DURAK PLASTIK LTD. STI.

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

DURAK PLASTIK LTD. STI.
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Müşterilerin isteği doğrultusunda güneşe dayanıklı (UV’li), PP torba lamineli veya laminesiz olarak, ağzı overloklu veya serbest katlanmış, taban dikişli veya serbest şekilde bırakılmış olarak üretimi yapılmaktadır.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Sera ipi ham maddesi polipropilen malzemeden üretilmektedir.Flibrize edilmiştir. UV katkısı katılıp güneşe ve havaya karşı dayanma gücü artırılmıştır. 1 kg luk bobinler halindedir ve bitene kadar ambalajı dağılmaz. En çok kullanım alanları dometes yetiştiriciliğinde çokca tercih edilmektedir. Daha detaylı bilgi alımı için lütfen iletişim bölümünden irtibata geçiniz.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Durak File torba, gözenekli dokuması sayesinde hava olarak içindeki ürünün çürümesini önler ve ürünün tazeliğini korur. Renk çeşitleri oldukça zengindir, kırmızı, sarı, turuncu, mavi, yeşil ve beyaz renklerde piyasaya sürülen file torba, istendiğinde Durak Plastik’ e özel kendine ait renk ve kalitesiyle tarım sektörünün aranan markası olmuştur.

Fiyat teklifi isteyin

Hakkımızda DurakGrubun ilk şirketi olan, Durak Ticaret 1958 yılında Niğde ilinde faaliyete başlamıştır. Gelişen Türkiye ile birlikte adım adım ilerleyerek ülke genelinde yaygın pazarlama ağı ve şubeleriyle günümüz şartlarına ulaşmıştır. Durak Grup olarak müşterilerimize çuval ve ambalaj, malzemeleri, yağmurlama sistemleri, kimyevi gübre çeşitleri, zirai aletler, NEW HOLLAND traktörleri, TEMSA-MITSUBISHI bayiliği, 2.el araç ve traktör alım satım işlemleri, OPET akaryakıt petrol istasyonu, KASKO-SİGORTA acenteliği ile hayallerinizi inşaat etmek bizim için bir sanattır sloganıyla inşaat sektörüne hizmet sunmaktadır.

Domain icon İmalatçı/ Üretici

DURAK PLASTIK LTD. STI.

Kayseri Yolu üzeri 5.km

51100 Nigde - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    201 – 500

Organizasyon

  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

DURAK PLASTIK LTD. STI.'in Faaliyetleri

  • Kauçuk ve plastik malzeme ithalat ve ihracatı
  • çuval
  • iplik
  • polipropilen
  • file
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz