMENS (GERMANY) SİLO TOP FİLTRE (2 ADET)Jet – pulse - WAM (İTALY) / OZB ARA YÜKLEME BUNKERİKapasite : 8 m³ KARIŞTIRICI MİKSER4.5 m³ Kapasiteli 6750/4500 LT KARIŞTIRICI MİKSER SEÇENEKLERİÇift Milli Tip KUMANDA KABİNİ
INS MAKINA BETON SANTRALLERI LTD.STI.
Türkiye
TEKNİK ÖZELLİKLER MOBİL AGREGA BUNKERİHazne Adedi : 4x30 m³ Toplam Hazne : 120 m³ ÇİMENTO SİLOSUKapasitesi :100 ton – 2 adet (isteğe göre civatalı olabilir.) ÇİMENTO HELEZON KONVEYÖRÜ2 Adet, Ø 323mm x 10000 mm WAM/ OZB (İTALY) ÇİMENTO SİLOSU EKİPMANLARIÜst ve alt seviye ölçerler WAM/ OZB (İTALY) AGREGA TARTIM KANTARI2 x 4 m³ Load cell : 8 x 5000 kg, ZMC(HOLLAND) TRANSMİKSER YÜKLEME BANDI1 Adet, 1200x17000 mm ÇİMENTO TARTI HAZNESİTartı Kapasitesi:1600 kg,Load Cell:3000 kgX3 ,ZMC(HOLLAND) SU TARTI HAZNESİTartı Kapasitesi:1000 kg,Load Cell:2000 kgX2, ZMC(HOLLAND) KATKI HAZNESİTartı Kapasitesi: 2 x 40 kg,Loadcell:2X100 kg, ZMC(HOLLAND) HAVA VALFLERİ PANOSUSEMAKMATİK/ REXROTH (İTALY) BETON SANTRALİ OTOMASYONUSİEMENS (GERMANY) KARIŞTIRICI MİKSER3 m³ Kapasiteli 4500/3000 LT KARIŞTIRICI MİKSER SEÇENEKLERİÇift Milli Tip KUMANDA KABİNİ (1 ADET)Ebat : 3x4x2.5 m - Klimalı SİLO TOP FİLTRE (2 ADET)Jet – pulse - WAM (İTALY) / OZB
INS MAKINA BETON SANTRALLERI LTD.STI.
Türkiye
Yeni ürünümüz olan Traktörlü Şap Makinası ile müşterilerimizin bu sektörde yaşadıkları problem ve sıkıntılarını çözmeyi ilke edindik. Yaşadıkları problem ve sıkıntıları en aza indirmeye özen gösterdik. AVANTAJLARI Yürüyen Mobil bir sistemdir. Taşıma için başka bir araca gereksinim yoktur. Traktör rolantide çalışırken 20 nci katlara kadar rahatlıkla şap basılabilir. Gaz ayarlıdır. Yüksek devirde çalıştırdığınızda 40-50 nci katlara kadar boğulma olmadan rahatlıkla şap basabileceğiniz benzersiz bir üründür. Çalışırken muadil ürünlerle kıyasladığınızda % 35 yakıt tasarrufu ve katlara daha kısa sürede şap basılmasını sağlar. Şantiyede,çalışma alanında kum yüklerken,arka alanda kum azaldığında traktörü kum olan yere yaklaştırarak rahat yükleme yapılabilir. İşgücü ve zamandan tasarruf sağlar. Şap makinesi söküldükten sonra traktör diğer işleriniz için kullanılabilir.