Soya ürünleri - Genelde soya olarak da adlandırılan soya fasulyesi yüzlerce yıldır besleyici bir bitki olarak bilinmektedir ve yüksek protein içeriği, vitaminler, iz elementler ve mineraller gibi değerli doğal özelliklere sahiptir. Soyada gluten, kolesterol ve laktoz yoktur. İçerdiği yüksek elyaf oranı nedeniyle soya fasulyesi ve ürünleri gıda, kozmetik ve ilaç sektörlerinde çoğu alanda kullanılmaktadır. EFOS GmbH soya ürünlerinden oluşan geniş bir ürün yelpazesine sahiptir ve ürünlerinde gen manipülasyonu yoktur. Soja Isolate - soya izolası, soya fasulyesinden elde edilen bir
proteindir – protein tozları için bitkisel bir alternatiftir. %90'ın üzerinde protein içerir ve
optimum bir aminoasit profiline sahiptir. Efos GmbH tarafından temin edilen soya izolesi sıkı biçimde kontrol edilmektedir – üretimden nihai ürüne kadar kontrol devam eder ve ürünler %100 oranında gen manipülasyonuna uğramamıştır. Soya protein konsantresi, genetik olarak üzerinde değişiklik yapılmış soya fasulyelerinden üretilmez (GDO'suz).