ECODRYFOOD - ECO KURU MEYVE GIDA LTD STI

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

ECODRYFOOD - ECO KURU MEYVE GIDA LTD STI
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

İnsan var olduğundan beri tüm kültürlerde ve tüm toplumlarda var olan incir, tüm dünyada bilinip tüketilmektedir. Hikayesi “adem ile havva’ya” kadar dayanan incir, bir çok dinde kutsal meyve olarak kabul edilir ve tüm dünyada noel kutlamalarında tüketilir. İncirin M.Ö. 3000-2000 yıllarında anavatanı Anadolu’da yetiştirildiği ve zaman içinde Anadolu’dan Akdeniz’e yayıldığı bilinmektedir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Gün kurusu, kuru kayısının en doğal hali. Tamamen geleneksel yöntemlerle üretilmiş koruyucu katkı renklendirici içermeyen doğal lezzet. Gün kurusu, tamamen doğal yollarla, hiç bir işleme maruz kalmadan güneşte kurutulmuş olan kayısıdır. Tadı sarı kayısıya oranla çok daha güzeldir. Gün kurusu hiç bir katkı maddesi içermediği için sarı kayısıya oranla daha az dayanıklıdır..

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Malatya ‘nın dünya markası olan sarı kuru kayısı. Özel ambalajı sayesinde uzun süre tazeliğini korur. Katkı, koruyucu içermez.Sarı kayısı da gün kurusu da aynı kayısıdan elde edilir. Tek fark birisi doğal yöntemlerle güneşte kurutulmuştur, diğeri ise daha dayanıklı olması için kükürt işlemine tabi tutulmuştur. Sarı kayısı kükürt işlemine tabi tutulduğu için dış görünüşü de daha güzeldir. Gün kurusuna oranla daha diri görünür, pörsümesi az olur. Uygun koşullarda birkaç sene saklanabilir.

Fiyat teklifi isteyin

ECODRYFOOD , 2013 yılından buyana kuru gıda ve tarım ürünleri sektöründe faaliyet gösteren üretici firmamızın , kendi tesislerinde işlediği ürünlerini dünyanın birçok ülkesine ihraç eden yüzü ve markası olarak karşınıza çıkmaktadır. Kendi menşei alanlarından özenle seçilerek tesislerimize getirilen hammaddeler, nitelikli çalışma arkadaşlarımız ve mühendislerimizin gayretli çalışmaları ve HACCP standartlarına uygun olarak seçim, eleme, dizim ve paketleme gibi işlemlerden geçerek nihai müşterilerimize yüksek kaliteli ürünler olarak teslim haline getirilir. Kuruluşundan buyana basari ile sunduğu ve geliştirdiği hizmetler sayesinde yerel, bölgesel ve global düzeyde önemli başarılara adını yazdırmış ve ülke ekonomisine büyük katkılar sağlamıştır. Kalite ve hizmetlerinden taviz vermeden , müşteri güven ve memnuniyetini on planda tutarak , yeni yatırımlarımız , entegre urun ve tesislerimiz ile daha geniş kitlelere ulaşmayı amaç edinen , sektörün öncüleri arasında olmayı hedefleyen ECODRYFOOD tüm ekibine ve siz değerli is ortaklarına teşekkürü borç bilir. ECO DRY FOOD YONETIM KURULU

Domain icon İmalatçı/ Üretici

ECODRYFOOD - ECO KURU MEYVE GIDA LTD STI

7403 SOKAK NO:18/1 BORNOVA /IZMIR- TURKIYE

35060 Izmir - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    > 500

Organizasyon

  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

ECODRYFOOD - ECO KURU MEYVE GIDA LTD STI'in Faaliyetleri

  • Kuru yemişler
  • kuru kayısı
  • kuru meyve
  • kuru üzüm
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz