DERCAN TEXTILE

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

DERCAN TEXTILE
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Havlu , süprem , kadife , kesik elyaf , floş , polar vb. örme kumaşlar. Ham veya boyalı istenen gramaj ve ende üretilmektedir. Ranfors , akfil ve saten kumaşlar PRODUCT DISCRIPTION: Towels, suede, velvet, staple fiber, flush, polar etc. knitted fabrics. Raw or painted desired weight and ende are produced.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Havlu , penye , emprime, ranfoz, akfil, saten kumaşlardan yapılmış lastikli çarşaflar. İsteyenin kendi standardına ve markasına göre üretilebilir. PRODUCT DISCRIPTION: Rubberized sheets made from towels, cottons, printed and acuminated fabrics. It can be produced according to its own standard and brand name.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Pvc sıvama , poliüreten membran, kapitone olmak üzere; her iki yüzeyi hasse veya akfil, Bir yüzeyi havlu kumaş diğeri poliüretan, Bir yüzeyi hasse diğeri tela olmak üzere değişik kombinasyonlarda imal edilmektedir. PRODUCT DISCRIPTION: Pvc plastering, polyurethane membrane and plastering, quilting Both surfaces are hyssop or acfil, One surface is made from tow fabric other than poly- One surface is manufactured in different combinations, the other being intertwined.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Pvc sıvamalı havlu ve poliüreten membranlı kumaşlardan yapılan mutfak ve çocuk önlükleri üretilmektedir. Promosyon önlükleri istenilen ölçü ve logo ile üretilmektedir. PRODUCT DISCRIPTION: Kitchen and children's aprons are made from towels, PVC plastered towels and poly-producing membranes or plastered terry fabrics.

Fiyat teklifi isteyin

1996 yılından bu yana tekstil sektöründe faaliyet göstermektedir. Örgü kumaş imalatı ve buna dayalı mamuller üretilmektedir. Belli standartlarda üretim yapmaya özen gösterilmekle beraber talebe göre imalat da yapılmaktadır. KUMAŞ olarak: Havlu, süprem, kadife, kesik elyaf, floş, polar vb. örme kumaşlar.Ham veya boyalı istenen gramaj ve ende üretilmektedir. Ranfors , akfil ve saten kumaşlar ÇARŞAF olarak: Havlu, penye, emprime, ranfoz, akfil, saten kumaşlardan yapılmış lastikli çarşaflar; İsteyenin kendi standardına ve markasına göre üretilebilir. Sıvı Geçirmez Çarşaf(ALEZ): Pvc sıvama, poliüreten membran, kapitone Her iki yüzeyi hasse veya akfil, bir yüzeyi havlu kumaş diğeri poliüretan, bir yüzeyi hasse diğeri tela olmak üzere değişik kombinasyonlarda imal edilmektedir. ÖNLÜK: Pvc sıvamalı havlu ve poliüreten membranlı kumaşlardan yapılan mutfak ve çocuk önlükleri üretilmektedir. Promosyon önlükleri istenilen ölçü ve logo ile üretilmektedir.

Belgeler

Domain icon İmalatçı/ Üretici

DERCAN TEXTILE

ZAFER MAH.1061 SOK.NO:41 MERKEZEFENDI/DENIZLI

20000 Denizli - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Organizasyon

  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Bölgesel
  • Check Circle Outline icon Ulusal
  • Check Circle Outline icon Avrupalı
  • Check Circle Outline icon Uluslararası

Teslimat bölgeleri

DERCAN TEXTILE'in Faaliyetleri

  • Tekstil - İthalat/İhracat
  • sıvı geçirmez çarşaf pamuk mikro
  • zemin poliüretan membran kaplama
  • havlu çarşaf
  • kapitoneli alez
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz