CATS SOFTWARE

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

CATS SOFTWARE
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Size özel Native platformda geliştireceğimiz özel mobil uygulama hizmeti sunmaktayız. Talebiniz doğrultusunda tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak ve tamamen size özel olarak geliştirilecek mobil uygulama çözümlerimiz için irtibata geçebilirsiniz.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Master KPI yazılımı (Temel Performans Göstergesi). Ulaşılan veya ulaşılmayan hedeflerin altında ki sebeplerin analizi yapabileceğiniz bir performans değerlendirme aracıdır. Şirketlerin performans olarak kendilerini değerlendirebileceği, ne aşamada olduklarını, eksikler ve geliştirilecek noktaların analizi yapabilecekleri şirket verimine direkt etki sağlayan Master- KPI Yazılımı sayesinde gelişimlerini tüm hızla sürdürebilecekleri bir platformdur.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Haber Yazılım Platformu sayesinde, ihtiyaç duyduğunuz tüm servisleri tek bir noktada sizin için topladık. İstediğiniz haber kaynaklarından haberleri kendi platformunuza otomatik çekebilir, grafik tasarım araçlarına gerek duymadan aynı platformda görsellerinizi/videolarınızı düzenleyebilirsiniz. Çektiğiniz haberleri platform sizin için cümleleri eş kelimelerle değiştirip metinleri alıntıdan çıkartır. SEO uyumlu olması sebebi ile anahtar kelimeleri otomatik olarak Google’a indexler. Sosyal Medyada paylaşmak için tek tek haberlere girip paylaşmanıza gerek kalmadan otomatik paylaşır. Site içi trafiklerinizi, reytinglerinizi ve birçok alanınızın geniş raporlama sayesinde takip edebilirsiniz. YAPAY ZEKA DESTEKLİ İLK HABER YAZILIM PLATFORMU

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

astanelerin en önemli operasyonları ameliyat öncesi ve sonrası süreçleridir. Ameliyathane görevlileri, doktorların ve hastane yöneticilerin bu süreçlerde ki rolü oldukça önemli olmasına rağmen karmaşık ve zaman alıcı durumlardır. Ameliyatlar da kullanılan cerrahi aletlerin kullanımı – sterilizasyon döngüsünü takip eden, hata payını ortadan kaldıran modüldür. Cerrahi aletler barkodlanarak her alete kimlik kazandırılır ve sterilzasyon-hek-kayıp-ex-kullanım durumlarını takip edebilirsiniz. Cerrahi Alet Takip Sistemi; Hastaneye prestij, yenilik,vizyon ve yeni bir bakış açısı katar, yönetime güç ve kararlılık sağlar. Süreçleri hızlandırır, verimini arttırır.

Fiyat teklifi isteyin

Cats Yazılım, genç ve dinamik kadrosuyla kurulmuş bir yazılım firmasıdır. Kamu ve özel kuruluşlarına çözüm ortaklığı ile hizmete adamış, modern teknolojileri takip ederek, iş ve hizmet üretmelerinde yaşamsal öneme sahip olan kurumsal bilgisayar yazılımlarını, modern donanım ve iletişim teknolojileriyle bütünleştirerek geliştirir ve sunar. Daha çağdaş bir gelecek için gelişime her zaman açık yazılım firmasıdır. Cats Yazılım prensipleri ve inandığı değerler ile Ülke menfaatleri doğrultusunda hizmet etmekten genç kadronun vermiş olduğu dinamizm ve enerjiyi bu doğrultuda kullanmaya önem vermiştir. Değerlerimiz; dürüstlük, inovasyon, girişimcilik, insan ilişkileri odaklı olup yazılım programlarımızı, kullanıcıların daha rahat ve kolay kullanmaları için ekstra çaba göstererek farkını yansıtmaya çalışır. Cats Yazılım, müşterilerini kazanç temin ettiği yerler olarak değil, ürünlerini birlikte geliştirip, sorunları ortak çalışma ve dayanışmayla birlikte çözdüğü iş ortakları olarak görmektedir. Bu sorumluluğun farkında olarak daha çok çalışan ve işini doğru yaparak memnuniyeti arttırmak için çabalayan bir teknoloji firmasıdır.

Şirketle ilgili son haberler

Azerbeycan'dan Sonra Özbekistan!

Azerbeycan'dan Sonra Özbekistan!

Yeni müşteri referansı ・ 12 Tem 2020

Cerrahi Alet Takip Sistemi Azerbeycan'da kullanımına başlanması sonrası Özbekistan'da da tercih edilen bir ürün olmayı başardı.

Domain icon İmalatçı/ Üretici

CATS SOFTWARE

Altieylul Mh. Çigdem Sk. No:24B

10100 Balikesir - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    11 – 50
  • Ticari
    11 – 50
  • % ciro, ihracatta
    %15

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    2014
  • Şirket türü
    Genel merkez
  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Uluslararası

Ödeme şekli

  • Kredi kartı - Nakit - Çek
  • Swift Havale

Teslimat bölgeleri

CATS SOFTWARE'in Faaliyetleri

  • İşyerleri yönetimi için yazılım
  • Bilgi yönetim yazılımları
  • Bilgisayar yazılım geliştirici
  • kişiye özel yazılım developmanı
  • kişiye özel uygulama yazılımları
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz