DEKOR BANYO AKSESUARLARI INS. TAAH. TUR. SAN. TIC. LTD. STI.

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

DEKOR BANYO AKSESUARLARI INS. TAAH. TUR. SAN. TIC. LTD. STI.
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Dekor Banyo kaliteli banyo aksesuarları alanında Türkiye'nin sayılı firmalarından biridir. Bu krom kaplama halka havluluk banyolarınıza yıllar süren bir güzellik katacaktır.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Dekor Banyo kaliteli banyo aksesuarları alanında Türkiye'nin sayılı firmalarından biridir. Bu krom kaplama şampuanlık banyolarınıza yıllar süren bir güzellik katacaktır.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Dekor Banyo kaliteli banyo aksesuarları alanında Türkiye'nin sayılı firmalarından biridir. Bu krom kaplama sabunluk banyolarınıza yıllar süren bir güzellik katacaktır.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Dekor Banyo kaliteli banyo aksesuarları alanında Türkiye'nin sayılı firmalarından biridir. Bu krom kaplama diş fırçalık banyolarınıza yıllar süren bir güzellik katacaktır. --- Dekor Banyo offers high quality bathroom accessories as one of the best factories in Turkey. This chrome plated toothbrush holder will beautify your bathrooms for many years.

Fiyat teklifi isteyin

Dekor Banyo Aksesuarları Ltd.Sti. 1995 yılından bu yana hem Türkiye hem de yurt dışı piyasalar için pirinç , ahşap ve paslanmaz çelik malzemeden banyo aksesuarları üretmektedir. Üretim gurubumuzda başlıca şu ürünler bulunmaktadır. Aynalar, bornoz askıları, havluluklar, tuvalet fırçalıkları, tel sabunluk ve süngerlikler, sıvı sabunluklar, diş fırçalıkları, set üstü bardaklıklar, aplikler, küvet tutamakları, paslanmaz çöp kovaları. Sürekli olarak , kendi çizimlerimizi oluşturan yeni modellerimiz ile piyasalarda her zaman Dekor Banyo farkını müşterilerimizin beğenisine sunmaktayız. 25 yıllık tecrübemiz ile ürünlerimizi öne çıkarmak için 3 prensip edindik: fonksiyonel tasarım, birinci sınıf hammadde ve etkin kalite kontrolü. Yılların verdiği deneyimi, genç bir ruhla birleştirmeye devam ederek, DKR markasını dünya standartlarında bir isim haline getirmeyi başarmaktayız. Aylık 20.000 parça banyo aksesuarı üretimimiz, 2000 m2 kapalı alanda ISO 9001 kalite anlayışı içinde gerçekleştirilmektedir. Bu ürünlerimizin bir çoğunda krom ve satin kaplama mevcuttur. Müşteri siparişine göre istenilen adette üretmek mümkündür. Dekor Banyo, üretiminin ilk aşamasından başlayıp satış sonrası bu desteğini tüketiciye ulaştırıncaya kadar, her aşamada kaliteyi firma misyonu olarak görmektedir.

Belgeler

Domain icon İmalatçı/ Üretici

DEKOR BANYO AKSESUARLARI INS. TAAH. TUR. SAN. TIC. LTD. STI.

Orta Mahallesi Olcay Sokak No: 6 Tuzla/Istanbul

34956 Istanbul - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    51 – 100

Organizasyon

  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

DEKOR BANYO AKSESUARLARI INS. TAAH. TUR. SAN. TIC. LTD. STI.'in Faaliyetleri

  • Banyo aksesuarları
  • banyo aksesuarları
  • banyo aksesuarları imalatı
  • altın banyo aksesuarları
  • kaliteli banyo aksesuarları
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz