DOSTLAR FIRINI GIDA A.S

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

DOSTLAR FIRINI GIDA A.S
Web icon
İletişim

Dostlar Fırını Gıda Anonim Şirketi İrfan Akar, Rodillo ve Alsancak Dostlar Fırını olarak; "Kurulduğu günden bu yana boyoz severlerin buluşma noktası olan Alsancak Dostlar Fırını, en lezzetli ve kaliteli boyozu müşterilerine sunmayı kendine ilke edinmiştir. Boyozu dünyayı saracak bir lezzet ve yemek kültürü haline getirmeyi amaçlıyoruz. Bunun için de "Rodillo" markasını yarattık; yaptığımız anlaşmalarla da dünyanın dört bir yanına boyoz satarak, bu lezzeti ve kültürü tüm dünyaya sevdireceğiz" diyerek, hedeflerinin ne kadar büyük olduğunun altını çiziyor. Boyoz 1492'de Türkiye'ye yerleşen Sefaradlar tarafından Anadolu ve özellikle İzmir mutfağına katılmış, İzmir damak tadı ile özdeşleşmiş, mayasız bir hamur işidir. Boyoz, İspaanyolca yazılışıyla bollos, "küçük somun" anlamına gelen bollo sözcüğünün çoğuludur. İspanyolca iki L harfi Y sesiyle okunur ve Türkçe söylenişi ile "Boyoz" adını almıştır.

Belgeler

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    11 – 50
  • Ticari
    11 – 50
  • % ciro, ihracatta
    %20

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    1980
  • Şirket türü
    Genel merkez
  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Bölgesel
  • Ulusal
  • Avrupalı
  • Check Circle Outline icon Uluslararası

Ödeme şekli

  • Kredi kartı - Nakit - Çek

Bankalar

  • Türkiye İş Bankası
  • Yapı ve Kredi Bankası
  • ZiraatBankası

Teslimat bölgeleri

Bu firmayla ilgili anahtar sözcükler

  • Dondurulmuş pizzalar
  • DONDURULMUŞ BOYOZ 1980 den bugüne
  • %100 doğal el emeği geleneksel tarif
  • Boyozköy
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. Europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.