COLORANS GROUP

Türkiye

Office Building Outline icon Servis Sağlayıcı

COLORANS GROUP
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

İngilizce dünyada Çin'den sonra konuşulan ikinci dil olarak bilinmektedir. Böyle olunca Türkiye'de ihracat yapan firmaların ticari evraklarını en çok tercüme ettirme ihtiyacı olan dillerden bir tanesi olarak göze çarpmaktadır. Ayrıca yurtdışına eğitim için başvuran öğrenci ve akademisyenlerın belgeleri içinde İngilizce yeminli tercüme ihtiyacı olmaktadır. Bu kadar çok ihtiyacın bulunduğu İngilizce tercüme sektöründe Türkiye'de irili ufaklı bir çok tercüme bürosu hizmet vermektedir. Ancak ihtiyaç sahiplerinin bu firmalar arasından kaliteli ve profesyonel hizmet veren firmaları tercih etmesi büyük önem arz etmektedir. Firmamız İngilizce yeminli tercüman kadrosuyla sektörde profesyonel hizmet sunan sayılı firmalardan bir tanesidir. Tüm Türkiye'ye yeminli ve noter onaylı evraklarınızı kargoyla ulaştırma imkanı sağlamaktadır. Sizde ihtiyaçlarınız için firmamıza ulaşarak kaliteli ve profesyonel hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Yeminli ve noter onaylı tercüme belge hangi türde olursa olsun ona resmiyet kazandırmak için yapılan bir işlemdir. Eğer belgelerinizi resmi bir kuruma sunacaksanız belgenin yeminli ve noter onaylı olması istenmektedir. Colorans Group tüm dillerde yeminli tercüman kadrosuyla İzmir’de tercüme ve çeviri hizmeti vermektedir. Ayrıca çevirisi yapılan belgelerinizin yemin, noter onayı ve apostil işlemlerini yapıyoruz. Başlıca hizmet alanlarımız; Yeminli Tercüme Noter Onaylı Tercüme Apostil İşlemleri Akademik Tercüme Ticari Tercüme Hukuki Tercüme Teknik Tercüme Edebi Tercüme Tıbbi Tercüme Web Sitesi Tercümesi Yemin, noter onayı ve apostil yaptığımız başlıca resmi belge türlerinden bazıları; Bekarlık Belgesi Tercümesi Denklik Belgesi Tercümesi Diploma Tercümesi Evlilik Cüzdanı Tercümesi Transkript Tercümesi Öğrenci Belgesi Tercümesi Ölüm Belgesi Tercümesi İmza Sirküleri Tercümesi Sabıka Kaydı Tercümesi Nüfus Kayıt Örneği Tercümesi Pasaport Tercümesi

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Paylaşımlı ofis nedir? Paylaşımlı ofis kısaca, ortak bir alanda ofis ihtiyacı bulunan herkesin işlerini yapabildiği yerdir. Günümüz çalışma sisteminde normal ofisler hem masraflı hem de sosyalleşme yönünde yetersiz olduğu için ortak ofisler ön plana çıkmaktadır. Paylaşımlı Ofisin Faydaları Nelerdir? Standart bir ofiste kira, aidat, elektrik, su, doğal gaz ve birçok yan masrafların hepsini üstlenmek zorunda kalırsınız. Ancak, paylaşımlı ofis bilgisayarınızı alıp kullanabileceğiniz bir alan olmanın yanı sıra bu saydığımız masrafların hiçbirine karışmadan kullandığın kadar ödediğin bir sistemdir. Bu sistemde saatlik, günlük, aylık ve yıllık kiralamalar yapabilirsiniz. Kiraladığınız süre oranında tek bir ücret ödersiniz. Böylece, hem ofis ihtiyacınızı giderir hem de ekonomi yapmış olursunuz. Ortak ofisin bir diğer avantajı ise ortak alanda farklı sektörden çalışanlarla aynı ortamda çalıştığınız için hem sosyalleşme imkânı elde eder, hem de yeni iş fırsatları yakalama fırsatınız olur.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Diploma Tercümesi Hizmeti Verdiğimiz Alanlar Colorans Group olarak tüm dillerde lise, ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora diploma çevirisi hizmetleri sunuyoruz. Noter onaylı diploma çevirisi için firmamız tüm dillerde sizlere destek vermektedir. Diploma Tercümesi Yapılan Diller Firmamız başta İngilizce, Rusça, Arapça, Fransızca, Almanca, Azerice dilleri olmak üzere tüm dillerde diploma çevirisi hizmeti sunmaktadır. Ayrıca bizlere ulaşarak diplomanızı tercüme yaptırmak istediğiniz hedef dili belirterek anında bilgi alabilirsiniz. Transkript Tercümesi Bize diploma çevirisi dışında transkript tercümesi içinde ulaşabilirsiniz. Transkript tercümeleriniz taleplerinize bağlı olarak yeminli, noter onaylı ve apostilli olarak hazırlanıyor. Ayrıca aynı gün içerisinde transkript tercümelerinizi sizlere teslim ediyoruz. Tüm dillerde ilköğretim, ortaöğretim, lise, ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora transkript tercümesi hizmetleri veriyoruz.

Fiyat teklifi isteyin

İzmir Konak merkezli yeminli tercüme büromuz Colorans Group, tüm dillerde yeminli ve noter onaylı tercüme hizmeti vermektedir. İngilizce, Almanca, Rusça, Ukraynaca ve diğer tüm dillerde yeminli ve noter onaylı tercüme hizmeti almak için bize mail ve whatsapp aracılığıyla ulaşabilirsiniz. İsterseniz noter ve apostil işlemlerini de biz gerçekleştiriyoruz. İzmir dışındaki illerden tercüme belgelerinizi kargo ile adresinize teslim ediyoruz. Adres - Fevzipaşa Mahallesi 847/1 Sk. No: 8 D: 414 35260 Konak İZMİR – TÜRKİYE Mail - info@colorans.com Tel&Whatsapp - +90 552 278 37 68

Şirketle ilgili son haberler

Yeminli ve Noter Onaylı Tercüme

Yeminli ve Noter Onaylı Tercüme

Ürün lansmanı ・ 4 Nis 2021 daha fazla… Open In New icon

Yeminli Tercüme Nedir? Türk Noterler Birliğine kayıtlı bir noterde yemin zaptı almış tercümanlar tarafından tercüme edilmiş belgeler yeminli tercüme olarak kabul edilmektedir. Tercüme edilmiş belgede yeminli tercümanın imzası ve mührü bulunmalıdır. Yeminli olarak çevirisi yapılan belgeler resmi belge olduğu için genellikle çoğu resmi kurum tercüme edilmiş belgelerin yeminli olmasına dikkat etmektedir. Yeminli Tercüman Nasıl Olunur? Yeminli tercüman olmak için; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak; Tercüme yaptığı dilde yeterli olduğunu kanıtlayan belgeye ( sertifika, diploma, vb.) sahip olmak; Yeminli Tercüme ile Normal Tercüme Arasındaki Farklar Nedir? Yeminli çeviri belirli bir notere bağlı yeminli tercüman tarafından yapılan tercüme olup, tercümede yeminli tercümanın imzası ve mührü bulunmaktadır. Normal tercümede ise resmiyet gerekmediğinden sadece belgenin tercümesi yapılarak imzasız ve mühürsüz olarak müşteriye çıktı halinde veya çevrimiçi olarak teslim edilir.

Belgeler

Domain icon Servis Sağlayıcı

COLORANS GROUP

Fevzipaşa mahallesi 847/1 Sokak No:8 D:414 Konak

35260 Izmir - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    1 – 10
  • Ticari
    1 – 10

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    2021
  • Şirket türü
    Genel merkez
  • Ana faaliyet konusu
    Servis Sağlayıcı

COLORANS GROUP'in Faaliyetleri

  • Yeminli tercümanlar
  • İzmir Tercüme Bürosu
  • İzmir Konak Yeminli Tercüme Bürosu
  • İzmir Alsancak Yeminli Tercüme Berosu
  • İzmir Almanca Yeminli Tercüman
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz