DEKOZEM

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

DEKOZEM
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Üstündeki şık hazırlanmış ağaç 20×5 cm ‘dir. Rafın yüksekliği 100 cm ‘dir. Rafın boyutları ise 20×100 cm ‘dir. Demir kısımlar 8 mm mil demirden hazırlanmaktadır. Ağaç kısımlar koyu ceviz rengi ile boyanmaktadır. Demir kısımlar siyah boya ile boyanmaktadır.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

150 cm yükseklik, 40 cm genişlik Aksesuarlar Dahil Değildir 8 mm Dolu mil demirden yapılmaktadır Parlak siyah boyalıdır. Ömürlüktür. Siyah elektrostatik boya ile üretimini sağlamaktayız. Ürünlerimiz yerli üretim olmaktadır.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Dekozem Metal Raf Dresuar ile evinize ve ofisinize dekor ve şıklık katın. Özel üretimimiz olduğu için tüm sorunlarınızı bizler ile paylaşabilirsiniz. Dresuar üst malzemesi 1,5 mm kalınlıkta metal sactan yapılmaktadır. Dresuar yüksekliği 80 cm ‘dir. Dresuar boyutları ise 80×25 cm ‘dir. Demir kısımlar 20x20x1,5 mm demir profilden hazırlanmaktadır. Demir kısımlar elektrostatik toz siyah boya ile boyanmaktadır.

Fiyat teklifi isteyin

Dekozem, demir doğrama & çatı & ferforje sektöründe faaliyet gösteren Zem Metal bünyesinde Enes UFUK tarafından Lüleburgaz’da kurulmuş olan toptan ve perakende dekoratif ürün satış ve imalatı gerçekleştiren kurumsal bir firmadır. 2019 Kasım ayında e-mağazasının açılışını veren Dekozem, uzun vadede yurt içi ve yurt dışı dekorasyon ürün imalat & satış sektöründe en çok bilinen yerli üretim markaları arasına girmeyi hedeflemektedir. Müşteri memnuniyeti odaklı dekoratif ürün imalatı ve satışını motto edinmiş olan Dekozem, alanında uzman çalışanları ve sanayii firmaları ile birlikte ürünlerini maksimum sağlamlık ve dekoratif tasarımda üretmeye özen göstermektedir. Tüketici memnuniyetini her zaman ilk öncelik olarak baz aldığımız için, tüm müşterilerimize ücretsiz kargo ve ürün iade etme avantajlarını da sunmaktan gurur duyarız. Müşterilerimize, özel üretim dekorasyon ürünlerinin imalatı da yapmaktayız. Ayrıntılı bilgi için bizimle iletişime geçebilir, merak ettiğiniz konular hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz!

Domain icon İmalatçı/ Üretici

DEKOZEM

Atatürk Mah. Yeni Sanayi Sit. 2. Sok. N4 Lüleburgaz Kirklareli

39750 Krklareli - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    101 – 200

Organizasyon

  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

DEKOZEM'in Faaliyetleri

  • Ev mobilyaları
  • dekorasyon
  • Tamamlayıcı mobilyalar
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz