EKOLOJIK

Türkiye

Office Building Outline icon Servis Sağlayıcı

EKOLOJIK
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Sağlıklı yaşam dendiğinde akla her zaman, alkol ve sigaradan uzak durmak, kalbi korumak, spor yapmak ve doğru beslenmeye özen göstermek gelir. Sağlıklı bir vücuda sahip olmak için bunlar gereklidir elbette. Uzmanlar, sağlıklı bir yaşam için şehirden uzaklaşmayı ve doğa ile baş başa kalmayı da önermektedir. Bu da çok anlamlı bir öneridir. Dikkat edilirse bu sayılanlar içinde, insan sağlığı açısından iki önemli nokta bulunmaktadır. Birinci nokta doğru beslenmeye özen göstermektir. Ancak burada sadece beslenmek için doğru ürünlerin seçilmesi ve doğru yöntemlerle bu ürünlerin besine dönüştürülmesi kasdedilmemektedir. Ürünlerin doğru yollardan üretilmiş olması ve içlerinde insan sağlığına zarar verecek tehlikeli maddeler ve kimyasallar bulunmaması, hatta doğru ambalajlanmış olması da kasdedilmektedir. İkinci nokta ise doğanın korunmasıdır. Doğanın temiz kalması ve kirlenmemesi, insan sağlığı için, ama daha önemlisi gelecek nesiller için gereklidir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Ekoloji, canlı organizmaları ve onların çevreleri ile olan ilişkilerini inceleyen bir biyoloji dalıdır. Ekolojik döngü ise, su, mineraller, azot, oksijen ve karbon gibi maddelerin, canlılar, su, hava ve toprak arasında çeşitli formlara dönüşerek yer değiştirmesi, doğada sürekli dolaşımıdır. Canlı organizmalar için yaşam alanı olan, okyanusların bin metre taban derinliği ile deniz seviyesinden altı bin metre atmosfer yüksekliği arasındaki alana, biyolojide biyosfer ismi verilmektedir. Biyosfer tabakası, su, hava ve topraktan oluşmaktadır ve canlılar için bir yaşam alanıdır. Biyolojik olarak bu alan içinde yaşayan hayvanlara fauna, bitkilerin tamamına ise flora denmektedir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

"Eco-Etiket", ECOmark dünya çapında uygulanan çevresel performans sertifikasyonu ve etiketlemenin gönüllü bir yöntemidir. Bir eko etiket, belirli bir ürün veya hizmet kategorisinde, genel olarak çevre dostu olarak ispat edilen ürünleri veya hizmetleri tanımlar. GEN üyeleri dünyanın en güçlü eko etiketlerini işletmektedir. Aşağıda listelendiği gibi farklı etiket sınıflandırmaları vardır. Üreticilerin ve hizmet sağlayıcıların geliştirdiği "yeşil" sembollerin veya talep bildirimlerinin tersine, en güvenilir etiketler, yaşamı temel alan şeffaf çevresel liderlik kriterlerini karşılamak için bağımsız olarak belirlenen belirli ürün veya hizmetler için tarafsız bir üçüncü taraf tarafından verilir. döngü hususları.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Eko-etiketler ve ECOmark®, gıda ve tüketici ürünleri için etiketleme sistemleridir. ECOmark gönüllüdür, ancak yeşil etiketler yasa tarafından zorunlu tutulur; Örneğin, Kuzey Amerika'da büyük araçlar ve otomobiller Energy Star kullanıyor. Tüketicilere yönelik, alışveriş yaparken çevresel kaygıları hesaba katmayı kolaylaştıran bir sürdürülebilirlik ölçümü şeklidir. Bazı etiketler, endeks skorları veya ölçüm birimleri yoluyla kirliliği veya enerji tüketimini ölçerken, diğerleri sürdürülebilirlik veya çevreye verilen zararı azaltmak için bir takım uygulamalar veya minimum gereksinimlerle uyum gösterir. Birçok eko-etiket, belirli bir sektörde veya emtiada birincil üretim veya kaynak çıkarmanın olumsuz ekolojik etkilerini bir sürdürülebilirlik standardında yakalanan iyi uygulamalarla en aza indirmeye odaklanmıştır. Bir doğrulama işlemi ile, genellikle "sertifika", bir çiftlik, orman, balıkçılık, orbel olarak adlandırılır.

Fiyat teklifi isteyin

Doğa kirlenmektedir ve doğanın daha fazla kirlenmesinin önüne geçmek bütün insanların ve resmi veya özel bütün kuruluşların yükümlülüğüdür. Kuruluşumuz Ekomark© Standardı’nı hazırlarken öncelikle ülkemizin, arkasından yerkürenin doğal kaynaklarının korunması ve sürdürülebilir bir tüketim anlayışının yerleşmesini hedeflemiştir. Kuruluşumuzun bu çalışmada güttüğü politikalar şu şekilde açıklanabilir: Üretim tesislerinin ve işletmelerin, sürdürülebilir bir üretim nalayışını benimsemeleri gerekmektedir. Avrupa Birliği başta olmak üzere bütün sorumlu kuruluşlar tarafından geliştirilen çevre koruma önlemlerinin kuruluşumuz yaklaşımı ile uyumlulaştırılmasına çalışılmaktadır. Kuruluşumuz Ekomark© Standardı kritelerinin onarıcı değil önleyici olmasını öngörmektedir. Problemler henüz ortaya çıkmadan önlenmelidir ve kuruluşumuz çevre politikalarını bu yönde geliştirmektedir.

Domain icon Servis Sağlayıcı

EKOLOJIK

11/A, Gencosman Cd Merkez Mh Gungoren

34164 Istanbul - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    1 – 10

Organizasyon

  • Ana faaliyet konusu
    Servis Sağlayıcı

EKOLOJIK'in Faaliyetleri

  • Çevre denetlemesi
  • ekolojik sertifika
  • ekolojik etiket
  • ekolojik belge
  • ekolojik ürünler
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz